درخواست کمک براي نوشتن برنامه دسترسي آسان به کدهاي مادرانواع رسيور!!!

bagher2

Member

آقامن يه برنامه ساده مي خوام براي دسترسي آسان به کدهاي مادرانواع رسيورها!!!
البته من يه نسخه عربي ازاين برنامه رودارم که خيلي جالبه .من چون عربي بلدم براحتي ميتونم باهاش کارکنم ولي مي خوام اين برنامه روبه زبان فارسي برگردونم يااينکه برنامه فارسي جدايي براي اون بنويسم.
من باايکسل يه برنامه نوشتم ولي مشکل من اينه که بدون ايکسل اجرانميشه!
حالاکسايي که مي تونن کمک کنن اعلام آمادگي کنن تاتمام اطلاعات لازم اينکارودراختيارشون قراربدم.
البته شمامي تونيدهرطوري که مي خواين اونوطراحي کنيد باهرعکس وطرح دلخواهتون ولي يه خواهش کوچيک هم دارم که به هرکسي که اعلام آمادگي کردخصوصي ميگم!

منتظراعلام آمادگيتون هستم

شاگردتون
باقر

سلام
من اعلام آمادگي ميكنم!!!!!!!!!!!!!!!
البته نه كامل يه مقدار توضيح بيشتر ميخوام

iran1385

Member
سلام
از دوستان خواهش می کنم اگرتوانستید برنامه ای برای من بنویسید

the_king

مدیرکل انجمن
اصولا تغییر در فایل اجرایی یک برنامه عربی و تبدیل متن داخل اون به فارسی از نوشتن یک برنامه مرتب سازی حبابی
هم ساده تره.

farhad110

Member

آقامن يه برنامه ساده مي خوام براي دسترسي آسان به کدهاي مادرانواع رسيورها!!!
البته من يه نسخه عربي ازاين برنامه رودارم که خيلي جالبه .من چون عربي بلدم براحتي ميتونم باهاش کارکنم ولي مي خوام اين برنامه روبه زبان فارسي برگردونم يااينکه برنامه فارسي جدايي براي اون بنويسم.
من باايکسل يه برنامه نوشتم ولي مشکل من اينه که بدون ايکسل اجرانميشه!
حالاکسايي که مي تونن کمک کنن اعلام آمادگي کنن تاتمام اطلاعات لازم اينکارودراختيارشون قراربدم.
البته شمامي تونيدهرطوري که مي خواين اونوطراحي کنيد باهرعکس وطرح دلخواهتون ولي يه خواهش کوچيک هم دارم که به هرکسي که اعلام آمادگي کردخصوصي ميگم!

منتظراعلام آمادگيتون هستم

شاگردتون
باقر

با سلام. اگر ميخوايد فقط برنامه عربي رو تغيير بديد كه the_king عزيز جواب داد. تازه مرتب سازي حبابي هم براي اين كار بدبينانه هست. بيشتر شبيه تايپ توي word هست اگر با برنامه هاي resource مثل resource hacker كار كنيد.
اما اگر قرار هست يك برنامه كاملا ايراني باشه ميتونيد با پيغام خصوصي با من در تماس باشيد.
موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا