سلام دوستان لطفا اگر کسی برنامه ای برای دیکامپایل کردن فایلهای DLL .Net 2.0 داره برام بگذاره
F farhad_m New Member Nov 12, 2008 #1 سلام دوستان لطفا اگر کسی برنامه ای برای دیکامپایل کردن فایلهای DLL .Net 2.0 داره برام بگذاره
MDP Well-Known Member Nov 12, 2008 #2 دوست عزیز من نمی تونم برنامه اصلی رو بزارم اینجا! قوانین Copyright رو رعایت می کنیم اینجا! ولی این تریال یه نرم افزار خیلی قویه : مشاهده
دوست عزیز من نمی تونم برنامه اصلی رو بزارم اینجا! قوانین Copyright رو رعایت می کنیم اینجا! ولی این تریال یه نرم افزار خیلی قویه : مشاهده
F farhad_m New Member Nov 13, 2008 #3 برنامه خیلی خوبی بود، ولی بخاطر تریال بودنش نمیشه فایل dll رو export کرد و پروژه رو از توش درآورد! قیمتش هم که 750 دلاره!! اگه یه برنامه رایگان یا با کرک بگذارید ممنون میشم!
برنامه خیلی خوبی بود، ولی بخاطر تریال بودنش نمیشه فایل dll رو export کرد و پروژه رو از توش درآورد! قیمتش هم که 750 دلاره!! اگه یه برنامه رایگان یا با کرک بگذارید ممنون میشم!
m1pfard Member Nov 15, 2008 #4 یه سرچ با مثلا این کلمات احتمالا به دردتون بخوره: free .net dll Reflector من یه برنامه خیلی کوچولو پیدا کرده بودم ولی حالا هرچی دنبالش گشتم پیداش نشد!
یه سرچ با مثلا این کلمات احتمالا به دردتون بخوره: free .net dll Reflector من یه برنامه خیلی کوچولو پیدا کرده بودم ولی حالا هرچی دنبالش گشتم پیداش نشد!