درخوسات آموزش تغییر header در php nuke

وضعیت
موضوع بسته شده است.

a-d-h

Member
سلام دوستان عزیز
من سایت خود را با php nuke طراحی کرده ام.

حال آماده ی قرار دادن بر روی هاست می باشد اما مشکلی که هست نمی توانم header پیش فرض آن را تغییر دهم و یک فایل فلش یا gif در آن بگذارم.

لطفا مرا راهنمایی کنید.

S4DEGH

Well-Known Member
در مورد قرار دادن فايل فلش در انجمن نيوك بحث شده !

ببن تغييرات در قالب 2 مدل هست !

يك موقع هست كه فايل html هست كه خب تغيير دادنش خيلي راحته !
ولي يك موقع ديگه فايل php هست كه حتما بايد از php و كدهاش به مقدار كمي سر دربياري و اقلا بدوني مثلا كد تصوير چيه ؟

الان فايل header قالبت اينطور كه ميگي فكر كنم php هست !
خب بايد از دستورات php درش استفاده كني !

ميتوني اون هدرت رو بعد از طراحي كد html رو برداري و بوسيله ابزار نيوك به php تبديل كني و در فايل هدر قرار بدي و بعد ذخيره كني !
( قبلش بگم كه فايل فلش نوع كد نويسيش فرق ميكنه و بايد دستي ساخته بشه )

a-d-h

Member
صادق جان عزیزم با استفاده از سایت آفاق این کار را انجام داده ام . اما در بالای سایت همونی کدی را که در theme از nuke قرار دادم اومده بود. یعنی مثلا اگر آدرس داده بودم که عکس باز بشه همون آدرس به نمایش در آمده بود.

جریانش چیه؟

a-d-h

Member
عزیزم فرض بفرما یک کد html را در FP وارد می کنی که FP نمیشناسش. حالا چون نمیتونه بفهمه این کد چیه همون کد را به صورت نوشته در صفحه ی preview نشان میده.

ok?

a-d-h

Member
واقعا که برات متاسفم صادق خفن

بعد از 4 روز تازه اومدی میگی خوب پاکش کن نه بابا

جدی میگی؟ تنهایی گفتی؟

:lol: :lol: :lol:

واقعا برات متاسفم . فکر کردم 4تا چیز بلدی

aghahamidgol2

Active Member

بعد از 4 روز تازه اومدی میگی خوب پاکش کن نه بابا

جدی میگی؟ تنهایی گفتی؟

:lol: :lol: :lol:

واقعا برات متاسفم . فکر کردم 4تا چیز بلدی
دوست عزیز منظورتون را خوب نفهماندید ... در ضمن جواب خودتان را هم که خودتان داده اید ! کد ها را نمی شناسه یعنی چه ؟ یعنی اینکه یا کد در جای مناسب بین تگ ها قرار نگرفته یا بین کد ها تغییراتی به اشتباه صورت داده شده ... کد ها را اینجا قرار بده بررسی کنیم ...

در ضمن توهین و بد صحبت کردن خیلی کار سختی نیست اما درست کردن یک کد و ویرایش مناسب اون ظاهرا خیلی سخته !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا