دریافت یک رشته از فایل php

aliamel

کاربر فعال
بچه توی اکشن اسکریپت 3 کسی می دونه چطوری مقدار یک متغیر رو از فایل php میشه گرفت؟
(یک مقدار رو می خوام پاس بدم به فلش و توی فلش نشونش بدم)

aliamel

کاربر فعال
مرسی
اما ایا میشه طوری عمل کرد که از رویداد complete استفاده نشه .ببین من نمیخوام کل صفحه رو لود کنه وفقط می خوام یک متغیر رو ارسال کنه

++Hadi++

Active Member
به امضام تشریف ببرین . یه گزینه ازسال ایمیل از فلش هست که اون اطلاعاتو از فلش به php پاس می ده . خوب اگه به جای متد post متد get رو به کار ببرین ، اطلاعات از php وارد فلش می شن .
همچنین از fscommand می تونین اطلاعاتو بدین و بگیرین .
بای...

aliamel

کاربر فعال
مرسی .اما عرض کردم که نمیخوام از رویدادEvent.Complete استفاده کنم .در ضمن متد get , post ربطی به این نداره که بشه اطلاعات رو به فلش فرستاد.
موفق باشید

amird

خبرگان انجمن فلش
سلام
خودت رو خیلی اذیت نکن . یه کلاس هست به اسم falcon که برای ارسال و دریافت اطلاعات بین فلش و پی اچ پی هست . این لینکش http://falconflash.wordpress.com/ هست توی خود سایتش سمپل هست که می تونی یاد بگیری چی جوری ازش استفاده کنی .(البته فکر کنم اینم کشور ما رو قرین لطفش کرده شایدم شکور ما اینو قرین لطف خودش کرده باشه در هر حال باید با یه چیزی بری که بتونی بری توی سایتش)
اما در مورد اینکه نمی خوای با compelete کار کنه مشکلی نیست می تونی یک تابع بنویسی که وقتی یک دکمه خاص کلیک می شه اون تابع اجرا بشه و یک شیء از کلاس falcon رو اجرا کنه و اون وقت مقداری که می خوای رو بفرسته به پی اچ پی . اما در مورد اینکه از پی اچ پی بخوای بفرستی به فلش بعید می دونم بدونcomplete بشه ! (من بلد نیستم)
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا