درخواست کمک و راهنمایی

nvshparia

Member
دوستان نظرشون رو در مورد کار من بگن و اشکالات کار من رو بگن
همچنین بگن چی کارکنمتاغاسمونم طبیعی بشه اون مرز واضح بیت زمین چه جوری از بین بره

منظورم مرز اسمون و زمین

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    187.3 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • 2.jpg
    2.jpg
    183.5 کیلوبایت · بازدیدها: 6

madmaster_3d

Well-Known Member
فکر می کنم از موتور رندر خود مکس استفاده کردی درسته؟ برای کارت طبیعی بشه یا باید از منتال ری یا وری استفاده کنی. که آموزش های فارسی وری تو همین سایت و یک سری هم آموزش خارجی تو اینتریت پیدا می کنی. و بعد از وری سان استفاده می کنی که کارت رو خیلی طبیعی میکنه. الان این شن ها درشته. و اینکه برای اینکه اون مرز از بین بره. می تونی از depth filed این حرفها استفاده کنی و اون مرز رو بلورش کنی. یا مثلا درخت بکاری اون عقب ها رو. یا روش های دیگه. حالا توضیح بده ببینیم چه کار کردی؟

nvshparia

Member
کار خیلی ساده ست من یه پلان ساختم نویز بهش دادم تا برامدگی ها رو ایجاد کنم یه مپ شن بهش دادم یه خورده تغییرات دادم برای بک گراند هم از یه گرادیانت رنگ استفاده کردم
نور خورشید هم از یه تارگت اسپات استفاده کردم و بهش افکت دادم.
من برای محو کردن اون قسمت مرز بین زمین اسمون از اونdepth field چه جوری استفاده کنم در ضمن تو بیابون که درخت نیست

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
تشکر از جواب دوستان به نظر من بهتر از Fog استفاده کنی و اگه اشتباه نکنم شما از نور خورشید سیستم mental ray هم استفاده کنی چنین تنظیماتی ، یعنی ایجاد غبار در فضا ایجاد میکنه یا همون اتمسفر

حق یارت

جدیدترین ارسال ها

بالا