درخواست همكاري...

force

Member
سلام :
به دوستاي عزيز مجيد آنلايني....
شركتي كه يكي از دوستان من اونجا مشغول به كاره در حال ساختن يك تيزر برا خودشون هستن...
فيلم برداري هاش انجام شده ... قسمت هاي دو بعدي هم همينطور ... ولي قسمت هاي سه بعدي مونده ... و الان نياز به يه سه بعدي كار حرفه اي دارن ... هزينه خوبي هم پرداخت ميكنن ... به من پيشنهاد دادن ولي من الان خودم كارم جوريه كه ... يك روز در ميان صبح تا شب دانشگاهم ... يك روز در ميان هم سركارم ...اين شد كه گفتم با دوستاي مجيد آنلايني عزيزم در ميان بزارم...چون از همه جا مطمئن تره ...
از دوستاي عزيزي كه توانايي ساختن يه كار 3d حرفه اي رو دارن...خواهش ميكنم پ.خ بدن ... تا من باهاشون تماس بگيرم(تلفن بدين) و به شركت معرفيشون كنم .
داستان از اين قراره كه يه قطار رو ريل حركت ميكنه و چند تا كار انجام ميده...حالا دقيقشو تو خود شركت كامل براي شخص ميگن ...
من منتظرم.....پ.خ.....
در آخر هم عذر ميخوام تو بخش كاريابي پيغام ندادم .... چون معمولا حرفه اي ها اونجا سر نميزنن...
با آرزوي موفقيت روز افزون.........................................................................................رامين.....

سلام من با گروهم میتونم با شما همکاری کنم در صورتی که مایل بودید با من تماس بگیری تا در این مورد و نحوه کار با هم صحبت کنبم
0913*****

ویرایش شد..
Sherlock_Holmes

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جدیدترین ارسال ها

بالا