درخواست Scene آماده

Sherlock_Holmes

Active Member
سلام
دوستا جايي هست كه بشه scene هاي آماده Vray براي تمرين نورپردازي دانلود كرد؟
اصلا همچي چيزي هست؟
ممنون

pythoN

Active Member
سلام .
شاید تک و توک بتونی پیداکنی . بستگی به کسی داره که اموزش رو گذاشته چون من ندیدم همچین سایتی . ( بچه ها اگر بلدین معرفی کنین) . اما معمولا توی آموزش ها خودش گفته که استدیوتو چطور طراحی کنی . و به نظر من بهترین راهش اینه که کاملا با انواع نور ها اشنا بشی و سبک های مخطلف و منظور ها رو از نور پردازی اموزش ببینی . البته منظورم 3d نیست ها باید بری سراق مباحث فیلم برداری و عکاسی ( کاری که من چند وقته شروع کردم )
یکی نیست به من بگه سایت نمیشناسی بره چی شیش خط پست میدی .:lol:

Sherlock_Holmes

Active Member
سلام .
شاید تک و توک بتونی پیداکنی . بستگی به کسی داره که اموزش رو گذاشته چون من ندیدم همچین سایتی . ( بچه ها اگر بلدین معرفی کنین) . اما معمولا توی آموزش ها خودش گفته که استدیوتو چطور طراحی کنی . و به نظر من بهترین راهش اینه که کاملا با انواع نور ها اشنا بشی و سبک های مخطلف و منظور ها رو از نور پردازی اموزش ببینی . البته منظورم 3d نیست ها باید بری سراق مباحث فیلم برداری و عکاسی ( کاری که من چند وقته شروع کردم )
یکی نیست به من بگه سایت نمیشناسی بره چی شیش خط پست میدی .:lol:

ممنون از جواب.
آره عكاسي بسيار عاليه. من البته خيلي وقته تو زمينه عكاسي و فيلمبرداري هستم ولي لامصب بعضي وقتا تو خيلي از صحنه ها بايد از هزار تا حيله استفاده كرد تا تازه بشه از اصول عكاسي و نور پردازي بهره برد...
شما باید پک Archinterior evermotion رو دانلود کنید...
http://www.evermotion.org/

يه كم در موردش توضيح ميديد؟ چيه؟ همونه كه من ميخوام؟ ميخوام بيشتر در باره نور باشه...
حجمش چقدره؟ از خود Evermotion قابل دانلوده؟
ممنون بسيار...

آخرین ویرایش:

MoryAbdi

Member
ممنون از جواب.
آره عكاسي بسيار عاليه. من البته خيلي وقته تو زمينه عكاسي و فيلمبرداري هستم ولي لامصب بعضي وقتا تو خيلي از صحنه ها بايد از هزار تا حيله استفاده كرد تا تازه بشه از اصول عكاسي و نور پردازي بهره برد...

يه كم در موردش توضيح ميديد؟ چيه؟ همونه كه من ميخوام؟ ميخوام بيشتر در باره نور باشه...
حجمش چقدره؟ از خود Evermotion قابل دانلوده؟
ممنون بسيار...
بله دقیقا همونه که شما میخواید... صحنه های آماده و نور پردازی شده vray هست که می تونید توی مکس بازش کنید و تنظیماتش رو ببینید یا تغییرش بدید...
حجم هر پکش فکر کنم حدود 300 مگ باشه که در بعضی سایتهای تورنت یا شبکه هایی مثل ایمول میتونید برای دانلود پیدا کنید...
توی بازار هم هستش که میتونید برید بخرید...
خود سایتش نمیگذاره دانلود کنید باید ازش بخرید...
در کل من همینقدر میتونستم کمک کنم... شاید در آینده توی سایتم لینک های دانلودش رو قرار دادم...
موفق باشی

Sherlock_Holmes

Active Member
MoryAbdi جان من ميگردم شما هم اگه لينكي چيزي ازش يافتيد منو خبر كنيد... ممنونتون ميشم...
راستي تو بازار هم بهمون اسمه؟ كه اگهلينكي نبودبخرمش...

ali3dtech

Member
سلام
دوستا جايي هست كه بشه scene هاي آماده Vray براي تمرين نورپردازي دانلود كرد؟
اصلا همچي چيزي هست؟
ممنون

سلام دوست عزیز.
شما بهتره که یه سری به اینجا بزنی:

ArchModels

تقریبا هرچی صحنه آماده بخواهی هست.
همون سایتیه که دوستان در بالا اشاره کردند.

فقط چون تعدادش خیلی زیاده باید بری بگردی و انتخاب کنی و بعدش هرکدومو که انتخاب کردی بگو تا لینکشو بهت بدم.
اگرم نخواستی دانلود کنی بورو بخر. (که احتمالا این بهترین راهه)

آخرین ویرایش:

Sherlock_Holmes

Active Member
فقط چون تعدادش خیلی زیاده باید بری بگردی و انتخاب کنی و بعدش هرکدومو که انتخاب کردی بگو تا لینکشو بهت بدم
سلام
والا من گشتم واسه Archinterior evermotion اما نبود كه بخرم يعني پيدا نكردم.
داخل لينكي كه شما داديد اما بود كه انگار هشت يا نه تاست... هم interior بود هم exterior اگه لينكي واسه دانلود اين دو تا داريد ممنون ميشم بذاريد تا بريم كافي نت يكاريش بكنيم...
بينهايت ممنون....
Interior
Exterior

ali3dtech

Member
سلام
والا من گشتم واسه Archinterior evermotion اما نبود كه بخرم يعني پيدا نكردم.
داخل لينكي كه شما داديد اما بود كه انگار هشت يا نه تاست... هم interior بود هم exterior اگه لينكي واسه دانلود اين دو تا داريد ممنون ميشم بذاريد تا بريم كافي نت يكاريش بكنيم...
بينهايت ممنون....
Interior
Exterior

بگو کدوماشو میخوای تا لینکشو بدم. (عددشونو بگو و بگو Interiro یا Exterior)
شایدم همشونو میخوا؟ آره؟:wink:

ali3dtech

Member
سلام دوست عزیز.

چرا نرفتی یه سر تو قسمت مدلهایه آماده بگردی بعد بیای درخواست کنی...؟ :razz:

آقای 3DTotal عزیز این زحمت رو قبلا کشیده بودند:
(فقط فکر میکنم همش با هم باشه یعنی تا همشو دانلود نکنی باز نمیشه)
بهتره که از آقای 3DTotal بپرسی.

این هم Evermotion Archinteriors Vol.1 - 11 Complete Set

archinteriors_01.jpg

archinteriors_02.jpg

archinteriors_03.jpg

archinteriors_04.jpg

Have you ever wondered how does the professional set-up of HI-END rendering? Archinteriors gives you this possibility. Look how does it look from the backstage.​

archinteriors_05_723.jpg

archinteriors_06.jpg

archinteriors_07_834.jpg

archinteriors_08.jpg

archinteriors_09.jpg

archinteriors_10.jpg

archinteriors_11.jpg

This ISO contains all 11 Archinteriors volumes. Each Archinteriors volume comprises of 10 textured and shadered visualization scenes ready to be rendered. Just buy and click render!

These productions are prepared only for 3ds max 7 or higher and vray 1.5 R2 or newest.​

کد:
http://rapidshare.com/users/P9HBFA
]

موفق باشی.:wink:

Sherlock_Holmes

Active Member
ممنون فكر نميكردم تو مدلهاي آماده باشه آخه مدل نميخواستم...متاسفانه اسمشم نميدونستم كه سرچ كنم...
اما كلي ممنونم...

جدیدترین ارسال ها

بالا