درخواست کمک در انجام پروِژه

sharifzamani

New Member
با سلام

من دانشجوی دوره کاردانی کامپیوتر هستم

یک پروژه دارم که باید به استادم تحویل بدم

پروژه از این قرار است که شما یک فایل فلش را در نظر بگیرید که فقط یک صفحه 500 در 500 داره

حال وسط این صفحه یک متن خبر با اسکرول وجود دارد

حال من باید توسط

xml

php

flash

mysql

یک ویرایشگر بنویسم که بتوانم هم خبر اضافه کنم... هم ویرایش کنم و هم حذف کنم

در واقع یک فلش داینامیک... در ساده ترین حالت... بدون انیمیشن

آیا شما می توانید این پروژه را برای من درست کنید؟

با تشکر

flash.developer

Active Member
اين يك پروژه براي شماست اگه قرار باشه كسي براتون درست كنه كه فايده نداره شما تلاشتون رو بكنيد هر جا مشكل داشتيد بگيد تا دوستان راهنمايي كنند

sharifzamani

New Member
اين يك پروژه براي شماست اگه قرار باشه كسي براتون درست كنه كه فايده نداره شما تلاشتون رو بكنيد هر جا مشكل داشتيد بگيد تا دوستان راهنمايي كنند

با تشکر از راهنمایتون... من می تونم هم فلش... هم xml اون رو طراحی کنم... یعنی می تونم طوری طراحی کنم که توسط یک فایل xml خارجی قابل مدیریت باشه...

ولی از اونجا به بعد که بخوام محتوایت داخل xml را توسط یک فایل php حذف... ویرایش و یا اضافه کنم رو بلد نیستم...

اگر من فایل flash و xml آن را قزار بدم کسی هست این فایل رو برای من تبدیل به اون چیزی که می خوام بکنه... و یا حداقل راهنمای بکنه...

یک نکته ای هم هست که در ایران یه آموزش خوب واسه php و mysql پیدا نمی شه... همش چرتو پرت گفتن... و فقط یا کتاب پر کردن یا سی دی... من آموزشphp و mysql رو دارم ولی خیلی چرت توضیح داده...

باید کتاب های رو بخرم که پروژه ای درس رو توضیح داده... اگر کتابی دارید معرفی کنید... با تشکر

و دوستان یک سوال دیگه؟ آیا می شه ادیتور xml را با زبان های دیگری مثل دلفی... سی شارپ اینا نوشت؟
با تشکر

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا