درخواست نرم افزار

irsalam

Member
سلام به همه
هركسي كه مي تونه به من لينك يك نرم افزار پيشرفته كتابداري تو مايه هاي BookCat به من معرفي كنه اين كار انجام بده ممنون مي شم البته لينكشو با كركش معرفي كنيد

اگر هم كسي لينك دانلود كرك نرم افازر BookCat ورژن 8.22 رو داره (البته اصليشو) داره بده تا ما دانلود كنيم ذله شديم از بس گشتيم كركشو رو دانلود كردم ولي تا 40 تا كتاب بيشتر جواب نمي ده

ممنون مي شم كمك كنيد

irsalam

Member
[SHOULI];611405 گفت:
سلام :
این کرک :> FNProgramvare BookCat .8.22

DOWNLOAD

این صفحه هم همینه اگه با لینک بالا مشکل داری ...
http://www.cracksdata.com/get.php?id=263198

دوست عزيز اول از شما ممنونم ولي لينكي كه گذاشتي خرابه و جواب نمي ده ولي من از مضمون داخلش فهميدم كه اون رو دارم و فكر نكنم با اون باز بشه چون من هرچي كرك مال اين نرم افزار بوده دانلود كردم و هيچ كدوم از 40 تا كتاب بيشتر جواب نيم ده
اگه يك كرك ديگه داري آدرسشو بده و يا اگه نرم افزاري در حد Book Cat سراغ داري آدرسشو بده البته با كركش ممنون مي شم

arbita2

New Member
مي خواستم از شما بپرسم كه چگونه ميتوان در برنامه كورل متني را كه تايپ كرده ايم قبل از چاپ اندازه دور هر حرف اندازه گرفت براي مثال شما در كورل حرف "س" را تايپ كرده ايد و مي خواهيد بدانيد كه اگر سرتاسر اين حرف را دور بزنيد در اندازه واقعي چاپ چند سانتي متر ميشود براي درك بهتر مثلا يك حرف "س" را در نظر بگيريد كه توي آن خالي است و دور آن يك سيم است اگر ما سيم را كه به صورت منحني هايي تودرتو است باز كنيم و به صورت يك سيم راست درآوريم طول آن چقدر مي شود لطفا بفرماييد كه اگ اين كار با نرم افزار ديگري هم به هر صورت قابل انجام است ( مانند فري هند يا هر نرم افزار جانبي ديگر ) بنده را در اين راه ياري كنيد كه مشكلات كاري ام را حل كن

EMIRATES

Active Member
لطفا توی تاپیک جدید بگید!

ببخشید الآن این چه ربطی به نرم افزار BootCat داشت؟
لطفا اگه میشه تو یه تاپیک جدید بگید! باتشکر
مي خواستم از شما بپرسم كه چگونه ميتوان در برنامه كورل متني را كه تايپ كرده ايم قبل از چاپ اندازه دور هر حرف اندازه گرفت براي مثال شما در كورل حرف "س" را تايپ كرده ايد و مي خواهيد بدانيد كه اگر سرتاسر اين حرف را دور بزنيد در اندازه واقعي چاپ چند سانتي متر ميشود براي درك بهتر مثلا يك حرف "س" را در نظر بگيريد كه توي آن خالي است و دور آن يك سيم است اگر ما سيم را كه به صورت منحني هايي تودرتو است باز كنيم و به صورت يك سيم راست درآوريم طول آن چقدر مي شود لطفا بفرماييد كه اگ اين كار با نرم افزار ديگري هم به هر صورت قابل انجام است ( مانند فري هند يا هر نرم افزار جانبي ديگر ) بنده را در اين راه ياري كنيد كه مشكلات كاري ام را حل كن

جدیدترین ارسال ها

بالا