سلام من یه رودخونه دارم چطور میتونم توش آب بزارم لطفا کامل راهنمایی کنید که باید چکارکنم
mahdie jooon New Member Feb 19, 2013 #1 سلام من یه رودخونه دارم چطور میتونم توش آب بزارم لطفا کامل راهنمایی کنید که باید چکارکنم
madmaster_3d Well-Known Member Feb 19, 2013 #3 یا می تونی برای اینکه بهتر هم بشه از همون رودخونت یک کپی بگیر فقط روش رو با گزینه bridge ببند. بعد به قول دوستمون متریال آب بهش بده. با causitc هم که دیگه میترکونه ولی زمان رندر میره بالا
یا می تونی برای اینکه بهتر هم بشه از همون رودخونت یک کپی بگیر فقط روش رو با گزینه bridge ببند. بعد به قول دوستمون متریال آب بهش بده. با causitc هم که دیگه میترکونه ولی زمان رندر میره بالا
hamed1star Member Feb 19, 2013 #4 اگر قرار باشه رئال باشه و حرکت رئال هم داشته باشه کار ساده ای نیست باید کامل واست توضیح بدم اگر هم نه که همین روشهایی که دوستان گفتن خوبه .
اگر قرار باشه رئال باشه و حرکت رئال هم داشته باشه کار ساده ای نیست باید کامل واست توضیح بدم اگر هم نه که همین روشهایی که دوستان گفتن خوبه .
M mokhtar3d Member Feb 22, 2013 #5 اگر آبی با جزئیات بیشتر میخواهید. میتوانی از اصلاح گر noise برای افزودن جزئیات بهش استفاده کنید. تا سطوح انعکاس نور بخوبی مشاهده شود.
اگر آبی با جزئیات بیشتر میخواهید. میتوانی از اصلاح گر noise برای افزودن جزئیات بهش استفاده کنید. تا سطوح انعکاس نور بخوبی مشاهده شود.
prince_Persia_7 Well-Known Member Feb 22, 2013 #6 برای شبیه سازی واقعی حرکت آب میتونی از پلاگین Glu استفاده کنی . ولی اگه از یه رودخونه ساده میخوای استفاده کنی از همون روش دوستان میتونی استفاده کنی. پیوست ها 06.jpg 667.5 کیلوبایت · بازدیدها: 16
برای شبیه سازی واقعی حرکت آب میتونی از پلاگین Glu استفاده کنی . ولی اگه از یه رودخونه ساده میخوای استفاده کنی از همون روش دوستان میتونی استفاده کنی.