درخواست کاملترین فونتهای فارسی برای دانلود

.ir

Member
سلام
نیاز شدیدی به فونتهای فارسی دارم ولی میخوام کامل باشه فونتهای گوناگون :neutral:
دوستان لینک بذارید با تشکر
53.gif

mehdinasiri

پارس لند گروپ
مشخصات فونت‌ها
[FONT=&quot][/FONT]​

IranNastaliq Font -: فونت ایران نستعلیق (طراحی‌شده توسط حسین زاهدی به سفارش و پشتیبانی شورای عالی اطلاع‌رسانی)[FONT=&quot][/FONT]​
B Fonts -: فونت‌های برنارایانه که با حرفB شروع می‌شوند (120 فایل)
Sina Soft Fonts -: فونت‌های مشهور و قدیمی سیناسافت (مثل تیتر، میترا، یاقوت و...) (31 فایل)
Sp Fonts -: فونت‌های جدید سیناپردازش(سیناسافت قدیم) که با دو حرفSp شروع می‌شوند (47 فایل)
W Fonts -: فونت‌های مریم‌سافت که به صورت یونیکد تبدیل شده‌اند و با حرفW شروع می‌شوند (مناسب برای گرافیست‌ها) (406 فایل)
Mj Fonts -: فونت‌هایی که با دو حرفMj شروع می‌شوند (طراحی‌شده توسط مجتبی کیا) (مناسب برای گرافیست‌ها) (407 فایل)
Parian Soft Fonts -: فونت‌های پریان‌سافت (28 فایل)
Persian Soft Fonts -: فونت‌های پرشین‌سافت (63 فایل)
Mazar Fonts -: فونت‌هایی که به کلمه‌ی Mazar ختم می‌شوند (طراحی‌شده توسط مسعود مزار) (30 فایل)
2 Fonts -: فونت‌های MRTSoft که با عدد 2 شروع می‌شوند (44 فایل)[FONT=&quot][/FONT]​
Symbol Fonts -: چند فونت شامل اشکال و بسم‌الله و علیه‌السلام و سایر عبارات مذهبی و... (33 فایل)
Old Persian 1.1 Font -: فونت خط میخی Old Persian 1.1 [FONT=&quot][/FONT]​
Other Fonts -: چند مجموعه‌ی کوچک دیگر مانند فونت‌های انجمنPersian Halls ، فونت زیبای گل و...
- Neirizi Font: فونت نیریزی (طراحی‌شده توسط هامون‌سافت به سفارش و پشتیبانی شورای عالی اطلاع‌رسانی)
- Dast Nevis Font: فونت دست نویس (طراحی‌شده توسط احسان ایرانی ‌نژاد)
نکات:[FONT=&quot][/FONT]​
1- این مجموعه با این کیفیت اولین بار توسط سافت گذر ارائه می‌شود.
2- تعداد فایل‌ها بیش‌تر از تعداد فونت‌هایی که عملا نصب و مورد استفاده قرار می‌گیرند می‌باشد که این به این دلیل است که هر فونت انواعی مانند Italic، Bold و... دارد. [FONT=&quot][/FONT]​
3- حجم فونت‌ها در ابتدا 105 مگابایت بود که با حداکثر فشرده‌سازی به 33 مگابایت رسید.

بیش از 1300 فونت زیبا و کاربردی فارسی به صورت یونیکد IranNastaliq Font B Fonts Sina Soft Fonts Sp Fonts W Fonts Mj Fonts Parian Soft Fonts Persian Soft Fonts Mazar Fonts 2Fonts Islamic Symbol Fonts Old Persian 1.1 Font Other Fonts Neirizi Font Dast Nevis Font

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
ممنون مهدی جان، اما لینکا کار نمیکنه!
ولی بازم ممنون، چون با فونتا بیشتر آشنا شدم.

senged

Member
مشخصات فونت‌ها

IranNastaliq Font -: فونت ایران نستعلیق (طراحی‌شده توسط حسین زاهدی به سفارش و پشتیبانی شورای عالی اطلاع‌رسانی)
B Fonts -: فونت‌های برنارایانه که با حرفB شروع می‌شوند (120 فایل)
Sina Soft Fonts -: فونت‌های مشهور و قدیمی سیناسافت (مثل تیتر، میترا، یاقوت و...) (31 فایل)
Sp Fonts -: فونت‌های جدید سیناپردازش(سیناسافت قدیم) که با دو حرفSp شروع می‌شوند (47 فایل)
W Fonts -: فونت‌های مریم‌سافت که به صورت یونیکد تبدیل شده‌اند و با حرفW شروع می‌شوند (مناسب برای گرافیست‌ها) (406 فایل)
Mj Fonts -: فونت‌هایی که با دو حرفMj شروع می‌شوند (طراحی‌شده توسط مجتبی کیا) (مناسب برای گرافیست‌ها) (407 فایل)
Parian Soft Fonts -: فونت‌های پریان‌سافت (28 فایل)
Persian Soft Fonts -: فونت‌های پرشین‌سافت (63 فایل)
Mazar Fonts -: فونت‌هایی که به کلمه‌ی Mazar ختم می‌شوند (طراحی‌شده توسط مسعود مزار) (30 فایل)
2 Fonts -: فونت‌های MRTSoft که با عدد 2 شروع می‌شوند (44 فایل)
Symbol Fonts -: چند فونت شامل اشکال و بسم‌الله و علیه‌السلام و سایر عبارات مذهبی و... (33 فایل)
Old Persian 1.1 Font -: فونت خط میخی Old Persian 1.1
Other Fonts -: چند مجموعه‌ی کوچک دیگر مانند فونت‌های انجمنPersian Halls ، فونت زیبای گل و...
- Neirizi Font: فونت نیریزی (طراحی‌شده توسط هامون‌سافت به سفارش و پشتیبانی شورای عالی اطلاع‌رسانی)
- Dast Nevis Font: فونت دست نویس (طراحی‌شده توسط احسان ایرانی ‌نژاد)
نکات:
1- این مجموعه با این کیفیت اولین بار توسط سافت گذر ارائه می‌شود.
2- تعداد فایل‌ها بیش‌تر از تعداد فونت‌هایی که عملا نصب و مورد استفاده قرار می‌گیرند می‌باشد که این به این دلیل است که هر فونت انواعی مانند Italic، Bold و... دارد.
3- حجم فونت‌ها در ابتدا 105 مگابایت بود که با حداکثر فشرده‌سازی به 33 مگابایت رسید.

ببخشید مهدی جون:green:
ولی این لینکا همون لینکی نیست که من گذاشته بودم؟:wink:

بزرگترين مجموعه فونت فارسي

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

طي چندسال گذشته موفق شدم بزرگترين مجموعه فونت هاي فارسي رو جمع آوري كنم

بدون شك با داشتن اين فونتها خيال خود را از دانلود فونتهاي مختلف راحت ميكنيد

حجم : 38854 كيلوبايت
تعداد فونت : 924 عدد تست شده
لينك : http://rapidshare.com/files/350811536/Font.zip

با تشكر

جدیدترین ارسال ها

بالا