دریافت اطلاعات از کاربر

yaser1

Active Member
سلام
مطمئنم مشابه این پست حتماً قبلاً مطرح شده چون خیلی مهم و کاربردیه اما من هر چی سرچ کردم پیدا نکردم.
در مثال های همراه 498 هم گشتم

1-چطوری میشه در هر لحظه مقدار یک متغیر رو (که مثلاً با زدن یک کلید هی بهش یک واحد اضافه میشه) در یک اینپوت باکس مشاهده کرد؟ (مشابه فرمان trace یا debug و ...)

2-چطوری میشه (بکمک یک دکمه) مقدار وارد شده در یک اینپوت تکست رو که کاربر وارد کرده دریافت نموده و در یک فایل متنی روی هارد ذخیره کرد بصورتی که هر بار که این فرمان صادر میشه با ذکر تاریخ به انتهای فایل متنی مربوطه اضافه بشه؟

ممنون میشم اگه کسی وقت داشته باشه و بتونه نمونه فایل هم بگذاره

splinter cell

Well-Known Member
با سلام
ظاهرا بقیه بچه ها خیلی گرفتارند!
بهمین خاطر من یک مثال با توجه به برداشتم از نوشته های شما واسه تون ساختم ببینید چطوره؟
میتونیم بازهم ویرایشش کنیم.
موفق باشید

پیوست ها

• save_text.rar
    5.3 کیلوبایت · بازدیدها: 49

yaser1

Active Member
سلام
ممنون که وقت گذاشتید
مثال دوم تون دقیقاً همونیه که میخواستم. بازم ممنون

مثال اول تون اما خطا میده. میگه قادر به ایجاد فایل c:\database.dll نیست. بعدشم که میخواد بازش کنه بازم خطا میده که فایل وجود نداره

فایل مثال را در c کپی و اجراش کردم جواب نداد
من پسوند dll رو به txt تبدیل کردم جواب نداد

splinter cell

Well-Known Member
خیلی عجیبه چون دستورات درست هستند و خودم هم چندین بار تست کردم و درست کار میکنه!ببینم شما اصلاً درایو سی دارین یا نه؟میتونید آدرس رو بصورت ماکروهای مسیر بدین تا دیگه از لحاظ مسیر مشکلی نباشه! پس آدرس فایل رو اینطوری تغییر بدینfilename$='\database.dll'و برای دکمه open هم از اینRun("notepad.exe","\database.dll")استفاده کنید!و بعد از کامپایل اون رو امتحان کنید.

yaser1

Active Member
سلام
مشکل پابرجاست و مجدداً همون پیغام رو برای آدرس \database.dll میده!

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلامSplinter cell عزيز مثالتون رو چك كردم هيچ مشكلي نداره و به راحتي در سيستم من اجرا شد صد در صد مشكل از سيستم آقا yaser هست....مثال جالبي بود ...با تشكر عارف

splinter cell

Well-Known Member
این رو امتحان کنید.بعد از کامپایل جواب میده!

پیوست ها

• save_text.rar
    5.4 کیلوبایت · بازدیدها: 27

yaser1

Active Member
سلام
من 4987 دارم و فایل شما رو باز نمیکنه. با کدام ورژن کار کرده اید؟

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
نسخه ی اکثر مثالها ، نسخه 4913 هستش.
ممنون محسن جان.

ubuntu

Member
لينک مبحث دانلود توسط آقاي [SaMaN]:
لينک
در امضاي آقاي Silvercover هم قابل دريافت است.
موفق باشيد...:wink:

yaser1

Active Member
سلام
تا جایی که من دیدم و قبلاً از زدن این پست هم به آدرس یاد شده مراجعه کرده بودم، نسخه 4.9.8 هست اما من 4.9.13 رو میخواستم

ضمناً کرک شده هم نیست...

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
لینک توی امضای جناب Silvercover دقیقاً نسخه ی 4.9.8.13 هست... و همچنین پست آقا سامان.
ضمناً صحت در مورد مباحث مربوط به کرک در این تالار ممنوع هست، اگه شرایطمون جوری هست (یا گذاشتن که باشه...) که نمیتونیم قانون کپی رایت رو رعایت کنیم(یا گذاشتن که بتونیم نکنیم)، حداقل نزاریم که تجاوز به حقوق مولفین (و در حالت کلان همه ی مردم) برامون جا بیفته و عادی بشه...

ubuntu

Member
سلام
تا جایی که من دیدم و قبلاً از زدن این پست هم به آدرس یاد شده مراجعه کرده بودم، نسخه 4.9.8 هست اما من 4.9.13 رو میخواستم

ضمناً کرک شده هم نیست...
حالت خوبه؟ ما نسخه 4.9.13 نداريم که. اوني که شما منظورتونه همون 4.9.8.13 هستش.
نسخه 4.9.8 دو ورژن متفاوت داشت. 7 و 13 که دومي همونيه که شما مي‌خواهين. در ضمن مگه شما قوانين رو نخوندين؟ کرک در اين انجم ممنوعه:mad:

yaser1

Active Member
سلام
الحمدلله خوبم! شما چطوری؟

معمولاً توی انجمن ها چنین چیزی نه در قوانین هست نه رعایت میشه.
قوانین رو دوباره خوندم. از اونجایی که یک بچه خوب تابع قوانین جایی هست که داره توش فعالیت می کنه، از این جهت ، اوکی!!

ubuntu

Member
الحمدلله خوبم! شما چطوری؟

معمولاً توی انجمن ها چنین چیزی نه در قوانین هست نه رعایت میشه.
قوانین رو دوباره خوندم. از اونجایی که یک بچه خوب تابع قوانین جایی هست که داره توش فعالیت می کنه، از این جهت ، اوکی!!
نه! مثل اينکه زياد خوب نيستي!:-?
اين قانون تالار mmb
لينک
در ضمن هر جايي قانون خاص خودش رو داره. اين جا هم براي حفاظت از نرم‌افزار MMB هرگونه اعمالي که تجاوز به MMB به حساب بياد (مانند کرک و امثالهم...) ممنوع اعلام شده.

yaser1

Active Member
بابا چی میگی تو!؟
مثل اینکه خوشت میاد بیخودی پست بزنی ها!؟
وقتی من میگم قوانین رو خوندم و تابع اونام، این پست تو چه معنایی داره؟

متاسفم که بحث رو به این راحتی خراب می کنن یه عده. این چند تا قانون رو هم تو بخون:

قانون شماره 12) لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گیری الفاظ و جملاتی که باعث دلسردی کاربر سوال کننده شود خودداری فرمایید. این را بدانید که این سایت محل آموزش است و کسانی هستند که سوالهایشان بسیار ابتدایی می باشد. لذا از به کارگیری کلماتی که باعث شود کاربر به جای گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود اکیداً خودداری فرمایید.

قانون شماره 25 )
هرگونه بحثی‌ که موجب انحراف تاپیک ها از مسیر اصلی‌ خود بشود که به نوعی برخلاف قوانین انجمن باشد در صورت تشخیص مدیران، در صورت لزوم تاپیک و یا بحث های اضافه حذف خواهد شد. بنابراین کاربران موظف هستند از تاپیک های ارسال شده خود مراقبت کنند و از منحرف شدن آن جلوگیری کنند. در صورتی‌ که کاربری باعث انحراف تاپیک های ارسالی‌ شما شد میتوانید لینک تاپیک را برای مدیر آن انجمن ارسال نمائید تا در صورت لزوم با آن کاربر برخورد شود.

قانون شماره 26 )
لطفاْ از ارسال پست هاي تكراري خودداري فرماييد. پست هاي تكراري توسط مديران به سرعت حذف خواهند شد و در صورتي كه كاربر قصد تبليغ و يا نمايش يك مطلب در تمامي انجمن ها را داشته باشد ، تمامي آن ارسالها حذف خواهند شد. چرا كه اين كار باعث اذيت كاربران ديگر مي شود. در صورت تكرار اين عمل از سوي كاربر ، اكانت وي نيز در اولين فرصت حذف خواهد شد.

ubuntu

Member
قانون شماره 12) لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گیری الفاظ و جملاتی که باعث دلسردی کاربر سوال کننده شود خودداری فرمایید. این را بدانید که این سایت محل آموزش است و کسانی هستند که سوالهایشان بسیار ابتدایی می باشد. لذا از به کارگیری کلماتی که باعث شود کاربر به جای گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود اکیداً خودداری فرمایید.
جواب: درسته و من هم همون اول همين کار رو کردم. و جوابتون رو دادم (حالا اگه موفق باشيد جز جملات دلسرد کننده نباشه!):
لينک مبحث دانلود توسط آقاي [SaMaN]:
لينک
در امضاي آقاي Silvercover هم قابل دريافت است.
موفق باشيد...
در عوض جواب شما بحث کرک رو مطرح کرد:
سلام

ضمناً کرک شده هم نیست...
**
قانون شماره 25 ) هرگونه بحثی‌ که موجب انحراف تاپیک ها از مسیر اصلی‌ خود بشود که به نوعی برخلاف قوانین انجمن باشد در صورت تشخیص مدیران، در صورت لزوم تاپیک و یا بحث های اضافه حذف خواهد شد. بنابراین کاربران موظف هستند از تاپیک های ارسال شده خود مراقبت کنند و از منحرف شدن آن جلوگیری کنند. در صورتی‌ که کاربری باعث انحراف تاپیک های ارسالی‌ شما شد میتوانید لینک تاپیک را برای مدیر آن انجمن ارسال نمائید تا در صورت لزوم با آن کاربر برخورد شود.
جواب: انحراف بحث از درخواست شما براي نسخه جديد mmb آغاز شد و وقتي شدت پيدا کرد که بحث کرک مطرح شد. در ضمن اگر هم مي‌خواهيد لينک رو براي مدير انجمن بفرستيد. من کاري خلاف قانون نکردم.
**
قانون شماره 26 ) لطفاْ از ارسال پست هاي تكراري خودداري فرماييد. پست هاي تكراري توسط مديران به سرعت حذف خواهند شد و در صورتي كه كاربر قصد تبليغ و يا نمايش يك مطلب در تمامي انجمن ها را داشته باشد ، تمامي آن ارسالها حذف خواهند شد. چرا كه اين كار باعث اذيت كاربران ديگر مي شود. در صورت تكرار اين عمل از سوي كاربر ، اكانت وي نيز در اولين فرصت حذف خواهد شد.
جواب: مي‌شه يه پست تکراري نشونم بدي؟
**
در نهايت من هم قبول دارم که مقصر هستم چون منظور شما رو از جمله‌ي زير خوب نفهميدم. مخصوصاً کلمه‌ي آخر:
اگر هم باعث دلسردي شدم معذرت مي‌خواهم.:sad:

جدیدترین ارسال ها

بالا