در انتظار میهمان

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.کار مکس خوبی شده.البته اگه از نویز زیاد چشم پوشی کنیم.اگه دوست دارین از تنظیمات وی ری عکس بگیرین براتون اصلاح کنم.

اما ایرادهای معماری
1- رنگ بندی آزار دهندهست.باید 1 مقدار تعدیل بشه.مثلا کاغذ دیواری باید کرم بشه.
2- شما فرق 2 سبک بزرگ معماری رو نمی دونین.سقف شما با حالتهای گچ کاریش ماله معماری کلاسیکه ولی مبلمان شما برای معماری معاصر
یا پرده شما کلاسیکه اما جنس کف یا میز تلویزیون معاصره.
به کارش از 10 میشه 7 داد.
موفق باشین.

hmoini

New Member
مرسی از نظرای خوبی که دادی.
اگه منظورت از نویز همون نقاط روشن ریز هستن، باید بگم که منو کلافه کردن.نمیدونم چه جوری باید درستشون کنم.هر موقع رندر تموم میشه میرم تو فتوشاپ تاجایی که میتونم اون دونه های سفید رو پاک میکنم.
حالا من واست یه نمونه از کارمو که رندر گرفتم و این مشکل رو داره میفرستم.همچنین تنظیمات وی ری و تنظیمات متریال رو هم میفرستم.اگه لطف کنی و بگی مشکل کجاست ممنون میشم.
من در مورد کاغذ دیواری با نظر شما موافقم.
این یه آپارتمان هست که صاحبش گفته از رنگهای نارنجی و قرمز استفاده بشه.من بی تقصیرم.

پیوست ها

• nemune.jpg
    nemune.jpg
    168.2 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • tanzimat.jpg
    tanzimat.jpg
    160.7 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • material.jpg
    material.jpg
    181.8 کیلوبایت · بازدیدها: 8

HOSSEIN.D

Well-Known Member
سلام. من یه سری تغییرات توش دادم. با اینه یه تستی کن ببین درست میشه یا نه. ولی زمان رندرت بالاتر میره. راستی subdiv نورها رو هم ببر بالاتر. توی نویز خیلی تاثیر داره.
امیدوارم کارت راه بیفته.

پیوست ها

• tanzimat.jpg
    tanzimat.jpg
    167.8 کیلوبایت · بازدیدها: 10

hmoini

New Member
سلام. من یه سری تغییرات توش دادم. با اینه یه تستی کن ببین درست میشه یا نه. ولی زمان رندرت بالاتر میره. راستی subdiv نورها رو هم ببر بالاتر. توی نویز خیلی تاثیر داره.
امیدوارم کارت راه بیفته.

این تغییرات رو اعمال میکنم.ببینم چی میشه نتیجه رو میذارم.
subdiv همه نورهام روی 40 تنظیم هستن.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.اولین پیشنهاد من اینه که از vray Sp4 یا Sp5 استفاده کنین و مکس 2010.
همشون هم که انشاالهه 64 بیتی هستن!!!

این تنظیمات که دادم براتون در تمام زمینه ها استفاده میشه.

برای اینکه از سیاهی کار کم بشه توی Color map عدد Gamma رو روی 1.8 بزارین.بعد از رندر با Frame Render Buffer نور رو تنظیم کنین.از روشنی به تاریکی امکان پذیره.اما اگه تاریک رو روشن کنین نقاط سیاه دون دون میشه.

نکته دیگه این که لامپ هاتون رو از تو مودیفای Store with Irradiance بزنین.با این کار بشدت سرعت رندر بالا میره و دون دون ها همه از بین میره چون این حالت برای انجین Irradiance map طراحی شده.

پیوست ها

• tanzimat.jpg
    tanzimat.jpg
    51.2 کیلوبایت · بازدیدها: 10

hmoini

New Member
سلام.اولین پیشنهاد من اینه که از vray sp4 یا sp5 استفاده کنین و مکس 2010.

برای اینکه از سیاهی کار کم بشه توی color map عدد gamma رو روی 1.8 بزارین.بعد از رندر با frame render buffer نور رو تنظیم کنین.از روشنی به تاریکی امکان پذیره.اما اگه تاریک رو روشن کنین نقاط سیاه دون دون میشه.

نکته دیگه این که لامپ هاتون رو از تو مودیفای store with irradiance بزنین.با این کار بشدت سرعت رندر بالا میره و دون دون ها همه از بین میره چون این حالت برای انجین irradiance map طراحی شده.

مرسی از راهنماییت.
من این تنظیمات رو انجام میدم.نتیجه رو میذارم ببینید.

kamifa1986

Well-Known Member
كار خيلي شيكي از آب در اومده. منتظر تكاملش هستم. موفق باشي

منم مثل بقیه دوستان منتظر نسخه کامل تر هستم. یه مقدار رنگ های نارنجی و قرمز روی دیوار را متعادل تر و desaturate کنید :rose:

hmoini

New Member
سلام.اولین پیشنهاد من اینه که از vray Sp4 یا Sp5 استفاده کنین و مکس 2010.

برای اینکه از سیاهی کار کم بشه توی Color map عدد Gamma رو روی 1.8 بزارین.بعد از رندر با Frame Render Buffer نور رو تنظیم کنین.از روشنی به تاریکی امکان پذیره.اما اگه تاریک رو روشن کنین نقاط سیاه دون دون میشه.

نکته دیگه این که لامپ هاتون رو از تو مودیفای Store with Irradiance بزنین.با این کار بشدت سرعت رندر بالا میره و دون دون ها همه از بین میره چون این حالت برای انجین Irradiance map طراحی شده.

سلام.
این تنظیماتی رو که گفتی انجام دادم.اینم رندرش.
واقعا دستت درد نکنه خیلی عالی بود.رندر قبلی من 1ساعت و شش دقیقه طول کشید.ولی این رندر جدید با زدن تیک store with irradiance زمان رندرمو به طرز وحشتناکی پایین آورد.این رندرم شد 10 دقیقه.باورنکردنیه.
اون مشکل بر طرف شد ولی یه مشکل دیگه پیش اومد.
توی عکس ببین خودت متوجه میشی.
هیچکدوم از تنظیمات مربوط به متریال گچ رو عوض نکردم.ولی نمیدونم چرا اینجوری میشه.
متریالش فقط یه رنگ سفید هست.هیچ رفلکتی هم نداره.

پیوست ها

• new render.jpg
    new render.jpg
    643.5 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • moshkele2.jpg
    moshkele2.jpg
    656.8 کیلوبایت · بازدیدها: 7
ترکیب نارنجی و قرمز خوشگل شده ، شدت نوری که از بیرون روی سقف میتابد با توجه به اینکه پرده ای به آن بزرگی و کلفتی جلوی پنجره بسته شده زیادتر از حد معمول و طبیعی آن است و رفلکشن کفتان هم خیلی زیاد است . اگر رنگ سقفتان را در کنار رنگهای قرمز و نارنجی دیوار سفید برفی میکردید خوشگلتر در می آمد . بنظر من با توجه به اینکه فضای کوچکی دارید تنوع رنگتان نسبت به آن زیاد است و اگر رنگ سقف را سفید برفی و رنگ مبلها و پرده را آبی که تنالیته آن مانند سبز کف است را استفاده کنید بهتر در می آید .

kamifa1986

Well-Known Member
كار دومي واقعاً عالي شده. گرچه فكر ميكنم سايه ها غير طبيعي شده. موفق باشي

HOSSEIN.D

Well-Known Member
behrad_mouse جان لطفا فارسی بنویس.
خودت حیفت نمیاد که زبان فارسی به این خوشکلی رو ول کنی به زبان او عجنبی ها بنویسی؟؟؟:rose:

موفق باشی. بای.:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا