درخواست500 مگا بایت هاست با 50 گیگ ترافیک

robzizo

New Member
با عرض سلام من یه هاستی می خواستم که 300 مگ فضا به اضافه 50 گیگ پهنای باند بهم بده
اما نکته مهم تر اینه که روی چند تا هاست تست کردم ، متاسفانه بهم گفتن که از بیش از 50 درصد منابع هاست اشتراکی استفاده می کنید و ما نمی تونیم بهتون سرویس بدیم
حالا کی میتونه به طور تضمینی هاستی به من بده که این مشکل براش ایجاد نشه ؟

ممنون

pasargadteam

Active Member
با عرض سلام من یه هاستی می خواستم که 300 مگ فضا به اضافه 50 گیگ پهنای باند بهم بده
اما نکته مهم تر اینه که روی چند تا هاست تست کردم ، متاسفانه بهم گفتن که از بیش از 50 درصد منابع هاست اشتراکی استفاده می کنید و ما نمی تونیم بهتون سرویس بدیم
حالا کی میتونه به طور تضمینی هاستی به من بده که این مشکل براش ایجاد نشه ؟

ممنون

با درود

سرویس هایی که وب هاستینگ ها ارائه میدهند به دلیل اینکه باید از قبل تعریف کنند میزان هر چیزی مشخص است.
سرویس وب هاستینگ ما 500 مگابایت با 16 گیگ پهنای باند است. (اینکه یکراست نرفتم سر 300 مگابایت علت نداشتن پکیج 300 است , پکیج از 100 , 200 , 500 به بالا هست).

اگر تمایل داشتید در خدمتم. یاهو آی دی: pasargadservices

وب سایت : www.pasargadservices.com

با سپاس

آخرین ویرایش:

pardisgroup

Active Member
اگر تمایل دارید ، سایتتون رو منتقل کنید ، تا یک ماه رو سرور ما باشه ، بعد بسته به منابع مصرفی سرور بهتون قیمت می دیم .
قیمت هم از ماهی 15 تومان کمتر و از ماهی 25 - 30 بیشتر نخواهد شد .

در ضمن این جور سایت ها روی سرور های مجازی معمولا باید باشند که هزینه یک سرور مجازی خوب + کنترل پنل + مدیریت + بک آپ از 30 تومان هم بیشتر خواهد شد.

robzizo

New Member
اگر تمایل دارید ، سایتتون رو منتقل کنید ، تا یک ماه رو سرور ما باشه ، بعد بسته به منابع مصرفی سرور بهتون قیمت می دیم .
قیمت هم از ماهی 15 تومان کمتر و از ماهی 25 - 30 بیشتر نخواهد شد .

در ضمن این جور سایت ها روی سرور های مجازی معمولا باید باشند که هزینه یک سرور مجازی خوب + کنترل پنل + مدیریت + بک آپ از 30 تومان هم بیشتر خواهد شد.
بیشتر از 30ت یعنی چقدر ؟
vpsقیمتش چقدره ؟

pardisgroup

Active Member
قیمت از 25 تا 30 بیشتر نخواهد شد .

قیمت سرور مجازی از 15 تومان هست به بالا (بسته به رم و پردازنده و کیفیت و ...) + هزینه کنترل پنل هم ماهی 10 تومان + بک آپ هم ماهی 5 تومان الی 10 تومان (مدیریت هم هیچ فعلا) که می شه 35 .
تازه سرور مجازی 15 تومانی هیچ وقت نمی ذاره سایتت پیشرفت کنه .

pardisgroup

Active Member
من که نگفتم سرور مجازی ... می گم قیمت هاست ما این قدره از مجازی هم به صرفه تر هست.

parmishost

Member
با سلام
پارمیس هاست نیز در خدمت شما هست و در صورت تمایل می توانید سرویس های ما را نیز امتحان کنید.
در مورد پهنای باند بالا هم می تونیم با هم صحبت کنیم.

جدیدترین ارسال ها

بالا