Fa درمورد strtofile

ansoft

Active Member
[FONT=&quot]سلام مشاهده کنندگان عزیز یه سوال خیلی مهم داشتم خواهش میکنم جواب دهید[/FONT]​
[FONT=&quot]مثال کامل نیست ولی از شما میخوام اون رو دانلود کنید و بعد کاملش کنید بهم خبر بدید [/FONT]​
[FONT=&quot]مشکل من اینه که اول یه ادیت باکس ساختم و بعد گفتم یه پسورد برای خود وارد کنید و دگمه را بزنید این اسکریت را مشاهده کنید[/FONT]​
[FONT=&quot]-----------------------------------------------------------------------------[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]path$=[/FONT][FONT=&quot]'c:\a.txt'[/FONT]
[FONT=&quot]text$=aval$[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]all=[/FONT][FONT=&quot]StrToFile[/FONT][FONT=&quot](path$,text$,[/FONT][FONT=&quot]TRUE[/FONT][FONT=&quot],[/FONT][FONT=&quot]TRUE[/FONT][FONT=&quot])[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]**[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Message[/FONT][FONT=&quot]("ok","")[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Hide[/FONT][FONT=&quot]("pass aval")[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Show[/FONT][FONT=&quot]("login")[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]خط دوم همون[/FONT][FONT=&quot] ادیت باکسه [/FONT]​
[FONT=&quot]خط پنجم هم همون ادیت باکس و دکمه است که اگر مقدار خط اول وجود نداشته باشه این پنجره نمایش داده میشه[/FONT]​
[FONT=&quot]خط آخر[/FONT][FONT=&quot] هم یه پنجره هستش که پسورد رو میخواد و باید همون پسوردیکه اول وارد کردی رو وارد کرد [/FONT]​
[FONT=&quot]-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]If[/FONT][FONT=&quot] (pass$=aval$) [/FONT][FONT=&quot]Then[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]NextPage[/FONT][FONT=&quot]()[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Else[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Message[/FONT][FONT=&quot]("password not","")[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]End[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]به اسکیپت بالا توجه کن ، خودت باید بیشتر بفهمی[/FONT]​
[FONT=&quot] ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------[/FONT]​
[FONT=&quot]FileExist[/FONT][FONT=&quot]("c:\a.txt","not")[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]If[/FONT][FONT=&quot] (not=[/FONT][FONT=&quot]0[/FONT][FONT=&quot]) [/FONT][FONT=&quot]Then[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Show[/FONT][FONT=&quot]("pass aval")[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Else[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Show[/FONT][FONT=&quot]("login")[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]End[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]تمام اسکریپت های بالا اسکریپت های موجود در برنامه بودند ولی بریم سر اصل مطلب [/FONT]​
[FONT=&quot]مشکل من اینه که وقتی پسورد اولیه رو وارد میکنی تا وقتی که از برنامه خارج نشدی میتونه وارد صفحه دوم بشی اما وقتی از برنامه خارج شدی مقدار aval$ [/FONT]
[FONT=&quot]را نمیشناسه من از شما میخوام یه اسکریپت بنویسید که در موقع اجرای صفحه این مقدار رو شناسایی کنه تا وقتی پسورد رو وارد کردی با موفقیت وارد صفحه دو بشه[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
اگه pass$=aval$ باشه بره صفحه بعد ولی تو متغییر $Aval که چیزی ثبت نمیشه برا همین شما باید قبل از اون این کد رو قرار بدید

LoadText("aval$","c:\a.txt")
If (pass$=aval$) Then
NextPage()
Else
Message("password not","")
End
بعد درست میشه

جدیدترین ارسال ها

بالا