درخواست نوشتن جواب 3 سوال الگوریتم ساده،برای درس ویژوال بیسیک

cheshmak816

New Member
سلام خدمت دوستان
من تازه وارد رشته ی کامپیوتر شدم و ترم 1 هستم و هنوز آشنایی با برنامه نویسی ندارم
حالا استادمون 3 تا سوال داده تا الگوریتمش رو بنویسم
ممنون میشم واسم بنویسید
فکر نمیکنم وقتتون رو بگیره

1- الگوریتمی طراحی نمایید که تعداد روز های ماه را در ورودی دریافت کرده،سپس مقدار آن را بر حسب ساعت،دقیقه،ثانیه محاسبه و چاپ کند
2- الگوریتمی طراحی کنید که با اجرای آن 3 عدد l,n,m از ورودی دریافت کرده،سپس کوچکترین آن ها را مشخص و چاپ کند
3- الگوریتمی بنویسید که اعداد طبیعی کوچکتر از 50 را نمایش دهد

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزیز
اولا توصیه اکید میکنم اگه قصد دارید رشته کامپیوتر و برنامه نویسی رو ادامه بدید الگوریتم نویسی رو به طور کامل یاد بگیرید و تمرین کنید و تمرین کنید و تمرین کنید. در غیر اینصورت برنامه نویس موفقی نخواهید شد.

اما درباره سوالتون با کمی تفکر درمورد روش اجرای برنامه میشه الگوریتمهای مختلفی نوشت:

1- الگوریتمی طراحی نمایید که تعداد روز های ماه را در ورودی دریافت کرده،سپس مقدار آن را بر حسب ساعت،دقیقه،ثانیه محاسبه و چاپ کند

الگوریتم من:
1- شروع.
2- Day را بگیر. // توضیح: مقدار Day در اینجا تعداد روز موردنظر است.
3- Day را ضرب در 24 کن و بریز در H. // توضیح: متغیر H در اینجا جمع ساعات موردنظر است.
4- H را ضرب در 60 کن و بریز در M . // توضیح: متغیر M در اینجا جمع دقیقه های موردنظر است.
5- M را ضرب در 60 کن و بریز در S . // توضیح: متغیر S در اینجا جمع ثانیه های موردنظر است.
6- H و M و S را چاپ کن.
7- پایان.

2- الگوریتمی طراحی کنید که با اجرای آن 3 عدد l,n,m از ورودی دریافت کرده،سپس کوچکترین آن ها را مشخص و چاپ کند

الگوریتم من:
1- شروع.
2- l و n و m را بگیر.
3- اگر l<n سپس l را بریز در z وگرنه n را بریز در z
4- اگر z>m بود سپس m را بریز در z
5- z را چاپ کن. // توضیح: متغیر z در اینجا کوچکترین عدد بین سه عدد بالا خواهد بود.
6- پایان.

3- الگوریتمی بنویسید که اعداد طبیعی کوچکتر از 50 را نمایش دهد

الگوریتم من:
1- شروع.
2- 1 را بریز در a
3- a را چاپ کن
4- اگر a<49 سپس a + 1 را بریز در a و برو به مرحله 3. // توضیح: در اینجا یک حلقه ایجاد کردیم که به ازای هربار چرخش یک واحد به a اضافه شده و تا زمانی که a کوچکتر از 50 باشد a چاپ می شود.
5- پایان.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا