درخواست vps

jooli

Member
سلام خدمت دوستان گرامي
من چند سايت دارم كه هر كدومش رو يه جا هاست كردم ! العان هم دارم يه فروم راه مي ندازم براي همين تصميم گرفتم همه سايت هام رو يه جا مديريت كنم كه در هزينه و وقت صرفه جويي كنم
چند تا سوال:
1- كدوم وي پي اس رو معرفي مي كنيد ؟ مقدار زيادي فضا لازم ندام فعلا ؛ خيلي بخوام 3 گيگ
2- شنيدم وي پي اس از لحاظ امنيتي زياد مطمئن نيست . از طرفي خودم هم در امنيت سرور اطلاعات زيادي ندارم ؛ با اين اوصاف سرور بگيرم به مشكل بر نمي خورم ؟

1217

Banned
سلام خدمت دوستان گرامي

سلام خدمت دوستان گرامي

من چند سايت دارم كه هر كدومش رو يه جا هاست كردم ! العان هم دارم يه فروم راه مي ندازم براي همين تصميم گرفتم همه سايت هام رو يه جا مديريت كنم كه در هزينه و وقت صرفه جويي كنم
چند تا سوال:
1- كدوم وي پي اس رو معرفي مي كنيد ؟ مقدار زيادي فضا لازم ندام فعلا ؛ خيلي بخوام 3 گيگ
2- شنيدم وي پي اس از لحاظ امنيتي زياد مطمئن نيست . از طرفي خودم هم در امنيت سرور اطلاعات زيادي ندارم ؛ با اين اوصاف سرور بگيرم به مشكل بر نمي خورم ؟​
لطفا ایمیل خود را بدهید یا پیغام خصوصیش کنید تا لیست قیمت بصورت منحصر به فرد را برای شما ارسال کنم.
vps با ضمانت کیفیت و امنیت

mamoolhacker

Active Member
میتونید از سرویس های ما استفاده کنید
برای اطلاعات بیشتر و توجیه تماس بگیرید
وبسایت : GLOBAT.iR
ایمیل فروش : [email protected]
تلفن فروش : 08612217054
همراه : 09353508923 - 09358349193

vatanmusic

Well-Known Member
بنده نیز میتونم بهتون سرویس بدم
خواستید پیغام خصوصی بدید

vatanmusic

Well-Known Member
بنده نیز میتونم بهتون سرویس بدم
خواستید پیغام خصوصی بدید

1217

Banned
در vps امنیت -سرعت نقش اساسی دارن اگه این دو گزینه برای شما مهم باشه پس با ما تماس بگیر تا شما هم جزی از خانواده ما بشوید.
6 GB Raid Disk Space
* 200 GB Monthly Data Transfer
* 512 MB Guaranteed Ram
* 1 GB Burstable Ram
* 1 IP Addresses Included
* 1 Remotdesktop Included
* Run .exe Included

masoudtnt

Banned
میتونم وی.پی.اس از ماهانه از 15.000 تومان تا 100.000 تومان بهتون بدم برای اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرید 09364360796
ییغام خصوصی بدید

1217

Banned
کیفیت کارم مهمترین عامل برای کارم هست.
vps ماهی 6 هزار هم هست.همون طوری که هاست از مجانی شرو میشه تا .......
ولی حتما 1 جا کار فرق میکنه؟

webmaster

Member
اگر بتونید نظر هیئت مدیره شرکت ما در خصوص اسپانسری جلب کنید، یک Vps مجانی لینوکس با پهنای باند نامحدود تقدیم شما می کنیم.

جدیدترین ارسال ها

بالا