درخواست هاست پشتیبان

alirezakamani

New Member
سلام . من سایتی نرم افزاری دارم که میخوام از اطلاعاتش در حدود 20 گیگ هست پشتیبان داشته باشم . اگر هاستینگی این کار رو میکنه لطفا همینجا قیمت ماهانه بده
متشکرم

سلام دوست عزیز من پیشنهاد میکنم چون حجم بالایی در خواست کردین
یه سرور مجازی بگیرید
اگه بخواهید من سرور مجازی می دم ماهیانه 30.000 تومان :green:3
تمامی امکانات نامحدود به جز پهانی باند که 1 ترابایت ماهانه
Cpu:4*1.8
Ram:512 to 1024 MB
همین

آخرین ویرایش:

j_tmec

New Member
سلام
در خدمتیم.
www.hostpardaz.com
البته اگر در ماه یک بار انتقال اطلاعات داشته باشید میتونیم ماهانه 16000 هم محاسبه بکنیم.

alirezakamani

New Member
من میخوام اطلاعاتم روی سروری باشه بدون استفاده از اونها و بدون استفاده از پهنای باند
در واقع میخوام هر موقع خواستم مجددا سایتم رو راه بندازم از فایلها استفاده کنم . یا روی همون سرور یا روی سرور دیگه .

من میخوام اطلاعاتم روی سروری باشه بدون استفاده از اونها و بدون استفاده از پهنای باند
در واقع میخوام هر موقع خواستم مجددا سایتم رو راه بندازم از فایلها استفاده کنم . یا روی همون سرور یا روی سرور دیگه .

معمولا بک آپ را روی سرور دیگه قرار می دهند که به هر دلیلی این سروری که روش هستید
اشکالی پیش آمد شما به سرور بک آپ خودتون دست رسی داشته باشید و سریعا اقدام فرمایید :cool:

آخرین ویرایش:

parsaserver

Active Member
اگر هنوز سرویس فوق را تهیه نکرده باشید می تونم 20 گیگ فضای لینوکس با 800 گیگ پهنای باند ماهانه
با بقیه امکانات همه نامحدود + سی پانل آخرین نسخه رو ماهانه 10 هزار تومان و سالانه 88 هزار تومان در اختیار شما
قرار دهم . با 7 روز تست رایگان
آی دی من در یاهو : parsaserver
با امکان عقد قرارداد رسمی
موفق باشید

سلام . من سایتی نرم افزاری دارم که میخوام از اطلاعاتش در حدود 20 گیگ هست پشتیبان داشته باشم . اگر هاستینگی این کار رو میکنه لطفا همینجا قیمت ماهانه بده
متشکرم

namin72

Member
در صورتي كه هاستينگ را هنوز خريداري نكرده ايد مي تونم اين پيشنهاد رو بدم. من پلان 20 گيگابايت نمي تونم بهتونم بدم ولي بهتون يك پلان 50 گيگابايت مي دم با پهناي باند 5000 گيگابايت به قيمت ساليانه 45000 تومان.
www.nami-net.com
[email protected]

جدیدترین ارسال ها

بالا