درخواست همكاري

alisalimi_ir

New Member
با سلام من دارم يه سايت در زمينه آموزش الكترونيك asp php java script html dhtml و ... درست ميكنم كه از نظر گرافيكي و ساخت teample هيچ مشكلي ندارم و بيشتر كار انجام شده فقط به چند نفر جهت همكاري در زمينه هاي فوق چه آموزش و چه كمك در ساخت يك وب حرفه ايي نيازمندم! امكانات خوبي نيز از قبيل 30 مگا بايت فضاي اختصاصي و ساب دومين اختصاصي و ... هم خواهيم داد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با آي دي websazangroup در سايت ياهو ارتباط برقرار كنيد با تشكر :arrow:

saman_sweden

Active Member
alisalimi_ir گفت:
با سلام من دارم يه سايت در زمينه آموزش الكترونيك asp php java script html dhtml و ... درست ميكنم كه از نظر گرافيكي و ساخت teample هيچ مشكلي ندارم و بيشتر كار انجام شده فقط به چند نفر جهت همكاري در زمينه هاي فوق چه آموزش و چه كمك در ساخت يك وب حرفه ايي نيازمندم! امكانات خوبي نيز از قبيل 30 مگا بايت فضاي اختصاصي و ساب دومين اختصاصي و ... هم خواهيم داد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با آي دي websazangroup در سايت ياهو ارتباط برقرار كنيد با تشكر :arrow:
در همه موارد بالا كه نوشته اي من اطلاعات و دانش كافي دارم نه فضاميخواهم و نه دامين
پول چقدر ميدهي ساعتي البته به دلار
ساعتي 30 دلار ميتوني بدي

amirnezhad

Member
alisalimi_ir گفت:
.... جهت كسب اطلاعات بيشتر با آي دي websazangroup در سايت ياهو ارتباط برقرار كنيد با تشكر :arrow:

آقا اين ID كه هميشه offline است و به PMها هم جواب نميده!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا