دریافت اطلاعات در هنگام ثبت نام

saeed_g21

Member
سلام دوستان خوبین ؟ خسته نباشین

یه درخواستی داشتم لطفا راهنماییم کنید
چطوری می تونم وقتی شخصی در سایتم عضو می شه اطلاعات سیستمشو در دیتا بیس سایت ذخیره کنم ( آی پی و ... ) به خصوص چیزی که امکان تغییر کردنش وجود نداره مثلا" وقتی یک بار از نت دی سی بشیم بعد کانکت بشیم آی پی تغییر می کنه مگه نه ؟
خوب چیزی می خوام که تغییر نکه و از رو اون بتونم طرفو شناسایی کنم و از عضویت چندبارش جلوگیری کنم!
مثل سایت های کلیکی که از یک سیستم بیش از یک بار نمی زاره در سایت عضو شد

میشه کمکم کننننننننننید ؟:sad:

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
خب اول یه تیبل میسازی به اسم user بعدش اون تو شماره آی دی- اسم آیدی و ایمیل و... رو توش ذخیره میکنی.
برای شناسایی طرف هم از کوکی و سشن استفاده میکنی. ولی برای جلوگیری از ثبت نام با یه آی دی دیگه عملا راهی وجود نداره مگر اینکه ثبت نام با یک ایمیل رو ممنوع کنی.

موفق باشید

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
خب اول یه تیبل میسازی به اسم user بعدش اون تو شماره آی دی- اسم آیدی و ایمیل و... رو توش ذخیره میکنی.
برای شناسایی طرف هم از کوکی و سشن استفاده میکنی. ولی برای جلوگیری از ثبت نام با یه آی دی دیگه عملا راهی وجود نداره مگر اینکه ثبت نام با یک ایمیل رو ممنوع کنی.

موفق باشید

aghasina

Member
معمولا این کار رو باآی پی انجام میدن
چک می کنن که آی پی وجود داره یا نداره
با این کد می تونی در پی اچ پی این کار رو انجام بدی
$_server['remot_adder']

farik

Well-Known Member
با سلام...
عملا همونطور که دوستان گفتن امکان همچین کاری وجود نداره لی با ایپی و سشن میشه یک کارایی کرد
مثلا ایپی به طور متوسط در عرض 1 ساعت تغییر نمیکنه...و یا خیلی از ADSL ها ای پی استاتیک دارند...با این حساب میشه تو یک جدول داده های ای پی وروردی های یک ساعت قبل رو نگه داشت..و البته این کار یکم ÷یچیده هست..ولی خوب میشه ازش استفاده کرد...
با تشکر TabOTabDesign

آیدین

Member
همینطوره که دوستان گفته
شاید دست و پا بریده بتونی با آی‌پی و جلسه کارهایی بکنی.
جلسه بدیش اینه که راحت پاک میشه، آی‌پی هم ممکنه تغییر کنه یا یک چند نفر بخوان از یک سیستم ثبت نام کنن...
راه قطعی نداره وگرنه شما الان تو همین مجیدآنلاین ۴ تا آی‌دی نداشتین [شوخی]

جدیدترین ارسال ها

بالا