درست کردن بالای صفحه فایل exe

با سلام
فایل فلش من که در اندازه 650*725 است که وقتی اون را exeمی کنم بالای صفحه می نویسهmacromedia flash player 8و پایین اون هم file,viwe,.... هست
چطوری می تونم اینا را حذف کنم

shirini_forush

Well-Known Member
macromedia flash player 8 از property های winodow بید که مال فایل exe ست و نمیتونید کاریش بکنید.
برای نمایش ندادن منو ها هم بگید:
PHP:
fscommand("showmenu","false");

ببخشید نمی شه بالای صفحه فایل exeرا تغییر بدهیم یعنی نوشته توش را تغییر بدهیم
هیچ راه حلی نداره؟

gholonbeh

Member
تو فلش نمی شه چون اون برای ویندوزه ولی می تونی فایل اگزه رو با استفاده از بایند کردن بایند کنی تو ام ام بی و از اون جا اجرا کنی و بالا کادرم عوض کنی

roshanaiy

Active Member
البته اين براي كليك راسته . شما براي حذف منو همون كاري رو كنيد كه سفير گفته . يعني روي فريم اولتون كليك كنيد و در قسمت اكشن بنويسد :
PHP:
fscommand("showmenu","false");

ببخشید می شه بگین برای همون قسمت به جای ماکرو مدیا من بخواهم چیزی دیگری را بنویسم با ید کدام قسمت از این ها را که توی اون تاپیک توضیح داده شده را بنویسم

roshanaiy

Active Member
شما اگه اون لينكي رو كه سفير قرار داده دانلود كني در قسمت action اونا رو مي بيني . يه جا نوشته salam يه جا ديگه bye و ... . با جاي گزيني نوشته ات جاي اين كلمات كارت راه مي افته . خودت يه كم باهاش ور بري دستت مياد :wink:

emad.h

Member
سلام

با استفاده از روشهای گفته شده منوها و کلیک راست رو حذف کن

برای تغییر در آیکن +تغییر در نوشته بالای پنجره فایل + تغییر در گزینه about flash + تغییر در کرسر موس + تغییر در copy right ... و خیلی چیزای دیگه از این برنامه استفاده کن....

خیلی خیلی راحته ... فایلو وارد میکنی و تغییر میدی ...

ResHack 3.4

جدیدترین ارسال ها

بالا