Sherlock_Holmes
Active Member
سلام
دوستا جايي هست كه بشه scene هاي آماده Vray براي تمرين نورپردازي دانلود كرد؟
اصلا همچي چيزي هست؟
ممنون
اصلا همچي چيزي هست؟
ممنون
سلام .
شاید تک و توک بتونی پیداکنی . بستگی به کسی داره که اموزش رو گذاشته چون من ندیدم همچین سایتی . ( بچه ها اگر بلدین معرفی کنین) . اما معمولا توی آموزش ها خودش گفته که استدیوتو چطور طراحی کنی . و به نظر من بهترین راهش اینه که کاملا با انواع نور ها اشنا بشی و سبک های مخطلف و منظور ها رو از نور پردازی اموزش ببینی . البته منظورم 3d نیست ها باید بری سراق مباحث فیلم برداری و عکاسی ( کاری که من چند وقته شروع کردم )
یکی نیست به من بگه سایت نمیشناسی بره چی شیش خط پست میدی .
شما باید پک Archinterior evermotion رو دانلود کنید...
http://www.evermotion.org/
بله دقیقا همونه که شما میخواید... صحنه های آماده و نور پردازی شده vray هست که می تونید توی مکس بازش کنید و تنظیماتش رو ببینید یا تغییرش بدید...ممنون از جواب.
آره عكاسي بسيار عاليه. من البته خيلي وقته تو زمينه عكاسي و فيلمبرداري هستم ولي لامصب بعضي وقتا تو خيلي از صحنه ها بايد از هزار تا حيله استفاده كرد تا تازه بشه از اصول عكاسي و نور پردازي بهره برد...
يه كم در موردش توضيح ميديد؟ چيه؟ همونه كه من ميخوام؟ ميخوام بيشتر در باره نور باشه...
حجمش چقدره؟ از خود Evermotion قابل دانلوده؟
ممنون بسيار...
سلام .
یکی نیست به من بگه سایت نمیشناسی بره چی شیش خط پست میدی .
سلام
اصلا همچي چيزي هست؟
ممنون
سلامفقط چون تعدادش خیلی زیاده باید بری بگردی و انتخاب کنی و بعدش هرکدومو که انتخاب کردی بگو تا لینکشو بهت بدم
آره!!شایدم همشونو میخوا؟ آره؟
این هم Evermotion Archinteriors Vol.1 - 11 Complete Set
Have you ever wondered how does the professional set-up of HI-END rendering? Archinteriors gives you this possibility. Look how does it look from the backstage.
This ISO contains all 11 Archinteriors volumes. Each Archinteriors volume comprises of 10 textured and shadered visualization scenes ready to be rendered. Just buy and click render!
These productions are prepared only for 3ds max 7 or higher and vray 1.5 R2 or newest.
]کد:http://rapidshare.com/users/P9HBFA