درخواست پلاگین برای کار با بانک اطلاعاتی به همراه ذخیره عکس در آن

hosienmax100

3D Artist
سلام خسته نباشید

دوستان بنده به یک پلاگین برای اضافه کردن عکس و ذخیره و همچنین قابلیت سرچ در یک پایگاه داده نیاز دارم

لطفآ راهنمایی کنید

اصلا همچین امکانی رو توی بیلدر داریم یا نه ..(حدس میزنم باشه )

ممنونم :rose:

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
بله امکان ارتباط با پیگاه داده با MMB موجود هست با استفاده از دو پلاگین SQLite و Access که هر دو هم امکاناتی رو که گفتین دارند به جز

ذخیره عکس که برای اون هم من قبلا روشی رو بکار بردم توی یه نمونه مثال که میتونید از لینک زیر دانلود و مشاهده کنید

[مثال] نمونه مثالي کامل در مورد کار با پلاگين SQLite 1.1

برای پلاگین Access هم سرچ کنید نمونه هایی رو پیدا میکنید البته این پلاگین رایگان نیست اما قابلیت پرینتش عالیه

پس همون بهتر که از پلاگین SQLite استفاده کنید

sajadms

Member
با سلام
منم یه همچی پلاگینی رو لازم دارم یعنی یه جوری بشه تو یه بانک اطلاعاتی یا هرچیز دیگه ای به همراه ذخیره سازی نام و نام خوانوادگی و ... هر فرد عکس هایی از اون هم ذخیره کرد و بعدش با سرچ اسم و غیره همه اطلاعاتشو مثل عکس هاشو مشاهده کرد در ضمن تعداد تقریبا یه دوهزار نفری می شن که هرکدوم بالای 12 عکس دارن

silvercover

کاربر متخصص
با سلام
منم یه همچی پلاگینی رو لازم دارم یعنی یه جوری بشه تو یه بانک اطلاعاتی یا هرچیز دیگه ای به همراه ذخیره سازی نام و نام خوانوادگی و ... هر فرد عکس هایی از اون هم ذخیره کرد و بعدش با سرچ اسم و غیره همه اطلاعاتشو مثل عکس هاشو مشاهده کرد در ضمن تعداد تقریبا یه دوهزار نفری می شن که هرکدوم بالای 12 عکس دارن

همون طور که گفته شد تمام کارهای فوق به جز ذخیره خود عکس در بانک اطلاعاتی میسر هست. شما می تونید جای ذخیره خود عکس اسم و مسیرش رو در بانک ذخیره کنید.

sajadms

Member
مرسی از جواباتون
ولی بچه ها من خیلی وقته با mmb کار نکردم اگه زیاد سوال می پرسم ببخشید
1- پرینت مثال کاراکتر های فارسی ها رو ساپورت نمیکنه یا مشکل از تنظیمات سیستمه؟
2 - اگه بخوام 2000 عضو بزنم و هرکدوم حدود 12 تا عکس داشته باشن به نظرتون با این مثال ها میشه انجام داد؟ آخه اینجوری باید حدود 20000 عکس رو تو یه پوشه ذخیره کرد! که اونم زیاد کار بهینه ای نمی تونه باشه
کسی یه روش بهتر بلد نسیت یا یه پلاگین یا روش بهتر واسه ذخیره عکسا سراغ نداره ؟

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
مرسی از جواباتون
ولی بچه ها من خیلی وقته با mmb کار نکردم اگه زیاد سوال می پرسم ببخشید
1- پرینت مثال کاراکتر های فارسی ها رو ساپورت نمیکنه یا مشکل از تنظیمات سیستمه؟
برای این مشکل باید بعد از ایجاد فایل HTML اون رو با پلاگین Utile Plugin v0.3 به UTF8 تبدیل کنید و بعد پرینت بگیرید

2 - اگه بخوام 2000 عضو بزنم و هرکدوم حدود 12 تا عکس داشته باشن به نظرتون با این مثال ها میشه انجام داد؟
آخه اینجوری باید حدود 20000 عکس رو تو یه پوشه ذخیره کرد! که اونم زیاد کار بهینه ای نمی تونه باشه
کسی یه روش بهتر بلد نسیت یا یه پلاگین یا روش بهتر واسه ذخیره عکسا سراغ نداره ؟

خب عکس ها که کنار دیتابیس هستند و فقط مسیرشون توی دیتابیس ذخیره میشه یا اسمشون و ذخیره میکنید و مسیر رو از قبل مشخص میکنید پس هیچ مشکلی پیش نمیاد و میتونید با همون نمونه مثال که معرفی کردم کارتون رو راه بندازید و مشکلی بود بگید تا من و دوستان راهنمایی کنیم

درضمن جز این روشی که گفتم روشی برای دخریه عکس نیست و با MMB نمیشه انجام داد حتی پلاگینی هم برای این کار نیست

جدیدترین ارسال ها

بالا