من گفتم برای پرداخت فوری، نه این که آدم 1-2 روز صبر کنه تا دامینش پرداخت بشه!! در ضمن، مطمئنم پارسی نیک اونقدر معتبر و مطمئن هست که سر مشتری ها رو شیره نماله... این کار ماله شرکتا نیست! دوست من اگه قرار بود کلاهبرداری کنه که تا حالا 10-12 دامین خودم بلافاصله پرداخت نمی شدند!
سلام
اگه منظور شما بنده هستم که در مورد پارسی نیک صحبتی نکردم ، سوتفاهم نشه .
اینم باز می گم الان سایت های زیادی هستند که به محض پرداخت از طریق کارت های شتاب و اینترنت همان لحظه که پول را از طریق اینترنت واریز می کنید دامین را برای شما ثبت می کنند یعنی بعد از اتمام عملیات اینترنتی بانکی اگر به حساب خود در سایت nic.ir بروید می بینید که هزینه دامنه پرداخت و دامنه ثبت گردیده است . و سایت های معرفی شده فقط یکی یا دو تا از اینگونه سایت ها می باشند .
در مورد این هم که این سایت ها بعد از پرداخت فورا دامنه را ثبت می کنند باید بگویم که فقط یک اسکریپت به همراه شماره عضویت در سیستم بانک می باشد و هیچ نشانه ای دال بر اینکه این سایت کلاه بردار است یا نیست وجود ندارد . چون بعد از ثبت نیز هر لحظه می توانند دامنه را تحت اختیار خود درآورند .
باز هم می گویم سوتفاهم پیش نیاید منظور من هیچ سایتی نیست .
اگه نظر من را می خواهید تنها راه اطمینان این است که
1.یا به صورت مستقیم دامنه را ثبت کرده و مالک هر چهار قسمت دامنه باشید و کنترل پنل را کاملا در اختیار بگیرید .
2. یا اینکه با شخصی که به صورت مستقیم دامنه را برای شما ثبت کرده قرار داد کتبی داشته باشید .
با تشکر