درخواست هاست ، پرسرعت و نامحدود و ارزان

mr.oam777

New Member
سلام به همه دوستان.
من یه هاست میخوام برای بخش های زیر :

تالار گفتمان

شبکه اجتماعی

چت روم

آپلود سنتر ( فقط عکس )

بازی آنلاین

و ...

اگه با مشخصات زیر کسی هاست سراغ داره خوشحال میشم با هم همکاری کنیم :

1 . فضا نامحدود
2 . پهنای باند نامحدود
3 . ایمیل و ساب دامنه و سایر امکانات نامحدود
4 . حتما Cpanel باشه
5 . اگه وارز بود که خوبه اگه هم نبود زیاد مهم نیست
6 . قیمت از 50 تومان تا 120 تومان مشکلی ندارم سالیانه

منتظر پیاماتون هستم : [email protected] یا سایت : www.051iha.ir منتظر هستم .

---

Active Member
با شرایطی که شما قرار دادید من فکر نمیکنم توی این رکود اقتصادی هاستینگ کسی بتونه میزبان شما باشه
البته به جز افراد کاملا تازه کار

ترافیک ماهیانه : نامحدود
سی پنل (Cpanel)
وب سرور لایت اسپید( Litespeed web server )
پایگاه داده ( database ) اضافه کردن دامین و پارک دامنه : نامحدود
سایر امکانات : نامحدود
پشتیبانی از کلیه سیستم های مدیریت محتوا

کد:
http://user.ertebat7.ir/cart.php
یاهو ای دی : ertebat2002

nimafire

find / -name Support > u
سلام
دوست عزیز همانطور که میدانید مشکلات تحریم شدیدا گریبان هاست فروشان ارزان و ... را گرفته و شاهد مشکلات زیادی برای کاربران بوده ام.
میتوانم از شرکت خارجی برای شما سرویس تهیه کنم و در اختیار شما بگذارم که مشکلی نداشته باشید به همراه امکانات مناسب
مایل بودید با بخش فروش ما در ارتباط باشید

www.afaghhosting.net

pasargadteam

Active Member
سلام به همه دوستان.
من یه هاست میخوام برای بخش های زیر :
تالار گفتمان
شبکه اجتماعی
چت روم
آپلود سنتر ( فقط عکس )
بازی آنلاین
و ...
اگه با مشخصات زیر کسی هاست سراغ داره خوشحال میشم با هم همکاری کنیم :
1 . فضا نامحدود
2 . پهنای باند نامحدود
3 . ایمیل و ساب دامنه و سایر امکانات نامحدود
4 . حتما Cpanel باشه
5 . اگه وارز بود که خوبه اگه هم نبود زیاد مهم نیست
6 . قیمت از 50 تومان تا 120 تومان مشکلی ندارم سالیانه
منتظر پیاماتون هستم : [email protected] یا سایت : www.051iha.ir منتظر هستم .

با سلام و درود بیکران

خدمت شما باید عرض کنم که علاوه بر صحبت های دوست گرامی و عزیزم نیما خان, باید چند نکته رو عرض کنم:
یکم- اکثر دیتاسنترها که به ما میزبانان سرویس ارائه میدهند اعلام پهنای باند نامحدود میکنند, به طور مثال هتزنر از آلمان. با این حال داخل پانل زده شده با 10ترابایت و بعد از اون هزینه رو از ما دریافت خواهند کرد. بنابراین چیزی به نام هاست نامحدود و پهنای باند نامحدود وجود نداره. داخل پانل میزبانی WHM/CPanel گزینه ای وجود داره که امکان این رو میده که مقدار این دو را نامحدود انتخاب کنید اما در کل نامحدود نیست. اگر شرکتی اعلام کرده که هارد نامحدود داره به ما هم نشان بدید تا برای سرور خریداری کنیم. دنیا در نهایت محدود است و هیچ چیز درونش نامحدود نیست. هر چیز دوره ای دارد. میزبانانی با عنوان سرویس نامحدود فعالیت میکنند اما بسته به فعالیتتون با شما برخورد میکنند یعنی بیش از حد استفاده داشته باشید بهتون ایمیل میزنند که از منابع سرور زیاد استفاده میکنید و قوانین بین المللی هم هست که کسی بیش از حد استفاده کند سایت بسته می شود. پس به فکر اینکه یک هاست نامحدود میگیرم و نیاز نیست سرور بخرم رو از سرتون بیرون کنید.
دوم- اینکه با توجه به این گزینه هایی که میخواهید راه اندازی کنید شاید خوشبینانه تا یک سال بتونند شما رو پشتیبانی کنند اما قطعاً سال دوم به سرور نیاز خواهید داشت چرا که هر کدام از این ها منابع زیادی رو به مرور استفاده خواهند کرد و روی یک میزبانی اشتراکی برای شما مناسب نخواهد بود. پیشنهادی که دارم اینه که از یک سرور مجازی استفاده کنید بهتره تا به مرور به سمت یک سرور اختصاصی بروید. داشتن یک سرور اختصاصی به مراتب برای شما در اوایل کار نامناسب است چرا که هزینه های آن با توجه به قیمت دلار سرسام آور است. مثلاً سرور ما حدود 250 یا 270 نهایت کل مخارجش بود اکنون که گرون شده حدود 750 تومانی هزینه میکنیم. و این خودش واقعاً کمر شکن شده برای ما.
موفق و سربلند باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا