درخواست نرم افزار تبدیل گفتار به نوشتار با تایپ فارسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sigma099

New Member
سلاممن لینک دانلود نرم افزار تبدیل گفتار به نوشتار با تایپ فارسی رو میخوام .اخه من از یه سایت این نرم افزار رو خریدم ولی فقط انگلیسی تایپ میکنه .ممنونم

EMIRATES

Active Member
با سلام

دوست عزیز این برنامه کمیاب هست.

ولی اگه کمک Visual Basic بلد باشید میتونید بنویسیدش.

استادم این برنامه رو نوشت و حدود 1 ملیون به مجلس فروخت.

با تشکر.

mohammad_87

New Member
تايپ انگليسي

آقا همين نرم افزار كه ميگي انگليسي تايپ ميكنه اسمش چيه خوب كار ميكنه؟اگه ميتوني بذارش.ممنون ميشم...:rose:

feryal

New Member
سلام.اگه ابن برنامه تايپ فارسي يه ادم خيرخواه بذاره كلي حال داده.اخه قيمتش 2500000تومنه.خيلي گرونه.من كه توان خريدشو ندارم.

MDP

Well-Known Member
دوستان عزیز این نرم افزار ها به دلیل اینکه در داخل تولید می شوند و کپی رایت هم دارند اجازه پخشش در سایت مجید آنلاین نیست.

اگه هم پیدا کرد کسی لطفا اینجا نزاره لینکشو چون سایت فیلتر و یا جریمه می شود.

در ضمن اگه لازم دارید نرم افزار رو بخریدش و اگه هم نه سعی در دزدی نرم افزار نکنید چون شرعا حرام است.:rose:

rezajoon2500

New Member
سلام
اگه مایلی صحبت کنی کامپیوتر خودش تایپ کنه هیچ نیازی به خرید نرم افزار نیست!!!
اگه افیس 2003 نصب کنی همین قابلیت را داره!
کافیه تو یکی از برنامه ها مثل ورد از منوی تولز گزینه اسپیچ را انتخاب کنی و مراحل را تا آخر ادامه بدی
بدش هر چی بگی تایپ میکنه البته فقط انگلیسی.
حتی گزینه ای هم داره که میتونی منو ها روهم بازکنی
می دونی چرا اینا را نوشتم؟

آخه خودم یک سی دی گفتار به نوشتارخریدم همین کارها را میکرد که ورد انجام میده!!!!
خیلی ....نم سوخت

Ario1

New Member
سلام.اگه ابن برنامه تايپ فارسي يه ادم خيرخواه بذاره كلي حال داده.اخه قيمتش 2500000تومنه.خيلي گرونه.من كه توان خريدشو ندارم.

سلام دوست عزيز، اگه بدوني واسه نوشتن و طراحي همچين نرم افزاري چه قدر زحمت كشيده شده و چقدر وقت برده هيچوقت دنبال نسخه رايگانش نمي گردين. البته منظور من كل نرم افزارهاست . چه توليد داخل چه بيرون
موفق باشيد

erfan-p

New Member
سلام
شما دوستان عزیز می تونین این نرم افزار رو از وبلاگ من یعنی " bt-fd.blogfa.com " دانلود کنید .
امیدوارم از این نرم افزار لذت ببرید .

haka62

New Member
هم مدیر انجمن و هم اعضا از شعور بالایی برخوردارند خوشمان ویامد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا