درخواست: نمیدونم اسمش چیه!!!

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
سلام

اگه طرح دودش رو داشته باشی :
یه لایه بالای لایه تصویر قرار میدی و بعد با رنگی که می خوای صفحه رو رنگ میکنی .
به طوری که تصویر دیگه دیده نشه . و مد لایه بالا رو روی color قرار بده .
همین
اگه هم طرح دود رو نداشته باشی ابتا باید طراحیش کنی که طبیعی در آوردنش سخته بعدم ...

attachment.php

پیوست ها

• a.jpg
    a.jpg
    151.1 کیلوبایت · بازدیدها: 45
آخرین ویرایش:

hoceyn

Active Member
دوستان چطور میشه جلوه ویژه ای با این طرح زد؟ مثل ویدئو کلیپ آرش که فکر کنم همه دیدن. مطمئنا از دود فیلم نگرفتتن بعد روش blend کنن. اگه می دونید چجوریه راهنمایی کنید.

R@iny

New Member
نه عزیزان منظروم خود دودش هست. مطمئننا دودش رو رو با فوتوشاپ در نمیارن چون توی تلوزیون دیدم که از همین دود های رنگی توی بعضی از تیزر ها میذارن و دود ها حرکت دارند یعنی یک عکس ثابت نیستند.

MOSTAFA

کاربر فعال
اون دود ها اغلب براش هستند که توی نت هم زیاد هست، یا این که تصاویر استوک هستند که با دوربین هایی با کیفیت بالا و تحت شرایط نورپردازی خاصی گرفته میشن! البته میشه با فیلتر های فوتوشاپ دود رو به صورت مصنوعی درست کرد، اما خوب هم کیفیت این عکس ها رو نداره و هم وقت گیره

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
برای ایجاد دود در فتوشاپ بیشتر از تصاویر اماده که بعضا یسری هم تبدیل به براش شدن استفاده میشه
هم به صرفه تره و هم طبیعی تر
تا جایی که من میدونم پلاگینی برای تولید دود نداریم در فتوشاپ نداریم

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
برای کار هایی مثه کلیپ آرش که تک فریم نیست از فیلم برداری توی استیو های خواص ( که از مد افتادس ) یا نرم افزار های شبیه ساز مثه هودینی ( اسم فامیله منم گودینی :green: ) استفاده میشه
Houdini یکی از قوی ترین نرم افزار های شبیه ساره که این قبیل کار ها رو باهاش انجام میدن مثه ذرات گرد و غبار فیلم 2012 و ...

یه نمونه کار شبیه ساز که با این نرم افزار ساخته شده رو پیوست کردم ( البته شبیه ساز آب و رند نهایی هم نیست تو محیط خود نم افزار )

اگه هم خوشتون اومد و خواستین کار کنین تو تالار سینما 4دی ، امین 4دی رو خفت کنید چون منم شاگرد اونم

پیوست ها

• 24710541-Segment1(00-01-03-00-01-13).rar
    1.5 مگایابت · بازدیدها: 1

shanbeh

New Member
می تونین در مورد کاربرد ماسک بهم کمک کنین؟
ممنون خیلی خوبین

جدیدترین ارسال ها

بالا