دوستان عزیز سلام
اول بگم انجمنی رو پیدا نکردم که بتونم سوالمو بزارم اما دیدم اینجا دوستان یک جورایی تو کارای تبلیغاتی اند. پس اگه مکان بی ربطی رو انتخاب کردم ببخشید![Very Happy :green: :green:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_biggestgrin.gif)
من سریعا احتیاج به جایی دارم که بتونه نمونه ای از هدایای تبلیغاتی نوروز رو در اختیارم بذاره.تو نت خیلی گشتم ولی همشون یک جورایی خودشونم یک مرکز تبلیغاتین که از جایه دیگه ای تهیه می کنن و اصولا تا ازشون خرید نکنی چیزی نمیدن. دوستان جای رو میشناسید که بتونه برام نمونه بفرسته و یا مرکز این خدمات باشه ؟
البته مهمترین قسمتش هم اینه که مطمئن باشم قیمتهای معقول و عرفی رو دارن .آخه تفاوت های قیمتی فاحشی رو این چند روزه تو بعضی سایتا دیدم
ممنون میشم معرفی کنید.
اگه ترجیحا تو مشهد باشه خیلی بهتره
اول بگم انجمنی رو پیدا نکردم که بتونم سوالمو بزارم اما دیدم اینجا دوستان یک جورایی تو کارای تبلیغاتی اند. پس اگه مکان بی ربطی رو انتخاب کردم ببخشید
![Very Happy :green: :green:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_biggestgrin.gif)
من سریعا احتیاج به جایی دارم که بتونه نمونه ای از هدایای تبلیغاتی نوروز رو در اختیارم بذاره.تو نت خیلی گشتم ولی همشون یک جورایی خودشونم یک مرکز تبلیغاتین که از جایه دیگه ای تهیه می کنن و اصولا تا ازشون خرید نکنی چیزی نمیدن. دوستان جای رو میشناسید که بتونه برام نمونه بفرسته و یا مرکز این خدمات باشه ؟
البته مهمترین قسمتش هم اینه که مطمئن باشم قیمتهای معقول و عرفی رو دارن .آخه تفاوت های قیمتی فاحشی رو این چند روزه تو بعضی سایتا دیدم
![Shocked :shock: :shock:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_shocked.gif)
اگه ترجیحا تو مشهد باشه خیلی بهتره