دوستان من کد رو ویرایش کردم و اون حالت درست شد, حالا میخوام رنگ فونت رو عوض کنم,
کسی میتونه کمکم کنه؟!
و یه خواهش دیگه اینکه کسی میتونه اون استایل بالای
این صفحه رو به حدیث ها اعمال کنه؟!
اینم از کد:
<!-- SHIAPICS.ir -->
var how_many_ads = 50;
<!-- shiapics.ir -->
var now = new Date()
var sec = now.getSeconds()
var ad = sec % how_many_ads;
ad +=1;
<!-- shiapics.ir -->
if (ad==1) {
neveshteh="مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف از عترت من و از فرزندان فاطمه است . / بحار الأنوار جلد 38 صفحه 44";
name=" پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود »»";
}
if (ad==2) {
neveshteh="همانا سعادتمند( به معنای ) كامل و حقیقی كسی است كه امیرالمومنین علی علیه السلام را در دوران زندگی و پس از مرگش دوست داشته باشد ";
name="حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها فرمود »»";
}
if (ad==3) {
neveshteh=" چهار چيز است كه به هر كس داده شود خير دنيا و آخرت به او داده شده راستگويى ، امانتدارى ، حلال خورى و خوش اخلاقى / غررالحكم حکمت 2142";
name="امیرالمومنین علی علیه السلام فرمود »»";
}
if (ad==4) {
neveshteh="عاجزترین مردم كسی است كه نتواند دعا كند . / بحارالانوار جلد 93 صفحه 294 ";
name="امام حسین علیه السلام فرمود »»";
}
if (ad==5) {
neveshteh="خدا در روز قیامت نسبت به حساب بندگانش به اندازه عقلی که در دنیا به آنها داده است باریک بینی می کند . / اصول کافی جلد 1 صفحه 12";
name="امام محمد باقر علیه السلام فرمود »»";
}
if (ad==6) {
neveshteh="عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست ، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار خدا اندیشیدن است . / تحف العقول صفحه 448 ";
name="امام حسن عسگری علیه السلام فرمود »»";
}
if (ad==7) {
neveshteh="مهرورزی و دوستی با مردم ، نصف عقل است . / تحف العقول صفحه 425";
name="امام موسی کاظم علیه السلام فرمود »»";
}
if (ad==8) {
neveshteh="من آخرين جانشين پيامبر هستم ، و به وسيله من است كه خداوند بلا را از خاندان و شيعيانم دور مي سازد . / بحارالأنوار جلد 52 صفحه 30 ";
name="حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف";
}
if (ad==9) {
neveshteh=" به راستى كه دل در درون سينه بى قرار است و به دنبال حق مى گردد و چون به آن رسيد ، آرام و قرار مى گيرد . / اصول كافى جلد 2 صفحه 421 ";
name="امام جعفر صادق علیه السلام فرمود »»";
}
if (ad==10) {
neveshteh="سزاوار نیست مؤمن در مجلسی بنشیند كه در آن معصیت خدا میشود و او نمیتواند آن وضع را تغییر دهد . / بحارالأنوار جلد 71 صفحه 199 ";
}
if (ad==11) {
neveshteh="بحارالأنوار جلد 52 صفحه 2 / . همه خوبیها را در بریدن طمع از آنچه در دست مردم است دیدم";
name="امام سجاد علیه السلام فرمود »»";
}
if (ad==12) {
neveshteh="از همراهی و رفاقت با آدم شرور بپرهیز ،زیرا كه او مانند شمشیر برهنه است كه ظاهرش نیكو و اثرش زشت است . / مسندالامام الجواد صفحه 243 ";
name="امام جواد علیه السلام فرمود »»";
}
if (ad==13) {
neveshteh="بهترین چیزی را كه دوست دارید درباره شما بگویند ، درباره مردم بگویید . / بحارالانوار جلد 65 صفحه 152 ";
}
if (ad==14) {
neveshteh="از نشانه های عالم ، نقد سخن و اندیشه خود و آگاهی از نظرات مختلف است . / بحارالانوار جلد 78 صفحه 119";
name="امام حسین علیه السلام فرمود »»";
}
if (ad==15) {
neveshteh=" مردم ، دو گروهند دانشمند و دانش اندوز و در غير اين دو ، خيرى نيست . / ";
name="پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود »»";
}
if (ad==16) {
neveshteh=" روز غدیر در آسمان مشهورتر از زمین است . / مصباح المجتهد صفحه 737";
name="امام رضا علیه السلام فرمود »»";
}
if (ad==17) {
neveshteh="خیری كه هیچ شری در آن نیست ، شكر بر نعمت و صبر بر مصیبت ناگوار است . / تحف العقول صفحه 237 ";
name=" امام حسن مجتبی علیه السلام فرمود »» ";
}
if (ad==18) {
neveshteh="بر در دوم بهشت نوشته شده ، هر چیز راهی دارد و راه رسیدن به شادمانی در آخرت ، چهار چیز است دست محبت بر سر یتیمان کشیدن ، و بر بیوگان مهربانی کردن ، و در رفع نیازهای مسلمانان کوشیدن و دل جویی از تهیدستان و مساکین ";
}
if (ad==19) {
neveshteh="نماز قلعه و دژ محکمی است که نمازگزار را از حملات شیطان نگاه می دارد . / غررالحکم صفحه 56 ";
}
if (ad==20) {
neveshteh="تعجب میكنم از كسانیكه در غذای جسم خود فكر میكنند ولی در امور معنوی و غذای جان خویش تفكر نمیكنند . / بحار الانوار جلد 1 صفحه 218";
name="امام حسن مجتبی علیه السلام فرمود »»";
}
if (ad==21) {
neveshteh="به احترام پدر و معلمت از جای برخیز هرچند فرمان روا باشی . / غررالحکم حکمت 2341 ";
}
if (ad==22) {
neveshteh="غیبت آن است كه درباره برادرت چیزى بگویى كه خداوند آن را پنهان كرده است . / میزان الحكمه حکمت ۱۵۵۱۰";
}
if (ad==23) {
neveshteh="توانگرى مومن در بى نیازى از مردم است . / بحارالانوار جلد ۷۸ صفحه ۳۶۴ ";
}
if (ad==25) {
neveshteh=" شیعیان ما را به زیارت قبر حسین بن علی علیه السلام فرمان دهید ؛ زیرا زیارت آن ، روزی را زیاد می کند ، عمر را دراز می گرداند و بدی ها را دور می سازد . / بحارالانوار جلد 101 صفحه 4";
}
if (ad==26) {
neveshteh="هر گاه در حال کسب و کار بودی و وقت نماز رسید ، کسب و کارت تو را از نماز باز ندارد . / بحارالانوار جلد 103 صفحه 100 ";
}
if (ad==27) {
neveshteh=" دوست خود را در حد اعتدال دوست بدار چرا که ممکن است روزي دشمنت گردد [ و نيز ] دشمنت را در همين حد دشمن دار زيرا ممکن است روزي دوست تو شود / بحارالانوار جلد 43 صفحه 306 ";
name="امام علی علیه السلام فرمود »»";
}
if (ad==28) {
neveshteh="امروز بر دهان های آنها مهر می نهیم و دست هایشان با ما سخن می گویند ، و پاهایشان بدانچه فراهم می ساختند گواهی می دهند . / سوره یس آیه 65";
name="قرآن کریم ";
}
if (ad==29) {
neveshteh="از نشانه های فروتنی این است که بر هر کس می گذری سلام کنی و در پایین مجلس بنشینی . / بحارالانوار جلد 78 صفحه 372 ";
name="امام حسن عسگری علیه السلام فرمود »»";
}
if (ad==30) {
neveshteh="ظلم قدم را می لغزاند و نعمت ها را سلب می کند و امت ها را به هلاکت می کشاند . / شرح غرر الحکم جلد 2 صفحه 36";
}
if (ad==31) {
neveshteh="آیه های قرآن گنجینه های دانش هستند . پس ، هر گاه گنجینه ای را گشودی ، شایسته است که در آن نظر افکنی . / بحارالانوار جلد 92 صفحه 216 ";
}
if (ad==32) {
neveshteh="غایت و هدف نهایی دین ، امر به معروف و نهی از منکر و اجرای حدود ( الهی ) است . / شرح غرر الحکم جلد 4 صفحه 374 ";
}
if (ad==33) {
neveshteh="هر کس از خدا پروا کند ، خدا همه چیز را از او بیمناک سازد ؛ و کسی که از خدا نترسد ، خداوند او را از هر چیزی هراسان خواهد ساخت . / بحارالانوار جلد 69 صفحه 406";
}
if (ad==34) {
neveshteh="خوشا مردی که فقیه در دین باشد ، اگر دیگران به وی محتاج شوند به آنان نفع رساند و اگر محتاج وی نباشند نفعش به خودش می رسد . / بحارالانوار جلد 1 صفحه 216";
}
if (ad==35) {
neveshteh="و از خدا و پیامبرش اطاعت کنید و با هم نزاع نکنید که سست شوید و مهابت شما از بین برود ، و صبر کنید که خدا با شکیبان است . / سوره انفال آیه 46 ";
name="قرآن کریم";
}
if (ad==36) {
neveshteh="کسی که شب قدر را ( با دعا و عبادت خدا ) زنده دارد ، گناهانش آمرزیده شود ، گر چه به عدد ستارگان آسمان و سنگینی کوهها و وزن دریاها باشد . / بحارالانوار جلد 98 صفحه 168 ";
}
if (ad==37) {
neveshteh="با خردمندان مشورت کن ، تا از لغزش و پشیمانی در امان باشی . / شرح غرر الحکم جلد 4 صفحه 179";
}
if (ad==38) {
neveshteh=" شیطان گمراه کننده و نفس های به بدی فرمان دهنده ، آنان را فریفته آرزوها ساخت و راه را برای نافرمانی شان پرداخت ، به پیروز کردنشان وعده کرد ، آن گاه به آتششان درآورد . / نهج البلاغه حکمت 323 ";
}
if (ad==39) {
neveshteh="در راه خدا با ذستانتان جهاد کنید ، اگر نتوانستید به وسیله زبان و گفتار جهاد کنید ، و اگر قدرت و توان نداشتید پس با دل هایتان جهاد کنید . / بحارالانوار جلد 100 صفحه 49 ";
}
if (ad==40) {
neveshteh="نعمت خدا در خوشی ها بخشش و تفضل است ، و در سختی ها پاکیزه شدن از گناه . / تحف العقول 361";
}
if (ad==41) {
neveshteh="بهترین مردم کسی است که خود را وقف راه خدا کند ، با دشمنان خدا نبرد کند و در این نبرد ، خواهان مرگ یا کشته شدن باشد . / مستدرک الوسایل جلد 11 صفحه 17 ";
}
if (ad==42) {
neveshteh="مومن نیازمند سه خصلت است ؛ توفیقی از خداوند ، پندگویی از درون خویش و پذیرشی از آن کس که وی را نصیحت کند . / بحارالانوار جلد 78 صفحه 358 ";
}
if (ad==43) {
neveshteh="مردم زمان غیبت حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف که به امامت او ایمان داشته باشند و ظهورش را انتظار کشند ، بر مردم همه زمان ها برتری دارند . / منتخب الاثر 244 ";
}
if (ad==44) {
neveshteh=" حسین از من است و من از حسینم . هر که حسین را دوست بدارد خداوند دوستش دارد . حسین یکی از اسباط ( نوادگان ) است . / بحارالانوار جلد 43 صفحه 261 ";
}
if (ad==45) {
neveshteh="کسی که خرید و فروش می کند باید از پنج کار دوری جوید وگرنه نباید خرید و فروش کند ربا ، سوگند ، پوشاندن عیب کالا ، تعریف و تبلیغ در هنگام فروش و بدگویی از کالا در هنگام خرید آن . / بحارالانوار جلد 103 صفحه 95 ";
}
if (ad==46) {
neveshteh="صله رحم اعمال را پاک می گرداند ، و دارایی ها را فزونی می بخشد ، بلا را دور می گرداند ، حساب رسی ( در قیامت ) را آسان می کند و مرگ را به تاخیر می اندازد . / اصول کافی جلد 2 صفحه 150 ";
}
if (ad==47) {
neveshteh="روزه دل بهتر از روزه زبان است و روزه زبان بهتر از روزه شکم است . / شرح غرر الحکم جلد 4 صفحه 223 ";
}
if (ad==48) {
neveshteh=" یاد خداوند عز و جل عبادت است ، یاد من هم عبادت است ، یاد علی هم عبادت است ، و یاد امامان از نسل او نیز عبادت است . / الاختصاص 224";
}
if (ad==49) {
neveshteh="رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمود »» فرمودند در روز قیامت برای شیعیان من و شیعیان اهل بیت من که در دوستی ما خالص اند ، منبرهایی پیرامون عرش گذاشته می شود و خداوند عز و جل می فرماید ای بند گان من ! سوی من آیید تا کرامت خود را در میانتان پخش کنم ، چرا که شما در دنیا آزار دیدید . / عیون اخبار الرضا جلد 2 صفحه 60 ";
}
if (ad==50) {
neveshteh="شخص روزه دار در عبادت است گر چه در رختخوابش باشد ، مادامی که غیبت مسلمانی نکند . / بحارالانوار جلد 77 صفحه 150 ";
}
<!-- hadith Shiayan.ir -->
document.write('<center>');
document.write(''+ name +' '+ neveshteh +'');
<!-- SHIAPICS.ir -->
<!-- ShIAPICS.ir -->