درخواست کمک در ویرایش یه هدر

asal85

New Member
سلام دوستان من یه هدر با paint ساختم ولی زیاد خوب نشد اخه یه جورایی عکس هایی رو که بکار بردم پارازیت داره گوشه هاش خوب ست نشده.میشه بی زحمت اگه کسی فتوشاپ بلده این هدر رو برام ویرایش کنه میخوام اندازه ایکون های ردیف بالا با هم یکسان باشه و ردیف پایین هم با خودشون هم اندازه باشن در ضمن فونت mhnd85 رو هم عوض کنید و یه خوشگلشو بسازین.ببخشید که بد توضیح دادم ولی هدری میخوام به همین شکل و گرافیکش بالاتر باشه.مرسی ایکون ها و خود هدر تو ضمیمه میذارم

پیوست ها

• background.png
    background.png
    89.6 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • icon.rar
    344.5 کیلوبایت · بازدیدها: 2

Graphessional

Active Member
سلام عزیزم
من آیکانهایی که پیوست کرده بودید رو دانلود کردم ولی چیز به درد بخوری توشون نبود یعنی اکثراً بی کیفیت و نا زیبا بودن برای همین از آیکانهای خودم استفاده کردم.
یه هدر واسه وبلاگ خوشگل و با ارزشت طراحی کردم که به همراه فایل پروژه (psd) برات پیوست می کنم.
یه خروجی سبک برای وب هم از کل کار با پسوند جی پگ گرفتم که پیشنهاد می کنم از همون استفاده کنی.
امیدوارم خوشت بیاد.
اگه به آیکانهای بیشتری احتیاج داشتی تا مدت کوتاهی دیگه 130,000 آیکان دیجیتال در مرکز دانلود وب سایتم برای دانلود رایگان در دسترس قرار می گیره که می تونی استفاده کنی.
موفق باشی دوست من!

پیوست ها

• medical header.rar
    557.8 کیلوبایت · بازدیدها: 12

asal85

New Member
Graphessional جان سلام
هدری که واسم ساختی قشنگ بود ولی بک گراندش به وبلاگم نمیخوره بی زحمت اگه میتونی با توجه به قالبم رنگشو عوض کن.روشنتر باشه.

یه خروجی سبک برای وب هم از کل کار با پسوند جی پگ گرفتم که پیشنهاد می کنم از همون استفاده کنی.
این جمله رو هم نفهمیدم؟؟؟؟

keyvan4u

Active Member
سلام

(""یه خروجی سبک برای وب هم از کل کار با پسوند جی پگ گرفتم که پیشنهاد می کنم از همون استفاده کنی"")

منظور دوستمون اينه كه ايشون فايل psd (يكي از پسوندهاي فتوشاپ) رو در اختيار شما گذاشته بودن كه اگه خواستيد تغييري تو اصل كار بديد براتون مشكل پيش نياد آخه فايل هاي psd لايه باز هستن و ميشه بعداز ذخيره عكس كار رو براحتي تغيير داد نكته اي كه در بالا ايشون بهش اشاره كردن و شما متوجه نشديد اين بود كه يك فايل jpge (پسوند عكس) با حجم كمتر براي شما قرار دادن (بجز فايل psd) تا از اون در وبلاگتون استفاده كنيد و در هنگام لود وبلاگ با مشكل مواجه نشيد و عكستون سريع لود شه .
نميدونم طوري توضيح دادم كه متوجه بشيد يا نه خيلي خوابم مياد من رفتم بخوابم شب خوش :-<

راستي يه نگاه به عكس ضميمه بنداز ببين خوشت مياد در غير اين صورت مشكلاتش رو بگو

پیوست ها

• ASAL.jpg
    ASAL.jpg
    22.2 کیلوبایت · بازدیدها: 8
آخرین ویرایش:

Graphessional

Active Member
آقای ندیمی عزیز
وقتی توی فتوشاپ روی گزینه Save as کلیک می کنی، فایلت با تمام جزییات ذخیره می شه ولی وقتی روی گزینه Save for web کلیک کنی (Crtl+Shift+Alt+S) اون تصویر، برای وب ذخیره می شه و رنگهایی که در وب قابل نمایش نیست و بیخودی حجم عکس رو بالا می بره حذف می شه بعلاوه یه سری تغییرات روی وضوح که همه اینها باعث می شه حجم عکس تا حد قابل ملاحظه ای پایین بیاد و صفحه وب شما سبکتر بشه. من باز برات تصویر رو با بگراندهای دیگه تغییر دادم و اینبار فقط فایل آماده شده برای وب رو اینجا می ذارم. این معنی اون جمله ای بود که گفته بودم.
ولی یه چیزی هست که باید بگم!
بعد از این اگه به کمک در زمینه طراحی احتیاج داشتی، برای اینکه بهتر و زودتر به نتیجه برسی تمام جزییاتی که می خوای تو کارت اعمال بشه همون اول بگو. اینجوری خیلی بهتر نتیجه می گیری. (نمی دونم این چندمین باره که دارم این جمله رو برای یه نفر تکرار می کنم!!!)
به هر حال خوشحالم که از کار، خوشت اومده. من هدرتو با 5 رنگ روشن دیگه طراحی کردم. هر کدوم رو خواستی می تونی استفاده کنی.
موفق باشی محمد جان!

پیوست ها

• headers.rar
    204.1 کیلوبایت · بازدیدها: 7
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا