درخواست وي پي اس ، 512 تا 1024 مگ رم

websoft

Member
يه وي پي اس با 512 يا 768 و 1024 مگ رم نياز هست ، اجمالاً لينوكس با da ، آي پي هم از هلند باشه ، قيمت بديد و اينكه بشه يه مقداري از مزنه رو اسپانسري كار كنيم. ( هاستينگ ثبت شده باشه ، يكي دو روز بعد هم جمع نكنه بره ، چند تا نمونه هم بديد )

آخرین ویرایش:

kianonline

Member
يه وي پي اس با 512 يا 768 و 1024 مگ رم نياز هست ، اجمالاً لينوكس با da ، آي پي هم از هلند باشه ، قيمت بديد و اينكه بشه يه مقداري از مزنه رو اسپانسري كار كنيم. ( هاستينگ ثبت شده باشه ، يكي دو روز بعد هم جمع نكنه بره ، چند تا نمونه هم بديد )

با سلام و درود ،

اگر فقط مد نظرتان فقط رم بالا است و بیشتر رم مصرف دارید ، خوب میتونید یکی از پلان های پایین را بگیرید و رم خود را ارتقا دهید. اینجوری در هزینه صرفه جویی کردید. مثلا شرکت ما vps پلان 1 را 15000 تومان می دهد و رم 512 اضافه تر هم 15000 تومان ... که جمعا 30000 تومان... اما اگر پردازش و پهنای باند و... بالا نیاز است که قیمت آنها هم فرق میکند و بهتر است کلا پلان بالاتر بگیرید. در مورد بخشی از هزینه اسپانسری باشد: با اینکه اصولا ما اسپانسر نمی شویم... اما مشکلی نیست ، اما اگر ما شما را ساپورت کنیم ، ابتدا باید سایتتان را بررسی کنیم... و بعد در صورت تایید.... .

البته توصیه می کنم ، هر چه از اسپانسری دورتر شوید بهتر است ! ( البته فقط یک پیشنهاد بود و کلی اشاره کردم ) ... نمونه سرورهایی که پشتیبانی می کنیم هم ، اینجا ترجیحا نمی توانم اعلام کنم ، اما اگر در بخش پشتیبانیمان مطرح کنید ، حتما خدمتتان عرض خواهیم کرد. ( www.kianonline.net )

دوستان دیگر هم هستند که ان شا ا... شرکت خود را در این تاپیک معرفی می کنند.

پاینده باشید.

آخرین ویرایش:

websoft

Member
اتفاقا من خودم هم كرج هستم و به نظرم اينطوري بهتر هست ، ولي منتظر ديگر پاسخ ها هم هستم.

parsaserver

Active Member
به نام خدا سلام
شرکت ما ثبت شده هست/ با شما قرارداد رسمی بسته میشه / با مهر شرکت و امضای مدیر عامل
در بین پلان های سازمانی ما پلان های زیر موجود است

Guaranteed Memory 384MB
Hard Disk 25GB
Bandwidth 500GB
IP Addresses 2
VPS Panel (HyperVM) Yes
Setup Free

Monthly Price (Tooman) 35,500
=======================
Guaranteed Memory 512MB
Hard Disk 50GB
Bandwidth 800GB
IP Addresses 4
VPS Panel (HyperVM) Yes
Setup Free

Monthly Price (Tooman) 56,500

سایر پلان های ما : http://parsaserver.com/reseller.html

48 ساعت قبل خرید به شما تست رایگان می دهیم .

معرفی مشتریان طی پیعام خصوصی .

اسپانسری با مدیر سرور تماس بگیرید .

ایمیل من : [email protected]

آی دی من در یاهو : [email protected]

موفق و پیروز و سربلند باشید

آخرین ویرایش:

takhoster

Member
ما نیز وی پی اس آمریکا ارائه می دهیم :
رم : 1 گیگ اختصاصی 12 گیگ اشتراکی
سی پی یو : 3.4 دوال
هارد دیسک : 40 گیگابایت اختصاصی
پهنای باند : نامحدود تضمینی !
آی پی : 1 اختصاصی . 2 اشتراکی
بقیقه امکانات کامل / نامحدود
سرعت : 100 مگابایت در ثانیه

قیمت ماهیانه : 25000 تومان
لیسانس ها : سی پنل : 15000 تومان و lxadmin : رایگان ( تا 40 دامنه رایگان و در صورت بیشتر شدن اکانت هاست ها از 40 به بیشتر ماهیانه 10000 تومان )

سایت : www.takhoster.net
پشتیبانی : 09376879219
موفق باشید

vatanmusic

Well-Known Member
در خدمتم
اطالاعات دیگر مثل هارد و.. را اعلام کنید تا قیمت بدم خدمتتون

websoft

Member
هارد و غيره هم حداقل 10 گيگ و پهناي باند هم كه معلومه ديگه

جدیدترین ارسال ها

بالا