درست کار نکردن این کد فقط به صورت آنلاین

imanmir

Member
با سلام
دوستان من یک فایل می زارم این کد کارش اینه که یک فایل sql را دریافت کرده و بصورت لودینگ ajax که در فایل action.php است دریک جدول بارگزاری کنه مشکل اینجاست این کد کاملا بر روی لوکال جواب می ده ولی آنلاین جواب نمی ده صبر می کنه و چیزی اینسرت نمی کنه

این مواردم چک کردم در آنلاین
سازگاری جداول
777 کردن فایل sql

در ضمن نیازی نیست فایل را کپی کنه توی هاست اگه راه حل بهتری دارید نظر بدید ولی مهم اینه که چرا این کد را تو لوکال کار می کنه ولی آنلاین نه؟

مرسی

پیوست ها

• Online_No_local_yes.zip
    4.5 کیلوبایت · بازدیدها: 6

Domanjiri

Well-Known Member
سلام

مطمئن هستید که این فایل در لوکال اجرا می شده؟!!( راستی اسم جالبی برای فایل گذاشته بودی:green: )

من خواستم کدتون رو اجرا کنم که یهو با کلی ارور و باگ و .. مواجه شدم . راستش فرصت نکردم که فایل ها رو بخونم و ببینم که درست کار می کنن یا نه، ولی فایل index.php که سرشار از باگ بود رو براتون ویرایش کردم (پیوست شده).

فایل رو دانلود کنید و به دقت تفاوت هاش با فایل خودتون رو بررسی کنید، چند جا براتون کامنت هم گذاشتم (بازم میگم من فقط ظاهر کد رو بررسی کردم و منطقش رو کاری ندارم فعلن) کامنت ها رو که بخونید متوجه می شین که چرا فایل روی سرور اجرا نشده، مهم ترین دلیلش اینه که :عزیزم شما باید برای تگ شروع PHP فقط و فقط از php?> استفاده کنی و ؟> خالی اصلن نباید بکار برده بشه...

موفق باشید.

پیوست ها

• index[Remix].zip
    1.9 کیلوبایت · بازدیدها: 1
آخرین ویرایش:

imanmir

Member
بیشتر دقت شود

با سلام دوست عزیز
از زمانی که گذاشتی ممنونم
ولی کافیه این کد را اول کداتون بنویسی تا ?> کار کنه
@ini_set('short_open_tag', 'on');

و می تونید به php.ini رفته و این تنظیمات را on نمایید

با تغییرات که شما اعمال کردید دیگه تو لوکال هم جواب نمی ده؟
آیا شما تست کردید قبل از ارسال فایل که کامل کار می کنه

همین کد قبلی خودم نمونش به صورت آنلاین بدون هیچ ارور
http://sinalab.net/Untitled-1.php

ارور اگه داشت بحثی دیگه بود این آخه ارور نمی ده داره لوکال کار می کنه ولی آنلاین کار نمی کنه همین ؟ بیشتر با ید فایلaction.php تست شود تا index.php چون فرآیند اصلی کد در آنجا می باشد که به وسیله یک کد ای جکس در یک صفحه کل کار انجام می شود

با تشکر

Domanjiri

Well-Known Member
درود بر شما
با سلام دوست عزیز
از زمانی که گذاشتی ممنونم
ولی کافیه این کد را اول کداتون بنویسی تا ?> کار کنه
@ini_set('short_open_tag', 'on');

و می تونید به php.ini رفته و این تنظیمات را on نمایید
دوست گلم، این یه استاتدارد هست و برای اینکه کدتون قابلیت حمل داشته باشه لازم هست که رعایت بشه، بنده هم میدونم که میشه از ؟> استفاده کرد!
با تغییرات که شما اعمال کردید دیگه تو لوکال هم جواب نمی ده؟
آیا شما تست کردید قبل از ارسال فایل که کامل کار می کنه

نه خیر، عرض کردم خدممتون که من تست نکردم و فقط ظاهر کد رو دستکاری کردم! در ضمن تغییراتی که دادم واضح هست و می تونید کد رو بزارید تا عرض کنم که چرا اینکارا رو کردم!

همین کد قبلی خودم نمونش به صورت آنلاین بدون هیچ ارور
http://sinalab.net/untitled-1.php
بله ، درسته!

ارور اگه داشت بحثی دیگه بود این آخه ارور نمی ده داره لوکال کار می کنه ولی آنلاین کار نمی کنه همین ؟ بیشتر با ید فایلaction.php تست شود تا index.php چون فرآیند اصلی کد در آنجا می باشد که به وسیله یک کد ای جکس در یک صفحه کل کار انجام می شود
پس لازم شد که کدتون رو کامل تست بکنم..

پیروز باشید.

Domanjiri

Well-Known Member
سلام

دوست من ، کدتون رو خوندم و مشکلی ندیدم که باعث بشه کد روی سرور اجرا نشه! بعدش یادم اومد که اون لینکی که گذاشته بودین، بعد از انتخاب فایل و.. پیغام "F5 رو بزنید" رو نشون می داد. این پیغام توی فایل اکشن زمانی نشون داده میشه که session وجود نداشته باشه، چیز دیگه ای الان به ذهنم نمی رسه. فقط شما الان چک کنید که session روی سرورتون کار می کنه (یه دوخط کد بنویسید و تست کنید)الان که اومدم دوباره ببینمش، دیدم پاکش کردین!

یه چیز دیگه: خوندن دستورات sql و تجزیه کردنش با explode به این روشی که به کار بردین ممکنه براتون ایجاد مشکل کنه، فرض کنید توی محتویات یکی از فیلد ها کاما داشته باشید، اونوقت کل کد بهم می خوره!درست میگم؟

کلاس هایی برای تجزیه و تحلیل دستورات sql نوشته شده و بصورت رایگان روی اینترنت هست (سرچ کنید) پیشنهاد می کنم از اونها استفاده کنید.

دوستان دیگه هم لطف کنن کد ایشون رو دانلود کنن ببینن مشکل چیه آخه!

البته من هنوز سر حرف ارسال قبلیم هستم هااا..کدتون باید ویراستاری بشه(!! :) )

موفق باشید

imanmir

Member
مرسی

با سلام دوست عزیز ممنون منم احتمال می دم session فعال نباشه
در مورد تجزیه این فیلد ها همیشه یکسان هستش و امکان ، وجود نداره ما قبلا از این موضوع مطمئن شدیم بازم مرسی از یادآوری باز چک می کنم ببینم جریان چیه
مرسی فعلا

imanmir

Member
عدم ست شدن session بر روی سایت

با سلام دوستان مشکل حل شد
مشکل از ست نشدن آدرس session به سایت بود که پشتیبانی هاست انجام داد و کار کرد کسی می دونه این کار چه طوری می باشد یعنی باید تو php.ini رفته و آدرس سشن را ست کرد یا با یک دستور می شود ست کرد سشنو تا مشکل حل بشه ؟

Domanjiri

Well-Known Member
بسی خوشحال شدم!:)

احتمالن مشکل از session.save_path بوده، یعنی دایرکتوری که سشن توش قرار میگرفت مناسب نبوده یا... البته می تونه از session.cookie_path هم بوده باشه..

در هر صورت نمیشه گفت که مشکل این بود و جز این نبود! متوجه شدید که؟

پیروز باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا