دروپال6 نسخه ی Rc1 منتشر شد

alimosavi

Active Member
بعد از گذشت دو ماه از زمان انتشار دروپال 6 بتا بالاخره نسخه ی rc1 منتشر شد.

این نسخه شامل اصلاحات و رفع باگ ها از نسخ قبلی هست و می تواند پایه ی خوبی برای ایجاد وبسایت شما باشد.

به تمام کسانی که دروپال شش نسخه ی بتا را نصب کرده بودند توصیه می شود سیستم خود را به نسخه ی جدید بروز رسانی نمایند.

fazli

Active Member
موفق باشید. اگر در فارسی سازی دروپال هم کمک خواستید و یا تیم مدیریت شاید بتونم کمکتون کنم.

nevisande

Active Member
سلام دوستان.بعد دو هفته بازم سر و کله من پیدا شد.علی تبریک میگم هبت.بالاخره نسخه پایدارش اومد.در ضمن هنوز اون مشکل من رفع نشده.با اینکه کل سیستمم رو ارتقا دادم و ویندوز رو دوباره نصبیدم. موقع نصب ایراد میگیره.هم تو نسخه6.3 و هم 6.4نمیدونم چیکارش کنم.به فضلی عزیز هم سلام میکنم. بازم من اومدم.

alimosavi

Active Member
سلام

سلام دوستان.بعد دو هفته بازم سر و کله من پیدا شد.علی تبریک میگم هبت.بالاخره نسخه پایدارش اومد.در ضمن هنوز اون مشکل من رفع نشده.با اینکه کل سیستمم رو ارتقا دادم و ویندوز رو دوباره نصبیدم. موقع نصب ایراد میگیره.هم تو نسخه6.3 و هم 6.4نمیدونم چیکارش کنم.به فضلی عزیز هم سلام میکنم. بازم من اومدم.

آقایون آیا کسی می دونه مشکل جناب آقای نویسنده با دروپال چی هست.

ایشون با نرم افزار xampp رو لوکال هاست کار می کند و برای وقتی می خواهد به پوشه ای که دروپال را نصب کرده برود یوزر پس سرور رو می پرسه از ایشون.

من خودم از xampp برای کامپیوترم استفاده می کنم و تا حالا به این مشکل بر نخردم برای همین هم نمی تونم نظری بدم.

البته هنوز نسخه 6.3 یا 6.4 نیومده و آنها نسخه ی بتا 3 و بتا چهار بودند.

موفق باشید. اگر در فارسی سازی دروپال هم کمک خواستید و یا تیم مدیریت شاید بتونم کمکتون کنم.

من از هرگونه پیشنهاد همکاری کاملا استقبال می کنم . هر کسی مایا به همکاری هست عنوان کنه تا من بهترین زمینه رو بهش پیشنهاد بدم.

alimosavi

Active Member
سلام
من دارم روی چند تا پروژه کار می کنم
هر کی خواست کمک کنه بگه تا فایل ترجمه رو براش آپ کنم

1 ) فروشگاه آنلاین 2) my site ( چیزی شبیه به my page یا) 3) گالری تصاویر

فعلا همین سه تا

جدیدترین ارسال ها

بالا