درخواست چند راهنمايي در مورد Asp

parsa727

New Member
با سلام و احترام به همه اساتيد
من در مورد ASP دو مشکل دارم که به نوعي هم بهم مرتبط هستند .
1 - در يک فرم طراحي شده مقاديري را از کاربر دريافت مي نمايم و در متغيرهايي ذخيره مي کنم ولي گاهي کاربر بجاي اينکه با موس بين فيلدهاي حرکت نمايد از کليد Enter استفاده مي نمايد که باعث مي گردد داده ها ناقص ارسال گردد .( سوال : چگونه مي توان انتقال داده ها از صفحات ASP به سرور را فقط با کليک روي يک Buttom انجام داد )
2 - با توجه به اينکه من در يک صفحه فرم چند Buttom براي کارهاي متفاوت دارم ( مثلا يکي براي ذخيره اطلاعات وارد شده در بالاي فرم , يکي براي گرفتن گزارش , يکي براي خروج از صفحه و....) نمي دانم چگونه Event براي Buttom ها را بنويسم . به عبارتي در صفحه اي که فرم و Buttom ها قرار دارد چه کدي بنويسم که اگر کاربري روي Buttom خاصي کليک کرد صفحه خاصي باز شود ؟؟؟
از راهنمايي شما کمال سپاس را دارم

k_asg

Member
دوست عزیز در مورد مشکل اولت باید بگم که مشکل از کاربر ه که الکی اینتر میزنه
یا بایاد با تب بره خونه بعدی یا با ماوس
در مورد مشکل دومت هم عرض کنم که فرمت رو داخل یک تگ فرم بنداز و هر کدوم از دکمه هارو هم براش یک فرم جداگونه باز کن که Action هر کدوم به هر جا که دلت خواست بره

mazoolagh

Active Member
استفاده از كليد enter براي حركت بين فيلدهاي يك فرم كاملا" منطقي و اتفاقا" خيلي هم بهتر از tab يا حركت با موس هست. فقط بايد جلوي ارسال فرم رو گرفت كه براي اينكار اسكريپتهاي زيادي بصورت حاضر آماده هست كه با يك جستجو در گوگل دهها نمونه اش پيدا ميشه.

parsa727

New Member
استفاده از كليد enter براي حركت بين فيلدهاي يك فرم كاملا" منطقي و اتفاقا" خيلي هم بهتر از tab يا حركت با موس هست. فقط بايد جلوي ارسال فرم رو گرفت كه براي اينكار اسكريپتهاي زيادي بصورت حاضر آماده هست كه با يك جستجو در گوگل دهها نمونه اش پيدا ميشه.
با تشکر از حضرتعالي
در صورت امکان آدرس يکي از اسکريپتهاي اشاره شده را بفرماييد ( من نتونستم - با اطلاعات اندکم - چيزي پيدا کنم )

amirlol

Well-Known Member
اگه butom باشه از متد onclick مي توني استفاده كني كه روش كليك كرد چه كاري بكنه

جدیدترین ارسال ها

بالا