درخواست 2 نرم افزار :::خواهش ميشه يك نگاهي اينجا كنيد:::

sina1808

Member
arash kardanpoor گفت:
yasseronline گفت:
آقا واسه رايت سيدي توي سايت www.p30world.com سرچ كن (پايين وبلاگ مي توني سرچ كني) clone CD
ما كه چيزي نديديم اگر شما ديدي براي ما لينك مستقيم اون را بگذار
با تشكر از شما
چطور نديدي؟
http://www.p30world.com/cgi-bin/mt/mt-search.cgi?IncludeBlogs=1&search=clone

لينك مستقيم :
http://www.p30world.com/archives/001720.php

sambol

Active Member
اي بابا ببين چه خبره يه سري اقا مجيد تو انجمن نرم افزار يه برنامه قفل گذاري رو سي دي معرفي كرده بود

sina1808

Member
arash kardanpoor گفت:
اين كه گفتي چه ربطي داشت به درخواست من
:::ببخشيد اين جور گفتم:::

خواهش ميكنم
شما گفتين تو سايت p30world.com پيدا نكردين و لينك مستقيم خواستين و من هم ليينك مستقيم اون مطلب رو كه همانا clonecd بود دادم :wink:

sina1808 گفت:
arash kardanpoor گفت:
اين كه گفتي چه ربطي داشت به درخواست من
:::ببخشيد اين جور گفتم:::

خواهش ميكنم
شما گفتين تو سايت p30world.com پيدا نكردين و لينك مستقيم خواستين و من هم ليينك مستقيم اون مطلب رو كه همانا clonecd بود دادم :wink:
نه sina1808 من با شما نبودم
من با yasseronline بودم
تشكر و همچنان منتظرم
[hr:737d8c4bd2]
جناب sambol اگر ميشه لينك دهيد
ممنون

ببين اگه خيلي ضروريه كه يه تاپ سيدي 2005 بگير هر نرم افزاري كه فكرشو بكني توش هست .

sambol

Active Member
:arrow: ببين اين به كارت مياد

پیوست ها

• vrlcdl01.zip
    42.5 کیلوبایت · بازدیدها: 13

oofeyna

New Member
سلام دوستان
برنامه اي كه واست ميزارم نسبتا خوبه منم دنبال اين برنامه ها زياد گشتم و تعداد انگشت شماري رو پيدا كردم البته از همه راحت تر اينه كه ميزارم كاراييشم طوريه كه براي سي دي شما يك رمز عبور ميزاره كار باهاش راحته ميتوني فايلات رو درگ كني بعد در تنظيمات براش پسوورد انتخاب كني بعدم رايت كني همين اينم لينكش اگه روش كليك كني دان ميش اين كه ديگه سخت نيست دوست من
http://www.timesavesoftware.com/cryptcd3.exe
ميدونم كه سريال يا كرك ميخواد ولي چون الان عجله دارم نميتونم دنبالش بگردم ولي حتما فردا واست ميزارمش چون دارمش
فعلا باي

Unity

Member
با اين نرم افزار اگه بخواهيم از سي دي استفاده كنيم هم پسورد مي خواد ؟

bibal

Member
آقا يه نرم افزار هست كه حجم فايل ها رو جوري تنظيم مي كنه ( البته بصورت مجازي ) كه مثلا يه فايل 100 مگابايتي رو 1000 مگابايت مي توني نشون بدي .... وقتي كه تو اينكار را بكوني براي كپي كردن يا غيره از روي سي دي طرف به مشكل مي خوره :::

اسم اين برنامه : TZ COPY PROECTION هست
1- اول بايد از اون چيزي كه مي خواي رايت كني يه image بگيري بعد اون image رو تو اين برنامه باز كني بعد حجم اون image رو خودت مي توني زياد كني بعدش هم از nero يا خود برنامه رايت كني ...

flashdes

Active Member
سلام آرش جان
من نميخوام واست احيانا تكليف تعيين كنم
ولي به ايني كه ميگم يه نظري بنداز
برو تو سايت
astalavista.us و در مورد كد سورسهاي زبان اسمبلي بگرد اين همينطور كه ميدوني يه زبان خيلي سخت وخيلي خفن كه اصل كارش رو بخواي دستكاري سي دي يعني يه چيزي تو مايه هاي دستكاري سخت افزاره
اين سي دي هاي jb team كه وقتي سي دي رو باز ميكني ميبيني فايلهاش هر كدوم 2 گيگابايته !!! قفلش رو با اين زبان برنامه نويسي نوشته فكركنم اگه روي كد سورسهاس اسمبلي كار بفرمايين زودتر به نتيجه برسين
با تشكر

جدیدترین ارسال ها

بالا