درخواست کمک برای هدایای تبلیغاتی نوروز

secret777

New Member
دوستان عزیز سلام
اول بگم انجمنی رو پیدا نکردم که بتونم سوالمو بزارم اما دیدم اینجا دوستان یک جورایی تو کارای تبلیغاتی اند. پس اگه مکان بی ربطی رو انتخاب کردم ببخشید:green:
من سریعا احتیاج به جایی دارم که بتونه نمونه ای از هدایای تبلیغاتی نوروز رو در اختیارم بذاره.تو نت خیلی گشتم ولی همشون یک جورایی خودشونم یک مرکز تبلیغاتین که از جایه دیگه ای تهیه می کنن و اصولا تا ازشون خرید نکنی چیزی نمیدن. دوستان جای رو میشناسید که بتونه برام نمونه بفرسته و یا مرکز این خدمات باشه ؟
البته مهمترین قسمتش هم اینه که مطمئن باشم قیمتهای معقول و عرفی رو دارن .آخه تفاوت های قیمتی فاحشی رو این چند روزه تو بعضی سایتا دیدم :shock:ممنون میشم معرفی کنید.

اگه ترجیحا تو مشهد باشه خیلی بهتره

Yunes.grapix

Well-Known Member
دوستان عزیز سلام
اول بگم انجمنی رو پیدا نکردم که بتونم سوالمو بزارم اما دیدم اینجا دوستان یک جورایی تو کارای تبلیغاتی اند. پس اگه مکان بی ربطی رو انتخاب کردم ببخشید:green:
من سریعا احتیاج به جایی دارم که بتونه نمونه ای از هدایای تبلیغاتی نوروز رو در اختیارم بذاره.تو نت خیلی گشتم ولی همشون یک جورایی خودشونم یک مرکز تبلیغاتین که از جایه دیگه ای تهیه می کنن و اصولا تا ازشون خرید نکنی چیزی نمیدن. دوستان جای رو میشناسید که بتونه برام نمونه بفرسته و یا مرکز این خدمات باشه ؟
البته مهمترین قسمتش هم اینه که مطمئن باشم قیمتهای معقول و عرفی رو دارن .آخه تفاوت های قیمتی فاحشی رو این چند روزه تو بعضی سایتا دیدم :shock:ممنون میشم معرفی کنید.

اگه ترجیحا تو مشهد باشه خیلی بهتره

خوب مشکل اینجاست که شما در مرکز کشور نیستید و این یعنی فاصله زیاد از قیمت های مناسب بازار ، چون اکثر تولید کننده ها در حوالی تهران هستند؛ اما اگه در تعداد بالا احتیاج به هدایا داشته باشید مناسب تره که با بازار تهران طرف حساب بشید ... ضمنا کسی برای شما هدایا به صورت نمونه ارسال نمی کنه اما می تونید کاتالوگ هاشون رو دریافت کنید ... به صورت پستی
اگه هنوز این مشکل حل نشده بهم بگو تا اسم چند تا شرکت و شماره تلفن هاشون رو در اختیارت قرار بدم ... (البته به صورت پیغام خصوصی چون فکر کنم اینجا مجاز به این کار نباشیم ) اگه کار تبلیغاتی کنیم دعوامون می کنن ، می دونی که ( :mad: )

جدیدترین ارسال ها

بالا