سلام میشه برای دانلود وبینارهای سری یک و دو جیسون ریان کمکم کنید هیچ جا پیداشون نمیکنم
black-death Member Dec 15, 2012 #1 سلام میشه برای دانلود وبینارهای سری یک و دو جیسون ریان کمکم کنید هیچ جا پیداشون نمیکنم
black-death Member Dec 16, 2012 #2 ککککککککککککککککککممممممممممممممممممممممممکککککککککککککککککککککککک
hamid_iranmann Member Dec 18, 2012 #3 +bump منم می خوام webinar 1 را ناقص دارم 2اش را هم نت را زیر و رو کردم نبود اگه کسی داره لطفا آپ کنه یا لینک بده please .............
+bump منم می خوام webinar 1 را ناقص دارم 2اش را هم نت را زیر و رو کردم نبود اگه کسی داره لطفا آپ کنه یا لینک بده please .............
black-death Member Dec 18, 2012 #6 دانلود شروع میشه اما درصدش جلو نمیره چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخرین ویرایش: Dec 18, 2012
rainbmaya Active Member Dec 18, 2012 #7 black-death گفت: دانلود شروع میشه اما درصدش جلو نمیره چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... داداش isp که ازش اینترنت گرفتی جلو تورنتو گرفته. مستقیمش کن و بعد بدانلود.
black-death گفت: دانلود شروع میشه اما درصدش جلو نمیره چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... داداش isp که ازش اینترنت گرفتی جلو تورنتو گرفته. مستقیمش کن و بعد بدانلود.
hamid_iranmann Member Dec 19, 2012 #9 نه ربطی یه isp فکر نمکنم داشته باشه seeder ها کم هستند یعنی کسایی که دارند دانلود می کنند کم هستند واسه همین سرعت ئانلود کمه
نه ربطی یه isp فکر نمکنم داشته باشه seeder ها کم هستند یعنی کسایی که دارند دانلود می کنند کم هستند واسه همین سرعت ئانلود کمه
rainbmaya Active Member Dec 19, 2012 #10 اول آره با لیچ البته تورنت لیچ هم پولی هست هم رایگان. دوم اینکه مخابرات و اکثر isp ها تورنتو بستن من هم همین مشکلو با تورنت دارم و اصلا نمیتونم تورنت کنم. بعضی از شیلت ر ش کن ها فقط تورنتو باز گذاشتن چون فشار زیادی روی سرورهاشون میاره.
اول آره با لیچ البته تورنت لیچ هم پولی هست هم رایگان. دوم اینکه مخابرات و اکثر isp ها تورنتو بستن من هم همین مشکلو با تورنت دارم و اصلا نمیتونم تورنت کنم. بعضی از شیلت ر ش کن ها فقط تورنتو باز گذاشتن چون فشار زیادی روی سرورهاشون میاره.