درخواست کمک در قسمت فرم ایمیل php

سلام و ادب

من سعید هستم از قسمت فیلمسازی یه فرم PHP mail sender از کسی تو نت 3 سال پیش خریدم ، اولها کار میکرد به خوبی ولی تو سایت جدیدم ایمیل رو از سایت به میلم ارسال میکنه ولی ورودی های کاربر رو ارسال نمیکنه یعنی مینویسه نام ولی جلوش چیزی نمینویسه!
اگه کسی میتونه کمک کنه نمونه کد رو بش بدم یا اینکه طرز استفادشو بگه ممنون میشم
سه فایله :
Email Form.html
Email Sender.PHP
Email Tanks.html
البته دو فایلیشم دارم ولی اونم کار نمیکرد گذاشتمش کنار

MMSHFE

Active Member
با سلام، دوست گرامي فايلتون رو ضميمه كنيد تا براتون تغييرات لازم رو اعمال كنيم.
موفق و مؤيد باشيد.

Army.Hidden

Active Member
خوب این امکان هم وجود داره که مشکل از سرور جدید باشه ( البته اگر سرور رو تغییر دادید )
کد ها رو بدید به نگاه کنیم

موفق باشید

کد ارسال کننده

سرور جدید از php پشتیبانی میکنه
این کدها ممنون میشم کمک کنید
اگه با rar مشکلی بود بگید

پیوست ها

• Email Sender PHP.rar
    2.1 کیلوبایت · بازدیدها: 8
درخواست تصحیح کد

فعلا حل نشده ها کسی جواب نمیده؟
اگه کسی بابت راه انداختنش هزینه میخاد پیغام بده
یه پی اچ پی ارسال ایمیل و یه جاوا اسکریپت منوی کشویی که تو dream waver کار میکنه ولی تو سایت کشوها بازنو بسته نمیشن
یه کد پاورقی هم میخام ، یه نوشته ، عکس یا منویی رو بزارم پایین سایت که با اسکرول کردن هم بچسبه به ته کادرو جابه جا نشه، اگه کسی داره ممنون میشم

znhost

Member
فایل رو اصلاح کردم
بزار روش اگه کار نکرد بگو بازم.
خودمم تست کردم

پیوست ها

• Email - Sender.zip
    592 بایت · بازدیدها: 6
فایل رو اصلاح کردم
بزار روش اگه کار نکرد بگو بازم.
خودمم تست کردم

znhost دمت گرم ممنونم درست شد ! با اینکه یه میلر دیگه از کسی خریده بودم ولی این میلر چون کاملا ساده و مشخصه و نیازی به یه ایمیل ارسال کننده نداره خیلی بهتر از میلر های دیگس ، همینو گزاشتم تو سایت
آقا چجوری میشه جبران کرد ؟ من تو قسمت جلوه های ویژه هستم اگه کاری داشتی تو این قسمتا .....

anobanini66

New Member
سلام . من تو سایتم میخوام ارسال ایمیل بذارم. ولی کار نکرد . می خوام بازدید کننده های سایت اگه دظری دارند برام تو یه text بذارن و با زدن دکمه ارسال به ادرس ایمیلی که ست کردم ارسال بشه . دو تا فایلم رو کنارش میذارم ، لطفا کمکم کنید.
2 فایل php که یکی برم اصلی که به دومی اطلاعات رو پست میکنه.

پیوست ها

• contact.txt
    4.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • contact1.txt
    1 کیلوبایت · بازدیدها: 0
سلام . من تو سایتم میخوام ارسال ایمیل بذارم. ولی کار نکرد . می خوام بازدید کننده های سایت اگه دظری دارند برام تو یه text بذارن و با زدن دکمه ارسال به ادرس ایمیلی که ست کردم ارسال بشه . دو تا فایلم رو کنارش میذارم ، لطفا کمکم کنید.
2 فایل php که یکی برم اصلی که به دومی اطلاعات رو پست میکنه.

سه تا پست قبل تر znhost زحمت کشیده فایل ارسال میل رو برا دانلود گذاشته که اگه دقت کنی میبینی ، من هم از ایشون درخاست کردم و فرم کار کرد شما هم میتونی برداری یکم تغیرات تو کدش بدی که به چه ایمیلی ارسال بشه و چه چیزی درخاست کنه و ... ، با هر برنامه ای هم میشه تغییرات رو اعمال کرد

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا