درخواست یک طرح

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
چرا همیشه اماده میخواهید ؟
اماده خواهی یکی از بد ترین افت هاست !
تلاش کردن رو از ادم میگیره .
به نظر من خودتون تلاش کنید اما اگر میخواهید هم تا اخر اماده استفاده کنید تو گوگل سرچ کنید
Free 3D Water Drop Model

چرا همیشه اماده میخواهید ؟
اماده خواهی یکی از بد ترین افت هاست !
تلاش کردن رو از ادم میگیره .
به نظر من خودتون تلاش کنید اما اگر میخواهید هم تا اخر اماده استفاده کنید تو گوگل سرچ کنید
Free 3D Water Drop Model

اگه این نرم افزارو بلد بودم که ....

mohammad@er

Well-Known Member
می خوام اون طرح وسطش رو دربیارم. سلکت خاصی داره؟؟
ممنون

می خای اون طرح وسطشو حذف کنی؟؟؟

اگر می خای حذف کنی ادیتیبل پولی کن مدلت رو بعد با رو حالت ورتکس و بعد اون قسمتی که می خای حذف کنی رو سلکت کن و بعد ریموو کن! به همین سادگی.

Hidden Dragon

کاربر فعال
با سلام،

mohammad@er عزیز فکر میکنم منظور دوستمون از درآوردن یعنی اینکه این فرم رو ایجاد کنن نه اینکه بخشی از اون رو پاک کنن، ضمنا بنده هم ویدیویی که نحوه تولید اینجور فرمها درون آموزش داده شده رو خدمت دوستمون تقدیم کردم

اما برای پاک کردن سطوحی اینچنینی انتخاب و پاک کردن ورتکس روش مناسبی نیست چون Polygon های اطراف ورتکس هم پاک میشن و بخشهایی از مدل بصورت ناخواسته حذف خواهد شد که برای سطوح دارای انحناء ایجاد حالت برش پله پله میکنه که چندان باب میل مدل سازها نیست ....

موفق باشید

با سلام،

mohammad@er عزیز فکر میکنم منظور دوستمون از درآوردن یعنی اینکه این فرم رو ایجاد کنن نه اینکه بخشی از اون رو پاک کنن، ضمنا بنده هم ویدیویی که نحوه تولید اینجور فرمها درون آموزش داده شده رو خدمت دوستمون تقدیم کردم

اما برای پاک کردن سطوحی اینچنینی انتخاب و پاک کردن ورتکس روش مناسبی نیست چون Polygon های اطراف ورتکس هم پاک میشن و بخشهایی از مدل بصورت ناخواسته حذف خواهد شد که برای سطوح دارای انحناء ایجاد حالت برش پله پله میکنه که چندان باب میل مدل سازها نیست ....

موفق باشید

بله منظورم ایجاد بود نه پاک کردن. لینکی که زحمت کشیدید رو نمیتونم باز کنم فکر کنم برا ایران بستس. لینک دان این ویدیو رو ندارید. مشابه این ویدیو چطور؟
ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا