دوستان من دنبال یه پروژه ماشین حساب یا تقویم با استفاده از زبان سی هستم لطفا کمک کنید
m1313 New Member Feb 12, 2006 #1 دوستان من دنبال یه پروژه ماشین حساب یا تقویم با استفاده از زبان سی هستم لطفا کمک کنید
saalek110 Well-Known Member Feb 12, 2006 #2 مي توانيد سريع خودتان بسازيد اگر در حد ساده است. ولي با سرچ هم سورس زياد پيدا ميشه. اگه خواستي خودت بنويسي در خطا يابي من مي تونم كمكتون كنم. . ========== اگر هم سورسشو پيدا كردي بگذار اينجا تا با هم تغييرات لازم را رويش اعمال كنيم. . آخرین ویرایش: Feb 12, 2006
مي توانيد سريع خودتان بسازيد اگر در حد ساده است. ولي با سرچ هم سورس زياد پيدا ميشه. اگه خواستي خودت بنويسي در خطا يابي من مي تونم كمكتون كنم. . ========== اگر هم سورسشو پيدا كردي بگذار اينجا تا با هم تغييرات لازم را رويش اعمال كنيم. .
***UNIQUE*** Active Member Feb 12, 2006 #3 سلام من با خود C رو ندارم اما با #c و ++c دارم.(البته یک ماشین حساب ساده است . پیشرفته نیست) امیدوارم کمکتون کنه. موفق باشید پیوست ها C Sharp.rar 29.6 کیلوبایت · بازدیدها: 16 Calculator.rar 321.4 کیلوبایت · بازدیدها: 33
سلام من با خود C رو ندارم اما با #c و ++c دارم.(البته یک ماشین حساب ساده است . پیشرفته نیست) امیدوارم کمکتون کنه. موفق باشید