سلام دوستان كسي براشي وكتوري براي مدل حاشيه زير داره يا ميشناسه؟ با تشكر
J javadt Member Dec 31, 2010 #1 سلام دوستان كسي براشي وكتوري براي مدل حاشيه زير داره يا ميشناسه؟ با تشكر
ARAsoftware Member Dec 31, 2010 #2 هم براششو واست گذاشتم هم فایل png امیدوارم به دردت بخوره شرمنده اکه خیلی خوب نشده، عجله ای شد پیوست ها Border_brush.rar 106.4 کیلوبایت · بازدیدها: 14 Border.png 412.7 کیلوبایت · بازدیدها: 5
Mj Well-Known Member Dec 31, 2010 #3 سلام دوسته من عین این ندارم ولی شبیه شو زیاد دارم تا دلت بخواد...! این چند نمونه اگه بازم میخوای بگو تا up کنم امیدوارم به کارت بیاد پیوست ها 048.jpg 33.9 کیلوبایت · بازدیدها: 7 008.jpg 50.2 کیلوبایت · بازدیدها: 5 008.rar 24.4 کیلوبایت · بازدیدها: 7 048.rar 25.3 کیلوبایت · بازدیدها: 7
سلام دوسته من عین این ندارم ولی شبیه شو زیاد دارم تا دلت بخواد...! این چند نمونه اگه بازم میخوای بگو تا up کنم امیدوارم به کارت بیاد
J javadt Member Jan 1, 2011 #4 amirstudio گفت: هم براششو واست گذاشتم هم فایل png امیدوارم به دردت بخوره شرمنده اکه خیلی خوب نشده، عجله ای شد کلیک کنید تا باز شود... تشكر خيلي به دردم خورد mjspe2d گفت: سلام دوسته من عین این ندارم ولی شبیه شو زیاد دارم تا دلت بخواد...! این چند نمونه اگه بازم میخوای بگو تا up کنم امیدوارم به کارت بیاد کلیک کنید تا باز شود... اينها رو گرفتم تشكر ممنون مي شم باز هم برام آپ كنيد
amirstudio گفت: هم براششو واست گذاشتم هم فایل png امیدوارم به دردت بخوره شرمنده اکه خیلی خوب نشده، عجله ای شد کلیک کنید تا باز شود... تشكر خيلي به دردم خورد mjspe2d گفت: سلام دوسته من عین این ندارم ولی شبیه شو زیاد دارم تا دلت بخواد...! این چند نمونه اگه بازم میخوای بگو تا up کنم امیدوارم به کارت بیاد کلیک کنید تا باز شود... اينها رو گرفتم تشكر ممنون مي شم باز هم برام آپ كنيد