دوستان یه چند تا روش میخوام که با استفاده از ابزارها راحت بشه گوشه های عکس رو گرد کرد ممنون:wink:
DaRiOuShJh Member Jun 4, 2008 #1 دوستان یه چند تا روش میخوام که با استفاده از ابزارها راحت بشه گوشه های عکس رو گرد کرد ممنون
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Jun 4, 2008 #2 داریوش جان جستجو پسرم!! :دی خدا جستجو رو برای همین مواقع آفرید. اینجا علی آقا خیلی خوب و کامل توضیح داده. میشه گفت بهترین و حرفه ای ترین روش همینی که علی گفته. اینم هست منتها واسه من عکساش لود نشد! اینم یه ورژن دیگه تقریبا مشابه روشی که علی گفته بود.
داریوش جان جستجو پسرم!! :دی خدا جستجو رو برای همین مواقع آفرید. اینجا علی آقا خیلی خوب و کامل توضیح داده. میشه گفت بهترین و حرفه ای ترین روش همینی که علی گفته. اینم هست منتها واسه من عکساش لود نشد! اینم یه ورژن دیگه تقریبا مشابه روشی که علی گفته بود.
DaRiOuShJh Member Jun 4, 2008 #3 سارا جان به جانه خودم سرچ کردم ولی چیزی گیر نیاوردم! کلمه کلیدی هم "گرد" سرچیدم که چیزایه دیگه یافت!×! دیگه نمیدونستم چی بگردم در هر صورت ممنون از این بحث نتیجه میگیریم که هر گردی گردو نیست!×!
سارا جان به جانه خودم سرچ کردم ولی چیزی گیر نیاوردم! کلمه کلیدی هم "گرد" سرچیدم که چیزایه دیگه یافت!×! دیگه نمیدونستم چی بگردم در هر صورت ممنون از این بحث نتیجه میگیریم که هر گردی گردو نیست!×!