درست کردن گزینه در فلش

animat

New Member
:oops:با سلام :

در فلش یک منو درست کرده باشیم می خواهیم این منو زیر منو یا گزینه داشته
باشد چه باید بکنیم
مثال منوی فایل در هر برنامه که گزینه های مثل new , open ,....

rostam

Member
باید روی onover یعنی وقتی که با موس روی منومیری دستور duplicatemovie بذاری تا به تعدادی که میخای از همون نمونه تولید کنه
و x که ثابت میمونه فقط باید y های نمونه های جدید ایجاد شده را به ازای ارتفاع آنها زیاد کنی تا زیرش بیفته

++Hadi++

Active Member
آونگ جان زحمتشو کشیدن و در انجمن برنامه فلش یه تایپیک با عنوان بانک فایلهای فلش زده و در اون نمونه های زیاذی از سورسهای فلش من جمله همون چیزیو که خواستین رو داره .در انجمن برنامه فلش بگرد 8 یا 9 صفحه عقب تر انشا ال... می تونین پیداش کنین.
بای...

++Hadi++

Active Member
سلام گلم
چند تا نمونه منو براتون گذاشتم دانلود کنین.در این منوها شما منوهای باز شونده رو هم خواهید دید که مثلا روی دکمه open می رید باز می شه و زیر منو دیده می شه.اگه اینا رو بگردین چیزهای مفیدی رو بدست می یارین.البته سبکشون باهم فرق می کنه و باید داخلشون بگردین تا چیزیو که می خوایین رو پیدا کنین.
بای بای...

پیوست ها

• 1-Zboing-Menu.rar
    9.4 کیلوبایت · بازدیدها: 28
  • 2-tree_menu.rar
    129 کیلوبایت · بازدیدها: 25
  • 3-Windows-Start-Menu 1.0.rar
    26.2 کیلوبایت · بازدیدها: 19
  • 4-tree navigation.rar
    19.4 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • 5-Action Script Hover Menu.rar
    36.7 کیلوبایت · بازدیدها: 18

++Hadi++

Active Member
سلام
یه نکته
می تونین گرافیک و ظاهر این دکمه ها رو عوض کنین تا همون ظاهر و گرافیکی رو پیدا کنه که دوست دارین.
اینم بقیه منوها دانلود کنین .
بای...

پیوست ها

• 6-cool menu dinamic prototype.rar
    11.6 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • 7-Drop Down Menu.rar
    31.7 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • 8-Drop down navigation menu.rar
    7.5 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • 9-dropdown menu.rar
    164.9 کیلوبایت · بازدیدها: 30

rostam

Member
سلام دوست عزیز
من نمونه هایی را که شما گداشتین نه همشو تقریبا 60% را ددیم
همه با اینکه کد نویسی داشت ولی بهتره بگم نمونه های دستی بودن
چون زیر منوها از قبل ساخته و با دستور کلیلک آشکار میشدن
در نمومه ای که من ساختم فقط یک منو وجود داره و زیر منوها با کلیک ساخته میشن و همون موقع اسم و لینک میگیرن
که با همون دستورduplicate هستش
هرچی میخام فایل را آپلود کنم میگه اینولید فایل چراا؟؟؟؟

++Hadi++

Active Member
سلام
کاری که شما انجام می دین درسته ها شاید اون مشکل به این ربط نداشته باشه البته شاید:-?
من دقیقا نمی دونم چرا این اتفاق می افته ولی یه راه دیگه هم وجود داره و من با همین روش در وب سایتی ، دکمه منوی این تریپی درست کرده ام.
می تونین از یه سری مووی کلیپ ها برای زیر شاخه ها استفاده کنین که در فریم اولشون آلفای اونا صفر هست و اتفاقا در فریم اول با دستور ;()stop اونا رو متوقف کردین و همین که هر کدوم از گزینه های منوی مادر اصلی کلیک یا ROLL_OVER شد یه تابعی با addEventListener اجرا شه و مووی زیر شاخه مربوط به دکمه تحت لمس یا حالا کلیک شما رو play کنه .
در آخرین فریم از مووی زیر شاخه تون هم دستور ;()stop هست تا بعد از پیمایش مثلا چپ به راست مووی زیر شاخه یا هر حالتی که برا ظاهر شدن اون در نظر گرفتین ، این مووی به آخر برسه و استپ می شه.
بعد در آخرین فریم دو حالت می تونه پیش بیاد:
1- کاربر همون مووی زیر شاخه یا گزینه ای از گروه منوهای زیر شاخه رو کلیک می کنه و مثلا دستوری با رویدادگر addEventListener و حالت کلیک اجرا می شه.
2- کاربر اونو با موس ول می کنه یا اصطلاحا ROLL_OUT می کنه و یا MOUSE_OUT می کنه یا بازم به بیانی دیگر بک گراند رو ROLL_OVER می کنه که در این حالت اون منو جمع می شه و برا جمع شدن اون یا بهتر بگم از آخرین فریم زیر شاخه به اولین فریم زیر شاخه به صورت معکوس play رفتن هم از دستور زیر می تونین در اکشن 3 استفاده کنین:
PHP:
function movieBack(event:Event):void
{
    //flash.media.SoundMixer.stopAll();
    if (Motion.currentFrame > 1)
    {

for(var i:Number=0;i<3;i++)
        {
            Motion.prevFrame();
        }

} 
    else 
    {
            Motion.removeEventListener(Event.ENTER_FRAME,movieBack);
    }
}
بای...

++Hadi++

Active Member
در ضمن بگم در نمونه هایی که اتچ کردم از نمونه منوهای کرکره ای که خواستین هم هست اگه مایل بودین یه نگاهی به همشون بندازین تا پیداش کنین و اصولی رو که استفاده شده رو استفاده کنین.
بای...

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

شما اگه با اكشن نويسي آشنايي نداريد مي تونيد بورت دستي منو را بسازيد

اين روش با چند تا اكشن Stop و چند تا ديگه كه ساده هستن ميشه اين منويي كه بخوايد بسازيد

و در كل بايد با Mask هم آشنا باشيد چون در روش دستي بايد از Mask استفاده كنيد

بعلت امتحانام نمي تونم كامل توضيح بدم

ولي اگه احتياجي بود اعلام كنيد آموزششو براتون بزارم البته تا قبل از 3 شنبه نمي رسم

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا