در استفاده از جی کوئری شک دارم، لطفا راهنمایی کنید.

i-php-i

Active Member
همونطور که می دونید جی کوئری یکی از کتابخانه های خارجی جاوا اسکریپت هست.

من الان برای کد نویسی سمت کلاینت از جاوا اسکریپت استفاده می کنم ولی به دلایلی که همه می دونید می خوام از جی کوئری استفاده کنم.

مشکلی که با جی کوئری دارم اینه که یه کتابخونه خارجی هست و ممکنه یه روزی جی کوئری توسط مرورگرها ساپورت نشه.

ایا این نگرانی بی مورده یا منطقی؟

sharktech

کاربر فعال
ببخشین ولی حرف خیلی چرتیه!

خود jquery یه فریم ورکی هست که توسط کد های js نوشته شده!

و تا وقتی که مرورگری از js پشتیبانی کنه که باید بکنه, کد های jquery رو هم ساپورت میکنه!

i-php-i

Active Member
ببخشین ولی حرف خیلی چرتیه!
واقعا کوبنده بود ! :wink:

من فریم ورکش رو ندیدم ولی سینتکسش با سینتکس جاوا اسکریپت فرق می کرد.

من دارم یه پرتال حرفه ای می نویسم که باید همه امکانات مدرن رو داشته باشه. اگر امکان غیر فعال شدنش وجود نداشته باشه که حتما باید ازش استفاده کنم. چون خیلی ساده تر از جاوا اسکریپت هست و همواره اجرا می شه.

omid_p30

Member
من فریم ورکش رو ندیدم ولی سینتکسش با سینتکس جاوا اسکریپت فرق می کرد.
آره فرق داره. ولی شما داخل کدهای jQuery می‌تونی از javascript هم استفاده کنی.
مثلا:
PHP:
$("#myTag").html().replace(/<br\s*\/?>/gi, '\n');
تو کد بالا از ابتدا تا تابع html دستور jQuery و تابع replace تابع javascript هستش.

i-php-i

Active Member
آره فرق داره. ولی شما داخل کدهای jQuery می‌تونی از javascript هم استفاده کنی.
یعنی حتی این احتمال هم وجود نداره که یه روزی پشتیبانی از jQuery متوقف بشه؟

omid_p30

Member
یعنی حتی این احتمال هم وجود نداره که یه روزی پشتیبانی از jQuery متوقف بشه؟
ببین همه چی امکان داره.
اینم یه تکنولوژی و مجموعه کتابخانه است. مثلا شما از پایگاه داده MySQL استفاده می‌کنی. شرکت سان رو اراکل میاد می‌خره کلی و بحث و دعوا سر این بود که ممکنه اراکل دیگه نخواد MySQL رو توسعه بده. یا الان شایعاتی برای ورشکستگی شرکت اچ پی هستش.
همه چی امکان پذیر هست. ولی jQuery الان یه کتابخانه استاندارده. خیلی از کمپانی بزرگ هم دارن ازش استفاده می‌کنن مثل گوگل و یاهو. تو CMS های بزرگی مثل دروپال و وردپرس هم از jQuery استفاده شده.

webpower

New Member
ببینید در زبان ساده jQuery یک فریم ورک مبتنی بر جاوا اسکریپت میباشد یعنی یه آقایی اومده یک سری توابع با java script نوشته (مثل fadeIn)بعدش اینارو توی یک فایل به نام jquery.js گذاشته. وقتی شما او فایل رو اتچ میکنید اون توابع رو به جاوا اسکریپت مرورگر میفهمونید بعد هم همش از اون توابع استفاده میکنید

جدیدترین ارسال ها

بالا