درست كردن لينك بدون ..

با سلام
آقا ما يه مشكل داريم . من با فرانت پيج 2000 كار مي كنم و لينك هايي كه درست مي كنم به صورت نوشتاري لينك من زير خط دار ميشه . مي خواستم لينكي كه درست مي كنم خط زيرش رو نداشته باشه . منو راهنمايي كنيد .
با تشكر

drritalin

Member
CSS

سلام.
شما بايد از CSS استفاده كنين.اگه نمي دونين چيه اين صفحه رو خوب مطالعه كنين حتما جوابتون رو پيدا مي كنين:
اين صفحه

K@VEH

Member
shirazpatogh گفت:
با سلام
آقا ما يه مشكل داريم . من با فرانت پيج 2000 كار مي كنم و لينك هايي كه درست مي كنم به صورت نوشتاري لينك من زير خط دار ميشه . مي خواستم لينكي كه درست مي كنم خط زيرش رو نداشته باشه . منو راهنمايي كنيد .
با تشكر
خب آقا می تونید کل متنی رو که لینک کردید بگیرید و کلید U رو بزنید تا خط زیرش حذف بشه :wink:

Ali_ix

Well-Known Member
سلام

کد:
<Style TYPE="text/css">
A { text-decoration: none; }
</Style>

اين كد رو توي Head قرار بديد مشكلتون حل ميشه :wink:

علي. 8)

HOOSHMAND

New Member
شما مي تونيد با فرونت پيج ايكس پي استفاده كنيد . وقتي كه متن هايپر لينك رو انتخاب كرديد گزينه underline رو غير فعال كنيد

K@VEH

Member
HOOSHMAND گفت:
شما مي تونيد با فرونت پيج ايكس پي استفاده كنيد . وقتي كه متن هايپر لينك رو انتخاب كرديد گزينه underline رو غير فعال كنيد
هوشمند جان منم كه همينو گفتم
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

مي تونيد متن رو انتخاب كنيد بعد به قسمت فونت رفته و گزينه Underline رو برداريد يا متن رو انتخاب كنيد و كليدهاي ctrl+u رو بزنيد.

hamedchari

New Member
درست کردن لینک

:oops:سلام دوست عزیز
میخوام منو راهنمائی کنید که چگونه لینک بسازم تو وبلاگم اونم خیلی مبتدی چون من اصلا نمفهمم این کملات وجملات شمارو
دارای وبلاگی هستم که دارم کار تبلیغات وکلیک کردن وکسب درامد را دارم ولی هیچی از این کارا رو بلد نیستم لطفا اگه میشه
منوراهنما باشین

میخوام همراه لینک بنر هم درست کنم
اگه بشه

ممنونم

جدیدترین ارسال ها

بالا