درخواست یک سیستم پیشنهادی قوی برای کارهای گرافیکی سنگین!!

G.E.E.k

Member
با سلام .
من میخوام یه سیستم پی سی جمع کنم .
سقف بودجه ام : 1100000
موارد مورد نیاز: برنامه نویسی و گرافیک سه بعدی و رندر و کمی هم گیم.

دوستان سعی کنید جزئیات قطعات رو هم حدالمقدور بگید که مقایسه شون راحتر بشه اگر هم دلیل هر قطعه و مزیتش رو تا جایی که بلدید بگید ممنون میشم.

با تشکر دیده بان.

Maxoya

Active Member
سلام
من به همه در درجه اول mac رو پیشنهاد می کنم ولی خب شما pc مد نظرتون هست
کارت گرافیک صد در صد ATI سری 5000 البته این نظر شخصی منه ممکنه دوستانی اینجا باشند که اصلا ATI رو قبول نداشته باشند ولی من همیشه بهترین نتیجه رو با ATI گرفتم
در مورد سری 5000 هم کمی تحقیق کنید می بینید که تا به حال رقیبی به خودش ندیده !
اما قیمت بالایی داره !
کارت گرافیک ATI مدل Radeon 4870 X2 2GB قیمتی حدود 530 تا 560 هزار تومان داره که اینم انتخاب خیلی خوبیه
از اونجایی که نظر من روی کارت گرافیک ATI هست نظرم در مورد cpu هم طبیعتا AMD هست
با رم های زیادی کار کردم اما تجربه ثابت کرده که رم های OCZ و patriot سازگاری خوبی دارن
مادربرد هم عموما مادربردی انتخاب میشه که با بقیه قطعات بهترین سازگاری رو داشته باشه
با قطعاتی که من عرض کردم مادربردهای ASUS و MSI و GigaByte سازگاری خوبی دارند (از مدلهای جدید این مادر بردها متاسفانه اطلاعی ندارم)
بقیه قطعات هم مثل هارد، مودم، کارت صدا و... بستگی به نیاز خودتون داره
در ضمن این مبلغ بودجه شما فقط برای کیس هست یا با مانیتور و کیبورد و ... ؟

موفق باشید

G.E.E.k

Member
دوست عزیز ممنون .
هزینه شامل کیس و ملحقاته تقریبا 850 هزار تومان برای کیس.
اگه ممکنه یه سیستمه اینتل پیشنهاد بدید اگه هم i5 باشه که بهتر !
در مورد گرافیک هم موافقم با ati اما 1gig باشه با بودجه سازگار تره .
مادربرد رو هم یه سری پیشنهاد بدید که هم با ین سری سی پی یو سازگار باشه و هم آینده ارتقاء داشته باشه.
رم هم با ocz موافقم فقط با چه مشخصاتی بهتر نیست یه دو تا 2 گیگ با باس بالا بگیرم؟
ممنون میشم اگه به سوالاتم جواب بئیئ.

Maxoya

Active Member
سلام
کارت گرافیک Raedon HD 4870 1GB قیمتش حدود 220 تا 240 هزار تومان هست
اما اگه بتونی یکم بیشتر هزینه کنی Radeon HD 4890 1GB قیمتی حدود 260 تا 275 هزار تومان داره
مادربرد هم Gigabyte MA770T-UD3 انتخاب خوبیه داره اما رم رو باید ddr3 ببندی یعنی با ddr3 بهتره قیمت هم 100 تا 110 هزار تومان
رم هم حتما اگه 2گیگ گیرت اومد 2 تا یا اگه بودجه جواب میده 4 تا بگیر :green: البته اگه 4 تا 2گیگ گرفتی حتما از سیستم عامل های 64bit استفاده کن
در مورد cpu اینتل هم شرمنده ، کمکی نمی تونم بکنم

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
سلام
من مدتی هست که از برندهای جدید و مدل هاشون خبری ندارم
ولی در کل سیستمی ببند که برای اینده باشه یعنی نری بری چیزای اصلی ت CPU i7 و Ram ddr 3 باشه
راستی حتما هاردتم Raid ببند که واقعا معرکه س
نمونش من یبار رندر یه پروژه را با هارد raid دادم سرعتش خیره کننده بود در حد 10 برابر بود

M.After

Active Member
هارد فقط سری F3 Samsung استفاده کنید . قیمت و کیفیتش فوق العادست و کاملآ بی رقیب هم هست
رم هم DDR3 استفاده کنید ولی حواستان به تاخیرش باشد . رم با تاخیر بالا نگیرید . برند پیشنهادی هم Team Group هست . برند های معتبر دیگه هم خوبن ولی مقداری قیمتشون بالاست .
کارت گرافیک هم تاثیر چندانی نداره . یعنی این کارت های معمولی و مخصوص گیم . فقط Quadro در این کار جواب میده که خیلی هم گرونه !
پس ATI رو پیشنهاد می کنم چون قیمتش به صرفه تر هست .
پاور هم مدنظرتون باشه . کیس هم به نظرم مدل جدید گرین به نام Orbit نسبت به قیمتش خیلی عالیه .
اگر هم اهل اورکلاک هستید کولینگ خوب فراموش نشه .

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
یک پیشنهاد برای سرعت خود سیستم و ...

اگه قرار هارد 1TB ببندید 2 تا 500 ببندید و یا اگه قرار 2TB باشه 4 تا 500 سرعت سیستم به ترتیب 2 و 4 برابر میشه

مثلاً اگه قرار یک فایل برای کپی شده یا سیو شدن و یا ... توی هارد 1 TB به عنوان مثال 2 ثانیه طول بکشه اون به 1 ثانیه تغییر پیدا میکنه امیدوارام متوجه حرفم شده باشید

نمونش من یبار رندر یه پروژه را با هارد raid دادم سرعتش خیره کننده بود در حد 10 برابر بود
حالا اگه 2 تا هارد raid بود سرعت خیره کنندش در حد 20 برابر بود

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
حالا اگه 2 تا هارد raid بود سرعت خیره کنندش در حد 20 برابر بود
اشتباه نشه
Raid یک ویژگی نیست بلکه یک ساختار هست که شما به هاردهایتان می دین
باید MaidBorad شما قابلیت Raid را داشته باشه تا شما بتونین هاردها را Raid کنین
و raid چند مدل هست raid 0 -1-3-5-10 معمولا برای مادربردها گذاشته شده
گه قرار هارد 1TB ببندید 2 تا 500 ببندید
من میگم برای یک ترابایت 4 تا 250 گیگ ببند و همشو Raid 0 کن
در Raid در اصل بنا به نوعی که شما می کنین کامپیوتر یک هارد میشناسد
مثلا شما 4 تا هارد را Raid 0 می کنین در این حالت سیستم شما ویندوز شما یک هارد میشناسد با ظرفیت مجموع چهار هارد
حالا تصور کنین برای عملیات بالا اومدن ویندوز گرفته تا رندر و کپی سرعت 4 تا هارد هست نه 1 هارد
البته در raid 0 اگر یکی از هارد ها بسوزه کل اطلاعات می پره

michealwiper

Active Member
سلام دوستان محترم

من این تاپیک رو خوندم یه سوال برام پیش اومده آیا درمورد سیستم های گرافیکی فرقی هست بین کار گرافیکی و بازی؟

میشه کامل توضیح بدین؟

واینکه مسلن برای بازی من چی بگیرم الان

چه فرقی دارن باهم

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
بله فرق داره
مثلا برای کارهای گرافیکی اصلا توصیه به SLI یا Cross fire نمی کنند چون میشه گفت تفاوتی نمی کنه
ولی برای بازی توصیه میشه و تاثیر هم داره
سیستم بازی من اطلاعی ندارم

michealwiper

Active Member
بله فرق داره
مثلا برای کارهای گرافیکی اصلا توصیه به SLI یا Cross fire نمی کنند چون میشه گفت تفاوتی نمی کنه
ولی برای بازی توصیه میشه و تاثیر هم داره
سیستم بازی من اطلاعی ندارم
درمورد سیستم بازی من شنیدم که میگن باید رم و گرافیک بالا باشه و نیاز نیست که cpu هم بالا باشه نه؟

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
کارت گرافیکی که انتخاب می کنید حتما باید چک کنید که ویژگی های مخصوص بازی رو نداشته باشه .
معمولا کارت های گرافیک مخصوص بازی برای اجرای نرم افزاهای گرافیک و سه بعدی مناسب نیست .

michealwiper

Active Member
دوست عزیز الان سوالم رو من جواب نگرفتم کامل

اگه میشه راهنمایی کامل کنید

مرسی:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا