www.iranwebshop.com
Active Member
با درود
یکی از سایتهای من بازدید زیادی پیدا کرده و با توجه به اینکه الان سرور دارم و سایتهای زیادی روی اون هاست شده کند شده و فعلا هم نمیتونم براش سرور اختصاص بگیرم روی vps هم جواب خوبی نگرفتم من بدنبال سروری قوی هستم که اون رو اونجا منتقل کنم
میخوام حتما cpanel باشه
فایلهای سایت الان 200 مگ هست اما من 1 گیگ فضا لازم دارم
این سایت ممکنه روزانه بین 10000 تا 50000 نفر بازدید داشته باشه
سایت من ممکنه در یک ثانبه 200 نفر کاربر آنلاین داشته باشه ولود cpu رو بالا ببره
سایت من در ماه حدود 300 تا 400 گیگ پهنای باند مصرف میکنه
سرور میزبان باید داری قدرت زیادی باشه و از نظر سرعت و قدرت کم نیاره نمیخوام بعد از چند روز دوباره مجبور بشم هاست عوض کنم لطفا از همین اول فکراتون رو بکنید که بعد پشیمون نشید
اگر کسی همچین سروری سراغ داره که جوابگوی سایت من باشه من حاظرم ماهیانه مبلغی رو برای نگهداری او بپردازم و در ضمن پشتیانی خوبی هم انتظار دارم
اگه توافق کردیم شاید هم بتونم تبلیغ اون شرکت رو تو سایتم بزارم
لطفا حرفه ای ها با لینک سایت اصلی شرکت خودشون و قیمت مناسب جواب بدن با تشکر
تلفن من 03112265538
یکی از سایتهای من بازدید زیادی پیدا کرده و با توجه به اینکه الان سرور دارم و سایتهای زیادی روی اون هاست شده کند شده و فعلا هم نمیتونم براش سرور اختصاص بگیرم روی vps هم جواب خوبی نگرفتم من بدنبال سروری قوی هستم که اون رو اونجا منتقل کنم
میخوام حتما cpanel باشه
فایلهای سایت الان 200 مگ هست اما من 1 گیگ فضا لازم دارم
این سایت ممکنه روزانه بین 10000 تا 50000 نفر بازدید داشته باشه
سایت من ممکنه در یک ثانبه 200 نفر کاربر آنلاین داشته باشه ولود cpu رو بالا ببره
سایت من در ماه حدود 300 تا 400 گیگ پهنای باند مصرف میکنه
سرور میزبان باید داری قدرت زیادی باشه و از نظر سرعت و قدرت کم نیاره نمیخوام بعد از چند روز دوباره مجبور بشم هاست عوض کنم لطفا از همین اول فکراتون رو بکنید که بعد پشیمون نشید
اگر کسی همچین سروری سراغ داره که جوابگوی سایت من باشه من حاظرم ماهیانه مبلغی رو برای نگهداری او بپردازم و در ضمن پشتیانی خوبی هم انتظار دارم
اگه توافق کردیم شاید هم بتونم تبلیغ اون شرکت رو تو سایتم بزارم
لطفا حرفه ای ها با لینک سایت اصلی شرکت خودشون و قیمت مناسب جواب بدن با تشکر
تلفن من 03112265538
آخرین ویرایش: