درخواست ویرایش یه کد ساده (ممنون میشم)

سلام دوستان گلم

این کد حدیث تصادفی هست که من در سایتم قرار دادم,:sad:(دانلود فایل جاوا)

این کد حدیث تصادفی هست به صورت متحرک از سمت چپ به راست حرکت میکنه, برای مشاهده ی نمونه به وبلاگ مراجعه کنید.

میخواستم ازتون خواهش کنم کد رو طوری ویرایش کنید که نوشته ثابت باشه,:cry:

ممنون میشم

خدانگهدار

ali.png

آخرین ویرایش:

foranyone

Well-Known Member
برای درج حدیث در سایت می توانید از کد این وبسایت استفاده نمائید.

برای ثابت موندن : احتمالا کد ها داخل marquee نوشته شده ، که باید از داخل این تگ بیارین بیرون و marquee رو حذفش کنین

دوستان من کد رو ویرایش کردم و اون حالت درست شد, حالا میخوام رنگ فونت رو عوض کنم,

کسی میتونه کمکم کنه؟!

و یه خواهش دیگه اینکه کسی میتونه اون استایل بالای این صفحه رو به حدیث ها اعمال کنه؟!

اینم از کد:

<!-- SHIAPICS.ir -->
var how_many_ads = 50;
<!-- shiapics.ir -->
var now = new Date()
var sec = now.getSeconds()
var ad = sec % how_many_ads;
ad +=1;
<!-- shiapics.ir -->
if (ad==1) {

neveshteh="مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف از عترت من و از فرزندان فاطمه است . / بحار الأنوار جلد 38 صفحه 44";
name=" پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود »»";
}

if (ad==2) {
neveshteh="همانا سعادتمند( به معنای ) كامل و حقیقی كسی است كه امیرالمومنین علی علیه السلام را در دوران زندگی و پس از مرگش دوست داشته باشد ";
name="حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها فرمود »»";
}

if (ad==3) {
neveshteh=" چهار چيز است كه به هر كس داده شود خير دنيا و آخرت به او داده شده راستگويى ، امانتدارى ، حلال خورى و خوش اخلاقى / غررالحكم حکمت 2142";
name="امیرالمومنین علی علیه السلام فرمود »»";
}

if (ad==4) {
neveshteh="عاجزترین مردم كسی است كه نتواند دعا كند . / بحارالانوار جلد 93 صفحه 294 ";
name="امام حسین علیه السلام فرمود »»";
}

if (ad==5) {
neveshteh="خدا در روز قیامت نسبت به حساب بندگانش به اندازه عقلی که در دنیا به آنها داده است باریک بینی می کند . / اصول کافی جلد 1 صفحه 12";
name="امام محمد باقر علیه السلام فرمود »»";
}

if (ad==6) {
neveshteh="عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست ، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار خدا اندیشیدن است . / تحف العقول صفحه 448 ";
name="امام حسن عسگری علیه السلام فرمود »»";
}

if (ad==7) {
neveshteh="مهرورزی و دوستی با مردم ، نصف عقل است . / تحف العقول صفحه 425";
name="امام موسی کاظم علیه السلام فرمود »»";
}

if (ad==8) {
neveshteh="من آخرين جانشين پيامبر هستم ، و به وسيله من است كه خداوند بلا را از خاندان و شيعيانم دور مي سازد . / بحارالأنوار جلد 52 صفحه 30 ";
name="حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف";
}

if (ad==9) {
neveshteh=" به راستى كه دل در درون سينه بى قرار است و به دنبال حق مى ‏گردد و چون به آن رسيد ، آرام و قرار مى ‏گيرد . / اصول كافى جلد 2 صفحه 421 ";
name="امام جعفر صادق علیه السلام فرمود »»";
}

if (ad==10) {
neveshteh="سزاوار نیست مؤمن در مجلسی بنشیند كه در آن معصیت خدا می‌شود و او نمی‌تواند آن وضع را تغییر دهد . / بحارالأنوار جلد 71 صفحه 199 ";
}

if (ad==11) {
neveshteh="بحارالأنوار جلد 52 صفحه 2 / . همه خوبیها را در بریدن طمع از آنچه در دست مردم است دیدم";
name="امام سجاد علیه السلام فرمود »»";
}

if (ad==12) {
neveshteh="از همراهی و رفاقت با آدم شرور بپرهیز ،زیرا كه او مانند شمشیر برهنه است كه ظاهرش نیكو و اثرش زشت است . / مسندالامام الجواد صفحه 243 ";
name="امام جواد علیه السلام فرمود »»";
}

if (ad==13) {
neveshteh="بهترین چیزی را كه دوست دارید درباره شما بگویند ، درباره مردم بگویید . / بحارالانوار جلد 65 صفحه 152 ";
}

if (ad==14) {
neveshteh="از نشانه های عالم ، نقد سخن و اندیشه خود و آگاهی از نظرات مختلف است . / بحارالانوار جلد 78 صفحه 119";
name="امام حسین علیه السلام فرمود »»";
}

if (ad==15) {
neveshteh=" مردم ، دو گروهند دانشمند و دانش ‏اندوز و در غير اين دو ، خيرى نيست . / ";
name="پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود »»";
}

if (ad==16) {
neveshteh=" روز غدیر در آسمان مشهورتر از زمین است . / مصباح المجتهد صفحه 737";
name="امام رضا علیه السلام فرمود »»";
}

if (ad==17) {
neveshteh="خیری كه هیچ شری در آن نیست ، شكر بر نعمت و صبر بر مصیبت ناگوار است . / تحف العقول صفحه 237 ";
name=" امام حسن مجتبی علیه السلام فرمود »» ";
}

if (ad==18) {
neveshteh="بر در دوم بهشت نوشته شده ، هر چیز راهی دارد و راه رسیدن به شادمانی در آخرت ، چهار چیز است دست محبت بر سر یتیمان کشیدن ، و بر بیوگان مهربانی کردن ، و در رفع نیازهای مسلمانان کوشیدن و دل جویی از تهیدستان و مساکین ";
}

if (ad==19) {
neveshteh="نماز قلعه و دژ محکمی است که نمازگزار را از حملات شیطان نگاه می دارد . / غررالحکم صفحه 56 ";
}

if (ad==20) {
neveshteh="تعجب میكنم از كسانیكه در غذای جسم خود فكر میكنند ولی در امور معنوی و غذای جان خویش تفكر نمیكنند . / بحار الانوار جلد 1 صفحه 218";
name="امام حسن مجتبی علیه السلام فرمود »»";
}

if (ad==21) {
neveshteh="به احترام پدر و معلمت از جای برخیز هرچند فرمان روا باشی . / غررالحکم حکمت 2341 ";
}

if (ad==22) {
neveshteh="غیبت آن است كه درباره برادرت چیزى بگویى كه خداوند آن را پنهان كرده است . / میزان الحكمه حکمت ۱۵۵۱۰";
}

if (ad==23) {
neveshteh="توانگرى مومن در بى نیازى از مردم است . / بحارالانوار جلد ۷۸ صفحه ۳۶۴ ";
}

if (ad==25) {
neveshteh=" شیعیان ما را به زیارت قبر حسین بن علی علیه السلام فرمان دهید ؛ زیرا زیارت آن ، روزی را زیاد می کند ، عمر را دراز می گرداند و بدی ها را دور می سازد . / بحارالانوار جلد 101 صفحه 4";
}

if (ad==26) {
neveshteh="هر گاه در حال کسب و کار بودی و وقت نماز رسید ، کسب و کارت تو را از نماز باز ندارد . / بحارالانوار جلد 103 صفحه 100 ";
}

if (ad==27) {
neveshteh=" دوست خود را در حد اعتدال دوست بدار چرا که ممکن است روزي دشمنت گردد [ و نيز ] دشمنت را در همين حد دشمن دار زيرا ممکن است روزي دوست تو شود / بحارالانوار جلد 43 صفحه 306 ";
name="امام علی علیه السلام فرمود »»";
}

if (ad==28) {
neveshteh="امروز بر دهان های آنها مهر می نهیم و دست هایشان با ما سخن می گویند ، و پاهایشان بدانچه فراهم می ساختند گواهی می دهند . / سوره یس آیه 65";
name="قرآن کریم ";
}

if (ad==29) {
neveshteh="از نشانه های فروتنی این است که بر هر کس می گذری سلام کنی و در پایین مجلس بنشینی . / بحارالانوار جلد 78 صفحه 372 ";
name="امام حسن عسگری علیه السلام فرمود »»";
}

if (ad==30) {
neveshteh="ظلم قدم را می لغزاند و نعمت ها را سلب می کند و امت ها را به هلاکت می کشاند . / شرح غرر الحکم جلد 2 صفحه 36";
}

if (ad==31) {
neveshteh="آیه های قرآن گنجینه های دانش هستند . پس ، هر گاه گنجینه ای را گشودی ، شایسته است که در آن نظر افکنی . / بحارالانوار جلد 92 صفحه 216 ";
}

if (ad==32) {
neveshteh="غایت و هدف نهایی دین ، امر به معروف و نهی از منکر و اجرای حدود ( الهی ) است . / شرح غرر الحکم جلد 4 صفحه 374 ";
}

if (ad==33) {
neveshteh="هر کس از خدا پروا کند ، خدا همه چیز را از او بیمناک سازد ؛ و کسی که از خدا نترسد ، خداوند او را از هر چیزی هراسان خواهد ساخت . / بحارالانوار جلد 69 صفحه 406";
}

if (ad==34) {
neveshteh="خوشا مردی که فقیه در دین باشد ، اگر دیگران به وی محتاج شوند به آنان نفع رساند و اگر محتاج وی نباشند نفعش به خودش می رسد . / بحارالانوار جلد 1 صفحه 216";
}

if (ad==35) {
neveshteh="و از خدا و پیامبرش اطاعت کنید و با هم نزاع نکنید که سست شوید و مهابت شما از بین برود ، و صبر کنید که خدا با شکیبان است . / سوره انفال آیه 46 ";
name="قرآن کریم";
}

if (ad==36) {
neveshteh="کسی که شب قدر را ( با دعا و عبادت خدا ) زنده دارد ، گناهانش آمرزیده شود ، گر چه به عدد ستارگان آسمان و سنگینی کوهها و وزن دریاها باشد . / بحارالانوار جلد 98 صفحه 168 ";
}

if (ad==37) {
neveshteh="با خردمندان مشورت کن ، تا از لغزش و پشیمانی در امان باشی . / شرح غرر الحکم جلد 4 صفحه 179";
}

if (ad==38) {
neveshteh=" شیطان گمراه کننده و نفس های به بدی فرمان دهنده ، آنان را فریفته آرزوها ساخت و راه را برای نافرمانی شان پرداخت ، به پیروز کردنشان وعده کرد ، آن گاه به آتششان درآورد . / نهج البلاغه حکمت 323 ";
}

if (ad==39) {
neveshteh="در راه خدا با ذستانتان جهاد کنید ، اگر نتوانستید به وسیله زبان و گفتار جهاد کنید ، و اگر قدرت و توان نداشتید پس با دل هایتان جهاد کنید . / بحارالانوار جلد 100 صفحه 49 ";
}

if (ad==40) {
neveshteh="نعمت خدا در خوشی ها بخشش و تفضل است ، و در سختی ها پاکیزه شدن از گناه . / تحف العقول 361";
}

if (ad==41) {
neveshteh="بهترین مردم کسی است که خود را وقف راه خدا کند ، با دشمنان خدا نبرد کند و در این نبرد ، خواهان مرگ یا کشته شدن باشد . / مستدرک الوسایل جلد 11 صفحه 17 ";
}

if (ad==42) {
neveshteh="مومن نیازمند سه خصلت است ؛ توفیقی از خداوند ، پندگویی از درون خویش و پذیرشی از آن کس که وی را نصیحت کند . / بحارالانوار جلد 78 صفحه 358 ";
}

if (ad==43) {
neveshteh="مردم زمان غیبت حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف که به امامت او ایمان داشته باشند و ظهورش را انتظار کشند ، بر مردم همه زمان ها برتری دارند . / منتخب الاثر 244 ";
}

if (ad==44) {
neveshteh=" حسین از من است و من از حسینم . هر که حسین را دوست بدارد خداوند دوستش دارد . حسین یکی از اسباط ( نوادگان ) است . / بحارالانوار جلد 43 صفحه 261 ";
}

if (ad==45) {
neveshteh="کسی که خرید و فروش می کند باید از پنج کار دوری جوید وگرنه نباید خرید و فروش کند ربا ، سوگند ، پوشاندن عیب کالا ، تعریف و تبلیغ در هنگام فروش و بدگویی از کالا در هنگام خرید آن . / بحارالانوار جلد 103 صفحه 95 ";
}

if (ad==46) {
neveshteh="صله رحم اعمال را پاک می گرداند ، و دارایی ها را فزونی می بخشد ، بلا را دور می گرداند ، حساب رسی ( در قیامت ) را آسان می کند و مرگ را به تاخیر می اندازد . / اصول کافی جلد 2 صفحه 150 ";
}

if (ad==47) {
neveshteh="روزه دل بهتر از روزه زبان است و روزه زبان بهتر از روزه شکم است . / شرح غرر الحکم جلد 4 صفحه 223 ";
}

if (ad==48) {
neveshteh=" یاد خداوند عز و جل عبادت است ، یاد من هم عبادت است ، یاد علی هم عبادت است ، و یاد امامان از نسل او نیز عبادت است . / الاختصاص 224";
}

if (ad==49) {
neveshteh="رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمود »» فرمودند در روز قیامت برای شیعیان من و شیعیان اهل بیت من که در دوستی ما خالص اند ، منبرهایی پیرامون عرش گذاشته می شود و خداوند عز و جل می فرماید ای بند گان من ! سوی من آیید تا کرامت خود را در میانتان پخش کنم ، چرا که شما در دنیا آزار دیدید . / عیون اخبار الرضا جلد 2 صفحه 60 ";
}

if (ad==50) {
neveshteh="شخص روزه دار در عبادت است گر چه در رختخوابش باشد ، مادامی که غیبت مسلمانی نکند . / بحارالانوار جلد 77 صفحه 150 ";
}

<!-- hadith Shiayan.ir -->
document.write('<center>');
document.write(''+ name +'&nbsp;&nbsp;&nbsp;'+ neveshteh +'');

<!-- SHIAPICS.ir -->

<!-- ShIAPICS.ir -->

foranyone

Well-Known Member
توصیه میکنم کتاب آموزش html+css ویرایش 6 ام به بعد (انشارات ناقوس-نویسنده:الیزابیت کاسترو) رو تهیه کنید و بخونید.

به دنیای طراحی وب خوش آمدید

یا حسین!!!!

دوست گلم من فقط برای این کد یه کم کمک میخوام,

زیاد دوست ندارم حرفه ای ادامه بدم

ممنون میشم کمکم کنید

دوستان پست های متعددم رو بزارید پای عجله ای که دارم,

فقط میخوام بپرسم چطور میتونم رنگ حدیث رو عوض کنم!؟

جدیدترین ارسال ها

بالا