در باره دانلود نسخه اصلي بلدر

خواستم از مدير انجمن خواهش كنم اگه ممكنه نسخه اصلي بيلدر رو كه واسه دانلود گذاشتن چند بخش كنند تا راحت تر دانلودش بشه كرد من ميخواستم دانلودش كنم ولي مرتبا ديسكانكت شدم نسخه اي هم كه دارم پوسته اي از نسخه آخره و فقط شامل سه چهار تا فايله . فكر كنم اينطوري واسه همه بهتر باشه اگه بشه لا اقل 5 تا فايل 5 مگابايتي بشه.ممنون.:rose:

سلام بهشت جان.
ممنون از لطفت ولي من از ديال آپ استفاده ميكنم و براي دانلود 26 مگابايت بايد تا انقلاب مهدي پاي كامپيوتر بشينم واسه اين گفتم چند بخش بشه

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
دوست من شما اگه از دانلود منجر استفاده کنید مشکلی به وجود نمیاد.
هر وقت که وصل شدید به اینترنت 5 مگ ش رو دانلود کنید!
من االان خودم هم دیال آپ دارم.

BEHESHT

Well-Known Member
اتفاقا من هم برای همین مورد هست می گم با idm دانلود کن و گرنه با adsl راحت میشه

هم فایل رو برات 7 تیکه می کنه از 7 جا دانلود می کنه و هم قابلیت ایستادن و دانلود بقیه اش رو داره

موفق باشی

mrt-amin

New Member
با سلام

نکنه دانلود منیجرم نداری اون وقت وا وای لا میشه هم باید 5 مگابات اولش دانلود منیجر رو دانلود کنی و هم بعدش مالتی مدیا رو ولی دوستان قشنگ گفتن اگه دانلود منیجر داشته باشی با اون بگیری خیلی برات راحت میشه در ثانی شاید یه نیم ساعت با دیال اپت کار نکنی همشو یه نیم ساعته دانلود کنه خیال همه رو راحت کنی!
====
===
==
=
من بهت پیشنهاد میکنم اگه در شهرتون اینترنت پارس انلاین نمایندگی داره برو یه سری بهش بزن یه اینترنت مجازی اصل بهت میده که به خدا هیچ ISP نمیتونه بده خیلیم ارزونه و از دیال اپ اومدنم راحت میشی؟؟؟
3 ماهه 3 گیگ 20700 تومن هست که واقعا من که از تبریز هستم و از اون خردیم به خدا خیلی راضیم البته تبلیغ نیست بخری اون وقت حرف منو باور میکنی!!!
فکر کن هزینه ی دیال اپ داری میدی به اون که برات مفت حساب میاد که واقعا عالیه
موفق باشی

یا حق:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا