درخواست یک اکشن

moosa2007

Member
سلام در بعضی از سایت ها من به فلش هایی بر میخوردم که اگه بر روی هر قسمت از اون فلش ماوس رو میبردی اون تصویر هم به همون جهت حرکت میکرد دوستان عزیز منو ببخشید اگه اینو میگم من چون تو دنیای بزرگ فلش یه تازه کار هستم از شما دوستان درخواست میکنم اگه میشه یه نمونه کار و آموزش انجام این عمل رو به من آموزش بدید

jokar2000

New Member
ن....

من هم دنبالش هستم اگر ........
سلام در بعضی از سایت ها من به فلش هایی بر میخوردم که اگه بر روی هر قسمت از اون فلش ماوس رو میبردی اون تصویر هم به همون جهت حرکت میکرد دوستان عزیز منو ببخشید اگه اینو میگم من چون تو دنیای بزرگ فلش یه تازه کار هستم از شما دوستان درخواست میکنم اگه میشه یه نمونه کار و آموزش انجام این عمل رو به من آموزش بدید

mohsensemsarpour

کاربر فعال
با سلام خدمت دوستان عزیز
می تونید لطف کنید و سوال رو کمی واضح تر بیان کنید یا یه نمونه که می گید معرفی کنید تا بتونم کمکتون کنم.

mshgames

Well-Known Member
جواب

سلام منم دیدم تو بعضی سایتها
22.gif

یعنی یه کاد فلشه که وقتی ماوس میره داخلش حالا یه شکلک یا تصویر که داخلشه ماوس دنبالش میکنه و سعی داره بهش بچسبه
با یکمی توابع مثلثاتی و مختصات x و y میشه این کار رو کرد
اینم یه نمونه که برات درست کردم.
8.gif

راستی آقا محسن تبریک میگم به شما به خاطر سایت قرآن که درست کردید خیلی خوب بود.
38.gif

موفق باشی

پیوست ها

• Pishi MshGames.rar
    37.5 کیلوبایت · بازدیدها: 13

mohsensemsarpour

کاربر فعال
سلام منم دیدم تو بعضی سایتها
22.gif

یعنی یه کاد فلشه که وقتی ماوس میره داخلش حالا یه شکلک یا تصویر که داخلشه ماوس دنبالش میکنه و سعی داره بهش بچسبه
با یکمی توابع مثلثاتی و مختصات x و y میشه این کار رو کرد
اینم یه نمونه که برات درست کردم.
8.gif

راستی آقا محسن تبریک میگم به شما به خاطر سایت قرآن که درست کردید خیلی خوب بود.
38.gif

موفق باشی

با سلام خدمت شما
این کار تنها نبوده و کار 5 نفره من و دوستانم بود و امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره. (خلاصه ممنون از اینکه سایت رو دیدید)

alfa.net

New Member
سلام
به نظر من راه ساده تري هم غير از توابع مثلثاتي وجود داره
مي تونيد توي onEnterFrame مختصات x , y کليپتون رو با يک تابع وقفه به ماوس بدين تا با يک شتاب مشخص و حرکتي نرم دنبال ماوس حرکت کنه .
اگر خواستين بگين يه نمونه براتون ميل کنم
[email protected]

جدیدترین ارسال ها

بالا