درخواست : پیدا کردن نام ( Label ) سی دی

ali guard

Member
سلام دوستا من يك سوال داشتم
ميخواهم يك سدى اوتورن با ملتى ميديا بيلدر دروست كنام توى سيدى رايت كنام اطر نامى سيدى cd drive ---- my cd نبود فايلى exe كارنكنات يانى اوتورنى سيدى اجرانشة هم كارنكنات يا سفحةى دوو باز بشة باجاى سفحةى 1

منظورم در از نامى cd drive اون نام هست كة وقتى رايت ميكنيد بايد يك نام براى سيدى بزريد
ممنونم اطر مشكيلى منو حل كنان
:rose:

naseronline

Well-Known Member
يك در خواست از حرفه اي هاي ام ام بي
مي خواهم يك سي دي اتوران با مولتي مديا بيلدر درست كنم و توي سي دي رايت كنم.اگر نام سي دي my cd باشد.اگر توي cd drive فايل exe نباشد كار نمي كند. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم از نام cd drive نامي است كه وقتي مي خواهيم سي دي رو رايت كنيم انتخاب كنيم.
سلام عليكم يا اخي.. من از سوال شما همين متن بالا رو فهميدم... اگر منظورتون اينه كه نامي رو كه مي خواهيد براي سي دي در هنگام رايت انتخاب كنيد تاثيري در اجراي اتوران داره يا نه بايد بگم كه نداره...
يا اخي... بهتره يه نمونه از مشكلتو بزاري اينجا... يا حداقل يه تصوير از مشكلت بزار... شكراّ جذيلا...

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
نه ناصر جان
من سوال علی رو اینطوری تشریح می کنم :
مي خواهم يك سي دي اتوران با مولتي مديا بيلدر درست كنم و توي سي دي رايت كنم.که وقتی سی دی تو سی دی درایو رفت اگر نام سي دي ( که همون label باشه ) چیزی به غیر از my cd باشد ، فایل exe کار نکند و یا صفحه 2 به جای صفحه اول اجرا شه.

علی جان سعی می کنم برای سوالت ، جواب پیدا کنم.
و در ضمن عنوان تاپیکتو درست انتخاب کن آقا علی ، قبلا در این مورد کارت گرفتی ها!

تا بعد...!

ali guard

Member
سلام اقا سامان جان حرفى شما دروست است منظورم همين بود اوميدوارم اوميدوارم جوابى سوالم ثيدا بشة

--
درموردى نامى تايبك نميدونام ج بنويسم ولى نامى شوما طزشتى خيلى دروست هست ممنون ازدوستان ماجيدانلاين:rose:

Saman

سلام
آقا من راه حلی برای پیدا کردن label سی دی پیدا کردم ... که بشه بعدا بشه مقایسه اش کنی.
البته باید تا فردا بهم فرصت بدی تا آماده اش کنم و برات یه مثال بذارم...

پس تا فردا همین موقع ها...

تا بعد...!

ali guard

Member
[saman];736957 گفت:
سلام
آقا من راه حلی برای پیدا کردن label سی دی پیدا کردم ... که بشه بعدا بشه مقایسه اش کنی.
البته باید تا فردا بهم فرصت بدی تا آماده اش کنم و برات یه مثال بذارم...

پس تا فردا همین موقع ها...

تا بعد...!

اقا سامان جان ممنونم شوما لطف ميكند دومبالي سوال من هستي

Saman

سلام
آقا علی خواهش می کنم ، تمنا می کنم این قوانین رو بخون...اینارو که واسه نمایش قرار ندادن.
برای تشکر باید از دکمه ی تشکر استفاده کنید...

در ضمن ببین این مثال رو سیستم شما جواب قطعی میده؟ اگه نداد نیاز به یک سری فایلهای dll داره که اونا رو میذارم برات.

تا بعد...!

پیوست ها

• Drive.zip
    4 کیلوبایت · بازدیدها: 21

ali guard

Member
ممنون اقا سامان جان ميخواهم خود بة خود نامى ليبل جك كنات ميسلى اين نمونةى خودم
-------
اين نمونة نامى فايل exe جيك ميكنات اطر نامى فايل ali guard نبود فايل بيغامى no original ميدة
http://www.zshare.net/download/5101896636b82788/

ممنونم اطر شود يك نمونةى ايطورى براى نامى ليبل برام بسازيد

ali guard

Member
خيلى ممنوووووووووووووووووووووووووون اقا سامان جان خدا كمكت كنات جون كمك ماكرديد يك دونيا ممنونم

جدیدترین ارسال ها

بالا