درخواست یک هاست فری منتها با کمی‌ تفاوت !

Peyman-Pop

Active Member
دوستان برای یک کار مهم نیاز به یک فضا‌ در یکی‌ از سرور های مجانی‌ دارم .

هیچ خاصیتی‌ برام مهم نیست که داشته باشه یا نه ، همینطور مقدار فضای اون فقط تنها چیزی که برام مهمه هاست بعد از مدتی‌ به دلایلی‌ بسته نشه چون پروژه بهم میریزه .

سایت های زیادی مثل‌ Lycos اگر به سایت ها فقط لینک بدید یا از اون هاست مدتی‌ استفاده نکنید اکانت شمارو می‌بنده ، برای همین دنبال یک هاست می‌گردم که دایمی‌ باشه .

لطف دوستانی‌ که چند ماه یا ساله از یک فضای مجانی‌ استفاده می‌کنن و تا امروز براشون مشکلی‌ پیش نیومده اونرو پیشنهاد بدن اما اگر فقط مدت کمیه که از اون استفاده می‌کنید نمی‌شه روی اون حساب باز کرد .

ممنونم از شما .

پیمان

beyram

New Member
www.netfirms.com
حدود سه ساله دارمش و زياد هم باهاش كار ندارم. يعني به طور ميانگين 6 ماه يكبار ازش استفاده مي كنم. هنوز بسته نشده.

black-die

Active Member
beyram گفت:
www.netfirms.com
حدود سه ساله دارمش و زياد هم باهاش كار ندارم. يعني به طور ميانگين 6 ماه يكبار ازش استفاده مي كنم. هنوز بسته نشده.

منم www.netfirms.com رو تعيد ميكنم
چون منم يه3-2 ساي هست كه ازش استفاده ميكنم و مشكلي هم پيش نيومده

iranexplorer.net

Active Member
اینا که گفتید همه مشکل دارند ....

من یک ساله چندین فایل بالای 15 مگ رو روی http://members.lycos.co.uk گذاشتم هنوزم سره جاشونه و هیچ مشکلی هم ندارم...

بقیه فقط وقت تلف کردنه و بس

Peyman-Pop

Active Member
beyram و black-die جان از این فضای مجانی‌ شما برای سایت استفاده کردید یا لینک به فایل ؟ چون بعضی‌ از سرورها مدتی‌ که به یک فایل لینک بدید هاست رو میبندن .

unitmx جان ممنون اما این هاست توسط بیشتر ISP ها فیلتر شده که نمی‌شه روش حساب باز کرد.

ایران جان روی این سرور من دوتا اکانت داشتم یکیش هنوز پابرجاست اما یکی‌ دیگه بسته شده، اگر یادت باشه یکبار لینک برای فول ورژن Internet download manager دادم که بعد از دو ماه تعطیل شد که خودتم در جریانش بودی .

پیمان

beyram

New Member
Peyman-Pop گفت:
beyram و black-die جان از این فضای مجانی‌ شما برای سایت استفاده کردید یا لینک به فایل ؟ چون بعضی‌ از سرورها مدتی‌ که به یک فایل لینک بدید هاست رو میبندن .

من تو اين سه سال ازش استفاده نكردم ديشب هم بعد از 6-7 ماه رفتم تست كردم ديدم هستش.

ar_radmand

Member
اين لينك زير به نظر من بهترينه ، از همه لحاظ ، هرچيزي هم به غير از هات لينكينگ ساپورت ميكنه !
هر چيزي كه فكرش رو بكني

http://www.150m.com

iranexplorer.net

Active Member
پیمان خان

اگر فقط از RAR و نه ZIP استفاده کنی برای آپلود فایل، هیچ وقت اشتراک حذف نمیشه.

لایکوز ، اکانت هایی که zip آپلود بشه ، بطور هوشمند و خودکار شناسایی میکنه و حذف میشه از دیتابیس... توسط یک اسکریپ این کارو انجام میدن.

Peyman-Pop

Active Member
از لطف همه دوستان ممنونم .

فقط ظاهرا بعضی‌ از سرور های مجانی‌ فیلتر شدند که این یک مشکل اساسیه.

مد نظر خودم هم lycos هست چون تابحال هم از اون استفاده می‌کردم فقط کسی‌ تا بحال دیده این سرور هم فیلتر شده باشه ؟

من یکبار با یک اکانت دیدم که این سرور هم فیلتر شده اما دقیق یادم نیست با کدوم اکانت بودم، اما ظاهرا باید البرز باشه .

پیمان

Mohi Design

Member
نظر من اينه :

jeeran.com

من الان دو ساله يك اكانت ازش دارم و تنها استفاده هم اينه كه قالب وبلاگ ميسازم و عكسامو اونجا ميذارم و لینک میدم ... امضا و آواتارمم اونجاس ... هيچ ايرادي نرره ... 5 مگم داره ...

كرتيم ...

جدیدترین ارسال ها

بالا