درخواست هاستينگ با اين امكانات :

EHSANRF

Member
با سلام

جهت افتتاح سايت به بزرگي سايت هاي نرم افزاري روز ايران به يك هاستينگ قوي و مطمئن نيازمنديم
شايد شما سايتهاي پي سي دانلود و پي سي ورلد را ديده باشيد.

ما نيز ميخواهيم چنين سايتي راه اندازي كنيم.

اولين چيزي كه مهم است : سيستم مديريت فارسي كه شبيه به يكي از موارد بالا باشد.
دومين مساله حتماً تالار گفتمان فارسي داشته باشد.
سومين مساله داراي پاسخگويي 100% و سرعت و كيفيت و پهناي باند كافي باشد.

براي ما فعلاً در حد 200 تا 500 مگابايت فضا كافيست.

منتظر پيشنهادات شما هستم

با تشكر

mamoolhacker

Active Member
میتونید از سرویس های ما استفاده کنید
تمام سیستم های خواسته شده به طور راگان براتون نصب میشه
میتونید در مورد سابقه و کیفیتمون هم از مشتریانمون سوال کنید
موفق باشید .
وبسایت : www.globat.ir

A-750

Active Member
منم میتونم بهتون کمک کنم پیام خصوصی بدید یا با میل و آیدی تماس بگیرید
Yahoo ID:etemadhost
mail : [email protected]

هاست لینوکسی را با سی پنل
و هاست ویندوزی رو با پلسک بهتون میدیم

قیمت و مشخصات : توافقی :D

تماس بگیرید...

آخرین ویرایش:

I.NoBody

Active Member
با سلام

جهت افتتاح سايت به بزرگي سايت هاي نرم افزاري روز ايران به يك هاستينگ قوي و مطمئن نيازمنديم
شايد شما سايتهاي پي سي دانلود و پي سي ورلد را ديده باشيد.

ما نيز ميخواهيم چنين سايتي راه اندازي كنيم.

اولين چيزي كه مهم است : سيستم مديريت فارسي كه شبيه به يكي از موارد بالا باشد.
دومين مساله حتماً تالار گفتمان فارسي داشته باشد.
سومين مساله داراي پاسخگويي 100% و سرعت و كيفيت و پهناي باند كافي باشد.

براي ما فعلاً در حد 200 تا 500 مگابايت فضا كافيست.

منتظر پيشنهادات شما هستم

با تشكر
این فضا برای استفاده مورد نظر شما، حتی در ابتدای کار خیلی کم هست.
شاید شما نخواید فایل های دانلودیتون رو روی هاست خودتون قرار بدید، ولی نوشتن مطالب مربوط به نرم افزارها و راه اندازی فاروم با توجه به سیستم هایی که شما می خواید، به دلیل نیاز به آپلود تصاویر و فایل های دیگه، نیاز به فضای بیشتری داره . اگر هم اینها رو نخواید روی هاست خودتون آپلود کنید، کارتون سخت میشه.

A-750

Active Member
در مورد سیستم مدیریت محتوا ما میتونیم فروم شما رو با نرم افزار های رایگان یا پولی و همچنین سیستم های مدیریت محتوا مختلف رو براتون نصب خواهیم کرد

irlogo

Active Member
plan_5gig.gif
plan_10gig.gif
plan_30gig.gif
plan_60gig.gif
plan_100gig.gif

موقعیت سرور : Canada
دیتا سنتر : دیتا سنتر iWeb با قطعات سخت افزاری Cisco
سیستم عامل : لینوکس CentOS
امنیت : تعریف دسترسی های مجاز ، جلوگیری از حملات خرابکارانه ، آخرین نسخه برنامه های Firewall ، از کار انداختن پورت های بلااستفاده ، Firewall سخت افزاری
امکانات عمومی : دسترسی 24 ساعته در 7 روز هفته به کنترل پنل cPanel و PanelBox، ثبت در موتورهای جستجو ، نصب برنامه ها و اسکریپت های مفید (انجمن ، پرتالهای آماده ، سیستم چت ، سیستم تماس با ما و ...)
امکانات فنی : امکان مدیریت فایلها بصورت آنلاین با File Manager بسیار قوی و امکانات فوق العاده ، امکان Zip/Unzip کردن فایلها بر روی سرور ، بی نهایت ساب دومین (subdomain.yourdomain.com) ، IP اختصاصی (در صورت درخواست) ، Virtual Directory، URL Forwarding، FrontPage Extension، دسترسی 24 ساعته در 7 روز هفته به سرور FTP، Anonymous FTP، تعریف صفحات خطا، Indexing Services، Trace tool، امکان قرار دادن کلمه عبور بر روی شاخه مورد نظر، MIME Types، Cron Jobs
زبانهای برنامه نویسی : پشتیبانی از زبان PHP 5 به همراه Zend و کامپوننت های رایج آن از جمله GD و Pear و Pecl ، Server Side Includes، Perl
ایمیل : بی نهایت اکانت ایمیل ، بی نهایت آدس ایمیل ، POP3/SMTP/IMAP4/LDAP3، Catch All Email، امکان جلوگیری از ایمیل های ناخواسته و Spam، Email Forwarding، Domain email forwarding، پاسخ خودکار به ایمیلها، دسترسی 24 ساعت در 7 روز هفته به ایمیلها بصورت آنلاین ، دریافت و ارسال ایمیل های HTML، دریافت و ارسال ایمیل های فارسی، غلط یاب اتوماتیک، دفترچه آدرس ایمیل، تقویم و تنظیم رخدادها، تعیین شاخه برای ایمیل های افراد مختلف
بانک اطلاعاتی : PostgreSQL, phpPgAdmin, MySQL 5.0.51a-community، phpMyAdmin
آمار سنجی : نمایش آمار کامل از جمله تعداد بازدید روزانه ماهانه سالانه ، تعداد دفعات مشاهده صفحات بصورت ساعتی ، روزانه ، ماهانه ، سالانه / نمایش سایتهای لینک داده به سایت شما / نمایش کلمات جستجو شده در موتور های جسجتو / نمایش خطاهایی که کاربر با آنها مواجه شده است و ... بصورت نمودار های گرافیکی یا متنی ، Raw Log Access، گزارش میزان فضا استفاده شده در هر شاخه
بک آپ: خودکار و بصورت روزانه / هفتگی / ماهانه ، امکان دانلود بک آپ کل سایت و بازگرداندن آن توسط مدیر سایت
آپ تایم: 24 ساعته در تمامی ساعات و ثانیه های روز و سال توسط تکنولوژی Zero downtime architecture elements

سفارش دهید

آخرین ویرایش:

bitaraf

Member
دوستان همه در حال فروش هاست هستند
سایتی مثل پی سی دانلود
دارای سرور اختصاصی هست نه هاست
در ضمن شما سایت دانلود که می خواهید راه بندازید
می خواهید لینک مستقیم باشه ؟
یعنی اگه رو دانلود کلیک کرد شروع کنه دانلود ؟
یا غیر مستقیم لینک بشه به رپید شیر ؟

اگه مستقیم نیست برای شروع هاست ساده هم جواب گو هست
و می شید مثل هزاران سایت دانلود که هست
اگه مستقیم هست می تونید پیشرفت کنید

سایت هایی که ذکر کردی سی ام اس حاضری نیستند یا اگه هم هستند تغییرات امنیتی زیادی رو اونها داده و به خصوص امکاناتی زیاد

باز هم اگه سوالی داشتی بپرس

EHSANRF

Member
فقط يك نكته! كساني كه ميتونن قالب طراحي كنند . لطفا پي.ام بدن واسه سايتهاي دانلود با ام.تي يا وردپرس

ضمناً سرويس هاي PersianServices چطور هست؟ آيا كسي گرفته؟

EHSANRF

Member
با سلام دوباره

من روي چند هاست شك دارم ( براي انتخاب )

1- هاستينگ پشتيبان ( 5 گيگ + 2 فلش ديسك 2 گيگابايتي + تمامي امكاناتي كه توي سايتشون هست ) فقط 45 تومن!
2- هاستينگ اعتمادهاست ( كه هنوز سايت رسمي ندارند و نوشته در دست طراحي ولي ساپورت عالي دارند و خودم باهاشون گفتگو كردم ولي چون سايت ندارن شك دارم!
3- هاستينگ پرشين سرويسز كه ده روزه براشون ايميل فرستادم ولي هنوز جوابم رو ندادن!

bootable

Member
من هم در خدمت شما هستم
با امكانات:
1- طراحي قالب اختصاصي براي WP و MT
2- پشتيباني كامل در 24 ساعت روز توسط تيم پشتيباني از طريق تلفن، چت، فاكس و ايميل
3- تضمين امنيت بالا
4- پذيرش سايت به عنوان سايت اسپانسر شده در صورت فعاليت بالاي سايت

www.websuite.ir
ياهو آيدي: ha.bootable

جدیدترین ارسال ها

بالا